Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Herhangi bir parlak web sitesi tanıtım fikrini biliyor musun?

Web sitenizin pazarlama stratejisini bir üst seviyeye nasıl taşıyabileceğinizi merak ediyorsunuz? İşte düşünmeniz gereken bazı web sitesi tanıtım fikirleri.

website promotion ideas

Canlı yayın girişi

Canlı akışı gerçekleştirecek yeni mi? Endişelenmenize gerek yok - Facebook'u ve Twitter'u şimdiye kadar olmadığı kadar canlı akışlı hale getirerek, şimdi kesinlikle markanız için test etmeniz gereken an. Beyin fırtınası oturumuyla başlayın. Yarattığınız içerik için fikir düşünün. Bunlardan bazıları şunları içerebilir:

  • Soru-Cevap: Sektör uzmanları ile soru cevap oturumlarını düşünün. Nişanı geliştirmek için müşterilerinizden soru gönderebilirsiniz.
  • Nasıl Yapılır: Kullanıcılara ürünlerinizi uygulayabilecekleri tüm yöntemleri öğretin. Ayrıca, sunduğunuz belirli bir hizmetin veya ürünün kullanımını maksimize edeceklerini gösterebilirsiniz.

İzleyicilere daha yakın olmak için canlı akış girişimleri mükemmel. Canlı akış planlarken, kullanıcıları kaçırmamak için önceden duyurmayı unutma. Başka harika fikir, akış ayarlarını yapacakları ilgi çekici bir giriş hazırlayarak bu kullanıcıları açık bir şekilde yakalamaktır.

Kısa Ömürlü İçerik

Basit ifadeyle kısa ömürlü içerik, Geçici olmayan malzeme. Kural olarak, kısa ömürlü içerik belirli bir süre sonra kaybolur. Çoğu işletme sahipleri için, 24 saat sonra ortadan kaybolacak bir içerik yaratmak çirkin bir öneri gibi görünebilir. Ancak, sonuçlara atlamayın. Kullanıcılarınızın bulunduğu yer ise (Snapchat, Instagram Hikayeleri), burada da olması gerekir.

Ephemeral içerik, yaratıcı ve spontan olma ile ilgilidir. Bu, stüdyo kalitesinde setler çekerken saatlerce vakit harcamanıza gerek olmadığını gösterir. Marka kalitelerini yansıtan hızlı ve rahat içeriğin oluşturulmasına odaklanın. Semalt uzmanları, sahne arkasında kalan gif'ler, marka ilan tiyatroları veya özel etkinlikler snippet'leriyle başlamanızı önerir.

Influencer Marketing

Şimdilik karşısına çıkalım: Bu gün, nüfuz politikası pazarlamacılığının popülaritesi yükselişte. EMarketer tarafından yapılan araştırmaya göre, 2016 yılında markalar Instagram'da etkileyici pazarlama konusunda yaklaşık 570 milyon dolar harcadı. Bütün gürültünün ne olduğunu merak ediyor musun? Uzun hikaye kısa: web sitesi tanıtımı en iyi formu kabul ağız pazarlama, tüm ilgili.

Unutmayın: İnsanlar bildikleri birinin görüşüne veya tavsiyesine güvenme eğilimindedirler. Etkilenenler aslında onları takip eden insanlarla arkadaş değillerse de, neredeyse aynı etkiye sahiptirler. Yeni etkileşimli izleyicilere tanıtılacak olursanız doğru etki yaratanla işbirliği yapmak markanız için son derece yararlı olabilir.

website promotion

Ünlüleri etkileyenler olarak aramaya çalışmayın. Gerçek şu ki onlarla çalışmak bir kuruşa mal olacak. Sizinle aynı çıkarlara sahip niş etkilenenleri bulursanız daha iyi olur. Yalnızca onlarla işbirliği yapmak daha uygun maliyetli olmaz, aynı zamanda markanızla ilgilenebilecek kişileri olan bir seyirci türüdür.

Umarım bu yazıyı beğendim. Aklınızda başka bir web sitesi tanıtım fikirleri var mı? Onları bizimle paylaşın!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport