Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Moda e-ticaret için SEO ana noktaları?

Günümüzde moda endüstrisi en iyi zamanlardan geçiyor. İnsanlar görünüşlerine ayak uydurmaya ve modaya uygun görünmeye çalışıyorlar. Şık kıyafetler için yapılan bu yüksek talep, çevrimiçi moda endüstrisinde bir patlamaya neden oluyor. Her gün binlerce online giyim mağazası dünyanın dört bir yanında görülüyor. Başarılı olmak için zorlanan en rekabetçi pazardaki yerlerden biridir. Tek çıkış yolu moda e-ticaret için SEO'dur. Moda web sitenizin alt satırında kullanıcı dostu, çekicilik ve hareketlilik tanımlanır. İstatistiksel verilere göre, müşterilerin en az% 25'i, çok zorlu gezinme, yavaş web sitesi yüklemesi ve net sipariş verme prosedürü gibi unsurlar nedeniyle alışveriş sepetlerini bırakıyor. Alışveriş tezgahı terk etme yüzdesi, her yıl çevrimiçi tüccarları ağır kayıplar getirerek büyür. Bununla birlikte, arama motoru optimizasyonunuza ciddi bir yaklaşımınız varsa ve e-ticaret sitenize SEO taktiklerini nasıl uygulayacağınızı biliyorsanız, rakiplerinizi aşarak ve kalabalığın öne çıkmasını sağlayacaksınız. Bu yazıda, moda sitenizin çevrimiçi varlığını iyileştirmek için bazı SEO e-ticaret ipuçlarını bulabilirsiniz. 

Moda e-ticaret SEO optimizasyonu

  • Moda e-ticaret ticaret için anahtar sözcük araştırması

Moda e-ticaret sitenize standart bir anahtar kelime araştırması uygulayabilirsiniz. Potansiyel müşterilerinizi hedeflemek ve rakiplerinizi zekice geçirmek için hangi arama terimlerini kullanabileceğinizi anlamak için rakip araştırması yapmak ve pazar araştırması yapmak gerekiyor. En alakalı ve yüksek hacimli anahtar kelimelerin ve uzun kuyruklu anahtar cümlelerin bir listesini hazırlamanız gerekir. Çoğu zaman kullanıcılar daha önce sitenizi aradıklarında fark ettikleri ürün adlarıyla ya da dergilerde bahsedilen öğelerle ilgili olarak "pembe çizgili kıyafetler" gibi genel anahtar sözcük grupları kullanmaktan kaçınmaya çalışın. Ürün sayfası anahtar kelime hedeflemenizi basit tutmayı ve genel terim yerine ürün adını kullanmanızı öneririm.

  •  Benzersiz meta veriler 

E-ticaret siteleri için ortak sorun, ürün sayfalarında kopya meta verilere sahip olmaktır. Yinelenen meta veriler, içerik yönetimi sisteminiz tarafından otomatik olarak üretilebilir. Bununla birlikte, bu işlemi kontrol etmeniz gerekiyor. Başlıklarınız ve açıklamalarınız, potansiyel müşterileriniz ve arama botları için dikkat işaretleri ve içerik önizlemeleri olarak kullanılır. Bu nedenle, eşsiz ve ilgi çekici meta veriler oluşturmanız ve içeriğinizle alakalı anahtar kelimeleri bunlara dahil etmeniz gerekiyor. Aldığınız tıklamaların ürünlerinizle alakalı olmasını ve dönüşüm sağlama olasılığının yüksek olmasını sağlamanıza yardımcı olacaktır.

seo for e-commerce

  •  Web sitesi gezintisi 

Sitenizin kritik bölümü, moda imkânı tanıyan yönlü ve sezgisel navigasyon e-ticaret sitesi ziyaretçilerine neye ihtiyaç duyduklarını 30 saniyeden kısa sürede bulmaları için. Yüzlü gezinme, web sayfasının sol tarafına yerleştirilen ve kullanıcıların bir sayfadaki tüm sonuçlara filtre uygulamanıza izin veren bir gezinme türüdür. Ortalama bir kullanıcı bazı giysiler ararken, büyük olasılıkla dahili arama işlevlerini kullanarak aramasını daraltmak istiyor. Doğru navigasyon sayesinde kullanıcıların ihtiyaç duydukları şeyi bulmalarını kolaylaştırıyor. Yüzeyli gezinme oluşturarak, dönüşümünüzü artırıp hemen çıkma oranı düşürürsünüz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport