Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO şirketiniz hangi web tasarımı hizmetlerini sağlayabilir?

Herhangi bir zamanda yeni bir web sitesi başlatıyorsanız veya eski sitenizin sürümünü yeniden oluşturuyorsanız; sitenizde yıldız tasarımı ve kullanıcı deneyimine özel dikkat göstermeniz gerekir. Doğrudan sitenizin sıralamalarını etkilediğinden, bu iki yönü de çevrimiçi işletme tanıtımınız için çok önemlidir. Kural olarak, kaliteli bir SEO dostu tasarım iyi bir kullanıcı tasarımı ile el ele gider.

web design and seo company

Ancak, arama botlarının dizine eklenmediği bazı tasarım yaklaşımları vardır. Bu nedenle tasarım kararlarınızın web sitenizin arama motoru optimizasyonunu nasıl etkileyebileceğinin farkında olmalısınız. Bu makalede, arama motorları optimizasyonu kampanyanızdan mümkün olan en iyi sonuca ulaşmak için kaçınmanız gereken bazı genel web tasarım hataları bulacaksınız.

SEO şirketinizle kontrol etmeniz gereken Web tasarımı konuları

Site tasarımınız kullanıcılar için doğru bir şekilde sunulmalı, ancak arama motorları için optimize olmalı

Her web tasarımcısı, kullanıcı deneyiminin ve arama motoru optimizasyonunun, görünür bir optimizasyon sonucu getirmek için birbiriyle ilişkili olması gerektiğini bilir. Bununla birlikte, kullanıcı deneyimine odaklanarak optimizasyon çabalarınıza nasıl zarar verebileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. İyi animasyonlu flaş tasarımının web sitesi sıralamalarını olumsuz yönde etkilediği çeşitli durumlar vardır.

Web siteniz için iyi görünümlü tasarım ve optimizasyon arasında bir denge kurmak için sağlam bir SEO temel oluşturmanız gerekir. Genellikle sitenizin yüklenmesini yavaşlattığı ve kullanıcıların ihtiyaç duydukları şeyi bulması daha karmaşık hale getirdiği için çok karmaşık bir tasarım oluşturmayın. Sitenizdeki web tasarımcıları, gelecekteki müşterilerinize mükemmel bir deneyim sunmak için farklı optimizasyon yönlerinde birlikte çalışmalıdır. Pazarlamacılar, SEO uzmanları ve tasarımcılar çevrimiçi projeniz için birlikte çalışacağından, siteniz için yeniden tasarım yapmak için tam kapsamlı bir dijital optimizasyon şirketi kiralamanızı öneriyorum.

SEO web tasarımınız için planlama

Sitenizin yeniden tasarımı SEO ve web sitenizin sıralamalarını doğrudan etkileyebilir. Eski web sayfalarının dizin altına alınması veya arama sonuçlarında hiç kaldırılmaması nedeniyle olur. Aynı durum, yeni bir web sitesi başlattığınızda da gözlemlenebilir. Son dönemde kurulan web sayfaları, var olan web sayfalarından daha düşük bir sıraya yerleşecektir. Bu nedenle sıralamada düşüşe hazır olmalısın.

web design and seo

Trafik değişikliklerinizi izlemeniz ve tüm sorunları göründükleri anda çözmeniz gerekiyor. Bununla birlikte, daha da ötesi, gözlem damlaları önlemek için öne bakmak için öngörüdür. Sitenizdeki sayfaları belirlemek için trafik verilerinizi analiz etmeniz, önemli miktarda hedefli trafik kullanmanız gerekir. Bu sayfalar aracılığıyla web sitenize trafik üretmeye devam etmek için, yeni tasarımınıza web sayfaları üreten bu trafiği dahil etmeniz gerekiyor. URL'lerin değiştirilmesi durumunda, bu sayfalara 301 yönlendirmeler eklemeniz gerekir. Bunu yaptığınızda, Google botlar tarafından yeni sürümümüzün daha hızlı ayrıştırılması sağlanacak ve sitenizin konumlarını artıracak veya en azından aynı seviyede tutacaksınız.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport