Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web sitemizi Google'da gezdirmek istiyorum: Arama optimizasyonu bana yardımcı olacak mı?

Günümüzde, dijital pazarlama alanının sayısız fırsatını bildikçe, giderek daha fazla insan çevrimiçi işlerini başlatmaya cesaret ediyor. Çevrimiçi iş yapmak insanları sıkıcı işlerden özgür kılar, onlara maddi olarak yardım eder; bağımsızlık ve kendi kurallarını oluşturma kabiliyeti.

website google search optimization

Ancak, daha sık olmasa da, web sitesi sahipleri kötü sonuçlara neden oluyorlar. Tamamen tasarlanmış bir web sitesi oluşturduğunuzu, bir reklam kampanyası yürüttüğünüzü düşünelim. Bununla birlikte, sonuçlarınız son derece düşüktür. Nadir bulunan müşterileriniz müşterilere dönüşmez. Maalesef, düşük trafik akışı, arama motorlarına ve kullanıcılara sitenizin saygın olmadığı anlamına gelir. Bu nedenle sadece niş başka bir siteye sopa çalışın.

Potansiyel müşterilerin sitenizi bulmasına nasıl yardımcı olur? Bu yazıda, bazı kanıtlanmış yöntemler web sitenizin Google arama motoru optimizasyonu geliştirmek için nasıl bulacaksınız.

Site dışı SEO: bağlantı kurma stratejisi

Güvenilir alanlardan alınan kaliteli bir bağlantı suyu, bir öneri oyu olarak kullanılır ve kullanıcıları ve arama botlarını sitenize özel olarak dikkat ettirir. Geri bağlantılar, sitenizin arama sıralamalarını belirleyen en önemli göstergelerdir. Bağlantı kurma kampanyanızı mümkün olan en kısa sürede başlatmalısınız; bu, ilk sonuçları aylar içinde veren çok zaman alan bir işlemdir. Arama botlarına sitenize yapılan tüm bağlantıları ayrıştırmak ve algoritması için düzeltme yapmak için zamana ihtiyaç vardır.

Bağlantı kurma işleminde bağlantıların kalitesine özellikle dikkat etmeniz gerekir, ancak bunların miktarına değil. Kalite ve alakasız kaynaklardan önemli miktarda bağlantı, sıralamalarını düşürecektir. Bu tür kara şapka SEO tekniklerinden bağlantı satın alma ve bağlantı kurma gibi önermenizi öneririm. Bir otoriteden ve saygın kaynaktan gelen tek bir bağlantı, bir günlük kalıcı sitelerden gelen yüzlerce bağlantıdan birkaç kez daha fazla fayda sağlayacaktır.

Kazanan bir bağlantı kurma kampanyası yapmak için, kullanıcıların birbirleri arasında paylaşabilecekleri kaliteli bilgileri yayınlayabileceğiniz bir blog oluşturmanızı öneririm. Ayrıca, önde gelen çevrimiçi dergilerin editörlerine atıfta bulunmak ve farklı ortaklık programları uygulamak için mükemmel bir fikir.

website google seo

Yerinde SEO: web sitesi yükleme hızını arttırma

Çoğu durumda kullanıcılar, bir sayfaya yüklenmek için ihtiyaç duydukları sayfayı beklemek durumunda kaldıklarında hayal kırıklığına uğrarlar. uzun dönem. Muhtemelen bir web sitesini kapatıyor ve devam ediyorlar. Bu küçük optimizasyon ihmali önemli sorunlara neden olabilir ve müşterilerinizi kaybetmenize neden olabilir. Siteniz yavaş yüklüyorsa arama motorlarında asla yüksek sıralamaya sahip olmayacaktır. Web sitesinin doldurulması için yeterli süre üç saniyedir. Her saniye ile hemen çıkma oranı artıyor. Bu nedenle, web sitesi tasarımınızı ve HTML kodunuzu gözden geçirmeniz gerekiyor. Webmasterlar yavaş yavaş yüklenen flaş tasarımlarını ortadan kaldırmayı önerir. Ayrıca, web sitesi gezinmesini basitleştirmeniz ve mevcut olmayan tüm sayfaları kaldırmanız gerekir. Google'ın ücretsiz aracı - Hız Testi ile sayfalarınızın yüklenme süresini kontrol edebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport