Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bir SEO şirketi için en iyi e-ticaret alanı nedir?

E-ticaret arama motoru optimizasyonu söz konusu olduğunda, bir sürü geleneksel optimizasyon stratejilerinin hiçbir değeri yoktur. Çok sayıda ürün sayfası için ayrı ayrı optimize edilmiş başlıklar / meta açıklamaları oluşturmak mantıklı değil. Ayrıca, birden fazla ürün için bir anahtar kelime önerisi sunmak da aptal gibi görünüyor. Birçok e-ticaret sitesinin büyüklüğünden dolayı, geleneksel optimizasyon stratejileri çok zaman alıcı veya yorucu olabilir. Geleneksel arama motoru optimizasyonu taktiklerinin yanı sıra, e-ticaret web siteleri genellikle atlatmanız gereken bir dizi SEO bariyeri sunar.

best e-commerce seo company

E-ticaret sitesi SEO için tüm web sitesi sayfalarının arama botları tarafından taranması ve dizine eklenmesi önemlidir. Aksi takdirde, trafiği ve satışları kaybetme riskini yaşarsınız. E-ticaret arama motoru optimizasyonu için sitenizin çevrimiçi varlığını artırabilir ve gelirinizi artıracak beş alan vardır. Bu alanlar arasında site dizini oluşturma, menü gezinme, kategori sayfaları için sayfa üstünde kopyalama, ürün şeması, URL yapısı yer alıyor. Bu yazıda, en değerli e-ticaret SEO şirketlerinin üzerinde yoğunlaşmaları önerdikleri bu değerli alanlara daha yakından bir göz atacağız.

E-ticaret SEO alanlarında

  •  Site dizinlemesi 

Site dizinleme bir zorunluluktur herhangi bir büyük e- ticaret sitesi. Arama botları web sitenizin içeriğini bulamazsa, site optimizasyon çabalarınız işe yaramaz. Sitenizin dizinlemesini nasıl geliştirebileceğiniz çeşitli yöntemler vardır. Öncelikle, e-ticaret sitenizin Google Search Console'da döndürdüğü sunucu hatalarının sayısını gözden geçirmeniz gerekir. Search Console'daki Tara Hataları raporundaki sunucu hatalarınıza dikkat etmeniz gerekir. Bu hatalar genellikle zayıf bir e-ticaret sitesinin sağlığını gösterir. Ayrıca, site haritanızı, sayfaları zaten kaldırılmış haldeyken, bir sürü ürünün bir site haritasına yerleştirildiğini düzenli olarak görmeniz gerekir. Bu, Google botlar tarafından artık bulunmayan ürün sayfalarını ayrıştırmaya devam ettiği anlamına geliyor. Bu nedenle, yeni personelinizin gelişini yansıtmak için site haritanızı sürekli olarak güncellemeniz gerekiyor ve eski ayarların ayrıştırılmasını durdurması için Google'a bir sinyal veriyor.

  •  Menü navigasyonu 

Bir kalite web sitesi menü navigasyon, e-ticaret web sitesi SEO ve birbirine bağlı için önemlidir. Site menüsünde tanımladığınız ürün sayfaları genellikle arama sonuçlarında dizine eklemez. E-ticaret siteleri için menü gezintisi yüzlerce binlerce ürün sayfasını düzene sokan bir işlemi basitleştirir. En iyi e-ticaret SEO şirketlerinin müşterilerine sitelerine uygulamayı önerdiği seçenek ikincil gezinme seçeneklerini kullanmaktır. Birincil site menüsünüz, bu türlerin her birini gruptaki ikincil seçeneklere genişletme imkânı sunan yalnızca en genel ürün kategorilerini içermelidir.

  •  Sayfa kategorisi için sayfa kopyası 

Bir ürün kategorisi sayfasındaki basit listeleme, sayfa Google'da sıralanmalıdır. Bunun yerine, bir sayfada metin HTML içeriği uygulamalısınız. Arama botlarına e-ticaret sitenizin içeriğini tarama ve arama sonuçlarında sıralamak için bir şans vermek için her web sitesi ürün kategorisi için kısa bir açıklama yapmanız gerekir.

  •  Ürün şeması 

Bir e-ticaret sitesi için en uygun Scheme.org yapılandırılmış veriler bir ürün şemasıdır. Arama motorları, e-ticaret siteleri için ürün şemasını kullanmanın yararlarından önemlidir. Bu nedenle, bir resim referansına sahip bir ürün şemasına sahip olduğunuzdan emin olmanız gerekir. 

  • URL yapısı

URL yapınızı iyileştirmek için, ürününüzü ürününüzün yakınında tutmanız gerekir. kök klasör. Ürün klasörü sonrasında daha uzun parametre dizeleri ekleyebilirsiniz. Bununla birlikte, markanızın arama sonuçlarının URL'sinde görünür olduğundan emin olmalısınız.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport