Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Sitemi SEO aracılığıyla nasıl sıralayabilirim?

Sitenizi pazar niş rakiplerinizle karşılaştırmanızın gerektiği belirli nedenlerin birçoğu var. Her şeyden önce, kaçırılmış fırsatları bulmak için bir şans vereceğim. Üstelik, sitenizi, eğrisinin önünde tutmanıza ve büyüme iş hedefleri için bir kriter sağlamak için yardımcı olacaktır. Günümüzde, yüksek rekabet koşullarında, arama motoru sonuçlarının en üst sıralarına gitmek zordur. Ancak, orada uzunca bir süre kalmak daha da zor. Panda, Penguin, Hummingbird ve Bilgi Grafiği gibi düzenli Google algoritma güncellemelerine göre, bir sürü web sitesi filtrelerin altına düşüyor ve sıralamalarını kaybediyor. Bu nedenle, tüm Google standartlarını karşılamak ve bu alandaki yeniliklerle güncel kalmak için tek çıkış yolu budur.

rank my website seo

Web sayfanızı oluşturduğunuz teknikleri izleyerek bir rol modeli sitesi bulmak için bir pazar araştırması yapmak zorundasınız. En iyi optimizasyon stratejilerini ve tekniklerini belirlemek en iyi başlangıç noktası olacaktır. Dikkat çekmeniz gereken üç husus web sitesi teknolojisi, içeriği ve geri bağlantılarıdır. Bu ölçütlerin her biri hakkında daha ayrıntılı konuşalım.

 Web sitesi Teknolojisi 

Her web yöneticisi ve web sitesi sahipleri için ideal olan, kullanıcı dostu, kolay dolaşabilen, taranması kolay ve hızlı yükleme. Bir web sitesi yeniden tasarımı oluşturmaya veya yeni çevrimiçi projeyi başlatmaya karar verirseniz, kesinlikle yarışmayı kontrol etmeniz gerekir. SSL sertifikası, web sunucusu, HTML kodu, barındırma, içerik yönetim sistemi, JavaScript kütüphaneleri, web sitesi mobil yanıt verme, içerik dağıtım ağı vb. Gibi web sitesi teknolojisi unsurlarına dikkat edin. Bu faktörler, mükemmel bir şekilde tasarlanmış ve geliştirilmiş bir web sitesinin nasıl çalışması gerektiğine genel bir bakış açısı yaratmanıza yardımcı olacaktır.

 Web sitesi mimarisi 

Potansiyel ürün ve içerik boşluklarını keşfedmenin yanı sıra, bir üst ve alt sayfa hiyerarşisi oluşturmak için rakiplerinizin hangi web sitesi mimarisini uyguladığını bilmelisiniz..Bu durumda en iyi belirleyici, bir site haritası. Web kaynağınız için bir site haritası oluşturmanıza yardımcı olabilecek çok sayıda ücretsiz araç bulunmaktadır. Google tarafından XML Site Haritaları Jeneratörü'nü kullanmanızı öneririm.

Sayfa hızı için özel dikkat gösterilmelidir. Önemli bir Google sıralama faktörü olduğu için, hızlı bir web sayfası yükleme önemli. Rakip sayfalarınızın yükleme süresini kontrol etmek için Google Page Test aracını kullanabilirsiniz. Web kaynağınızın performansının düşük olduğunu düşünüyorsanız, Google'ın PageSpeed Insights'ın üzerine gidin. Bu mevcut kaynak, site hızınızı nasıl artıracağınıza ilişkin bazı öneriler sunacaktır. Şu anda en yüksek orana sahip olsa bile, site performans hızınızı sürekli olarak kontrol etmek önemlidir.

website seo

Web sitesi içeriği

Kazanan optimizasyon kampanyasının önemli bir kısmı bir anahtar kelime araştırmasıdır. SEO uzmanları aynı zamanda bir anahtar kelime araştırma öncesi veya aynı zamanda bir rakip analizi yapmak gibi bir pazar niş araştırma yapmak için tavsiye ediyoruz. Pazar niş rakiplerinin çoğunun sitelerine trafik getiren anahtar kelimeler var. Bu arama terimleri sitenize gelen trafiği de hedef alabileceğinden kendilerine alışmaktan korkmayın.

Rakip analizi yapmak için Semalt Auto SEO veya Google Kelime Planlayıcı kullanmanızı öneririm. Bu araçların her ikisi de kaliteli araştırma bilgileri sağlar ve anahtar kelime önerisi sürecini basitleştirir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport