Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon ürününün başlığını optimize etmenin en iyi yolu nedir?

Temel olarak, ürün sayfasının üç ana bölümü var SEO, ana hedef anahtar kelimeler ve uzun kuyruk arama terimleri için optimize edilmek - Amazon ürün başlığının kendisi, aynı zamanda ürün resimleri ve arka uç arama terimleri bölümü. Diğerleri arasında, özellikle Amazon ürün başlığı optimizasyonu, e-ticaret SEO'nuzun omurga unsurudur. Doğru şekilde ele alınıyorsa, çevrimiçi aramaya genel anlamıyla yeni bir seviyeye yükselme seviyesi verebilir. Aslında, gerekli tüm değişiklikleri ve güncellemeleri yapabilir, on ya da on beş dakika içinde bir şeylerin içinde yaşamalarına izin verebilirsiniz. Peki, nihai olarak size en yakın niş / kategori rakiplerinizden satan bir başka rekabet avantajı olarak hizmet etmek için, ürününüzün başlığına ne koymalısınız? İyi, görelim bakalım.

Amazon Ürün Başlığı Optimizasyonu

Her şeyden önce, karşı karşıya kalalım - Amazon'daki potansiyel müşterileriniz nihayetinde ürün tekliflerinizi bulabilmelidir seninle alışveriş yap Bu şekilde müşteriler belirli anahtar kelimeleri veya uzun kuyruk arama terimlerini doğrudan arama çubuğuna doldurarak arama yapar. Arama sorguları, ürün açıklama sayfanızda doldurduğunuz bilgilere (ürün başlığı, ürün açıklaması, mermi listesi, ürün resimleri ve arka uç anahtar kelime bölümü gibi ana bölümlere) karşı A9 sıralama algoritmasıyla eşleştirilir. Ve şey, ürününüzün unvanı, en güçlü anahtar kelimelerinizle gömülürken daha fazla ağırlık taşıyan en çok tercih edilen yer olmasıdır. Yani, Amazon ürün başlığı, muhtemelen orada listenizde bulunan en değerli varlıktır. Başka bir deyişle, ürününüzün başlığının, oradaki ürün aramasında sıralama ilerlemeniz üzerinde en büyük etkisinin olması amaçlanmıştır. Bu nedenle ürününüzün adı çok özel ve dikkatli bir yaklaşıma ihtiyaç duymaktadır. Sonuçta, karar vermek yalnızca size kalmış - sıralamanızı olumlu bir şekilde mi yoksa çoğunlukla olumsuz olarak mı etkileyip etkilemeyeceğine karar verecek mi? Aşağıda size, iyi hizmet veren ideal Amazon ürün listelemesini yapmak için size tavsiyelerden oluşan kısa bir liste sunacağım.

İdeal Amazon Ürün Başlığına Ne Nedir

  • en çok tercih edilen başlık uzunluğu 115 ila 145 karakter arasında olacak şekilde tahmin edildiğinden, organik arama sonuçlarında iyi görüntülenmesi önerilir.
  • ürün markası, ürün grubu, tip, anahtar özellikler / faydalar, malzeme / bileşenler, paket gibi şu ana bileşenleri içermelidir.
  • herhangi bir koşulda belirtilmesi gereken gerçekten önemli bir bilgi olmadıkça, ürün açıklamanıza ürün boyutu veya rengi dahil etmeyin.
  • daha önce de belirtildiği gibi, ürün başlığınız tartışmasız en iyi performans gösteren anahtar kelimelerinizi yerleştirmek için en fazla tercih edilen alandır - öneminin azalan sırasına göre yapın, başlığa daha yakın bulunan anahtar kelimeler çok daha fazla ağırlık kazanacaktır , geriye kalanlarının geri gelmesinden ziyade.
  • oradaki anahtar kelime frekansını fazla aşmayın. Unutmayın, aramaya hâkim olabildiğiniz bu eski zamanlar - yalnızca ürün adınızı mümkün olduğunca çok sayıda anahtar kelime ile doldurarak - çoktan geçti.
  • hiçbir zaman özel karakterler kullanmayın, sayıları sadece rakamlarla yazın, noktalama işaretlerinin genel anlamını (virgül gibi) yok sayın - işiniz bitti!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport