Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Sosyal medya bana daha fazla web sitesi trafiğini nasıl getirir?

Bugün size sosyal medya aracılığıyla web sitesi trafiğini artırabilecek en iyi yöntemlerden bahsediyorum. Web sitenizin trafiğini artırmak için gelişmiş stratejileri keşfetmek için okumaya devam edin.

more website traffic

Sosyal medya yoluyla daha fazla web sitesi trafiğini elde etmek için dört yol

Sitenize daha fazla trafik çekmek için şu ipuçlarını deneyin:

  • Sohbetler, gruplar ve topluluklara katılım

Sosyal medya grupları ve sohbetler web sitenizin trafiğini artırmak için mükemmeldir. Müşterilerine ve benzer endüstrideki diğer markalara bağlanma fırsatı vermenin yanı sıra güçlü ticari ilişkiler kurmanıza yardımcı olur.

Facebook ve LinkedIn'de Twitter sohbetlerine ve sosyal medya topluluğuna katılarak, marka bilinirliğini ve görünürlüğünü artırırsın. Sektörünüzdeki toplulukları bulmak düşündüğünüzden daha kolaydır. Yapmanız gereken tek şey, ağınıza bağlanıp, hangi grubun parçası olduğunun sevincesini belirlemektir. Topluluğunuzu oluşturduktan sonra, üyeleriyle istikrarlı bir şekilde etkileşime girmeye çalışın. Değer vermeye odaklanın. Bilgilendirici içerik ve anlayışlı sohbetler, bir kitleye markanız hakkında daha fazla bilgi edinmeye teşvik edecektir.

  • Sosyal medya yayınlarınıza kaliteli fotoğraflar ve grafikler dahil etme

İnsanın görsel verileri diğer veri türlerinden daha iyi işlediği kanıtlanmıştır.

Daha kesin olmak gerekirse, beyinlerimiz görselleri düz metinten 60 bin kat daha hızlı şekilde işler.

İlgi alanlarımızın yalnızca daha kısa sürdüğü için, sosyal ağlar ilgi çekici görüntülere sahip yayınlara özel öncelik vermektedir.

Bununla birlikte, bu, yayınlara her zaman resim eklemeniz gerektiği anlamına gelmez. Bir grafiğin mesajınıza herhangi bir değer katmadığı durumlarda, postayla birlikte fotoğraf bırakmak daha iyi. Daha fazla web sitesi trafiğinin ancak konuyla alakalı bu resimleri yayınladığınızda kazanılabileceğini anlamalısınız.

  • Çekici endüstri hashtag'larını sosyal medya yayınlarınıza ekleme

Hashtags özellikle Twitter ve Instagram ile alakalı. Semalt uzmanları, Twitter'da tek bir tweet'te 2-3 yararlı ve benzersiz hashtag kullanmanızı önerir. Herhangi bir karma etiketi kullanmadan önce, bu karma etiketi oluşturan içeriğin ne olduğunu öğrenmek için zaman ayırın, böylece zorlu koşullardan kaçınırsınız. Instagram gönderileri söz konusu olduğunda, tek bir gönderimde otuz hashtag kullanabilirsiniz. # Cute veya #amazing gibi aşırı popüler hashtag'lardan kaçının ve bu satır devam eder - işinize çok değer katmazlar.

  • Web sitenize sosyal paylaşım düğmeleri dahil

Web sitenizdeki sosyal medya düğmeleri ile, site ziyaretçileri içeriğinizi ağlarıyla paylaşmaları için gereken ek adımları ortadan kaldırmış olursunuz. Hızlı bir tıklama ile, sosyal medya düğmeleri, ziyaretçiler, anında onu özelleştirip yayınlayabilmesi için web sayfası bağlantısını ve blog yazısı veya makale başlığını otomatik olarak oluşturur.

Özetliyor

Denemeyi asla durdurmayın. Test etmek için daima yeni bir pazarlama stratejisi vardır. Daha fazla web sitesi trafiğini kazanmak için hangi sosyal medya stratejisini harekete geçiriyorsunuz? Yorum bölümünde bunu bize bildirin - sizden duymaktan hoşlanıyoruz!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport