Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

İşim web sitesi tek başıma yaparak kolay SEO'yu çalıştırabilir miyim?

Modern bir solopreneur olmak ve kendi çevrimiçi işler yürütmek her zaman zor, itiraf etmeliyim. Gerçekten zaman alıcı ve zahmetli bir iş olarak bilinen arama motoru optimizasyonundan bahsetmemek için, her geçen gün hassas görevinizi beklemekle yükümlü olan pek çok görev vardır. Peki, küçük çevrimiçi işletmeniz için iyi çalışan kolay SEO strateji çalıştırmak mümkün mü? İyi, görelim bakalım.

easy seo

Başlamadan önce, bununla yüzleşmek zorundasınız - doğru optimizasyonu yapmak kapsamlı ve uzun vadeli bir iştir. Kolay SEO stratejisi bile bir sprint yerine bir maraton. Evet, Google'ın arama sonuçları listesindeki sayfa sıralamanızı iyileştirmek için test edilmiş bir dizi ipucu alacaksınız. Ancak aklınızda bulundurun - anında sonuç veya acil iyileştirmeler olmazdı. Onların kesin olmasını beklememelisin. Sadece çalışmaya devam et, eminim ilerlemenin ilk işaretlerini takip edeceksin.

Yalnız işletme sahipleri için kolay SEO

İçerik

Her şeyden önce, içerik pazarlama ve teknik SEO daima el ele geliyor. Bu nedenle, web sayfalarınız için kaliteli bir içeriğe sahip olmak, web sitenizin sıralamasını en baştan belirleyen omurga temelidir. Aşağıdakileri yapmanızı öneririm:

  • Hem mevcut iş hedefleriniz hem de potansiyel müşteriler için yüksek kaliteli içerik oluşturun. Yazdıklarınızın her bir parçasını olabildiğince faydalı, bilgilendirici ve ilham verici hale getirin
  • Metninizi kullanıcı dostu bir şekilde şekillendirin, her şeyi basit, açık ve okunaklı hale getirin
  • Seyirci ilgisini çekmek için zamanında içerik güncellemeleri üzerinde çalışın - hem gerçek kullanıcılar hem de tarama botları

Araştırma

İçeriğinizin sağa doymuş olmasını sağlamak anahtar kelimeler ve anahtar cümleler, bir anahtar kelime araştırma ele almak gerekir. Fakat korkmayın - uygun bir aletle yapılırsa, yıldırıcı bir görev değildir. Bu şekilde, potansiyel müşterilerin arama yapmak için kullanacakları en önemli anahtar kelimeleri bulabileceksiniz..Buradaki temel fikir, doğru anahtar kelimeleri bulmak ve sıklıkla aylık aramalarda görünmektir ancak aynı anda çok fazla rekabet yaşamamaktır.

Yoğunluk

Doğru anahtar kelime yoğunluğunu koruyun. Sayfa içeriğinizi ortalama yüzde 2-3 oranında doymuş tutun. Fakat çok fazla anahtar kelime doldurmakla asla kötüye kullanmayın, sadece bunları rastgele atarken kullanın. Bu işe yaramaz. Dahası, kaçınılmaz olarak içerik kalitenizi etkileyerek yüksek sıralamalarda çok fakir (sıfır olmasa da) ilerleme sağlayacaksınız.

URL'ler

Her web sitesi URL'sine bir anahtar kelimeye ya da önemli bir uzun kuyruk cümlenine sahip olmaktan çekinmeyin. Bunu yaptığınızda, kullanıcı dostu bir navigasyon alırsınız, içeriğinizi paylaşmak için daha fazla ziyaretçi çekecek ve her sayfanın dizine eklenmesinde daha iyi görünmesini sağlayacaksınız. Hepsi bir arada. Daha güçlü bir çevrimiçi varlığa ve daha güçlü bir web sitesi yetkisine sahip olmak için en popüler sosyal medya çerçevelerini (Facebook, Twitter, Instagram vb.) Kullanın. Bunu yaparak, Google'a ve daha yüksek sıralamaya değer diğer arama motorlarına çok olumlu bir sinyal göndereceksiniz. Başta sosyal medyadan gelen muazzam organik bir trafikle meşgul olabileceğinizi söylemeyin.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport