Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Gelişmiş Web Kazıma - Semalt'tan İpuçları

 

Python, otomatik hafıza yönetimine sahip, en üst sıralarda yer alan programlama dilidir. hem küçük hem de büyük ölçekli kullanım için programlama. Son zamanlarda Python'da yazılmış PyMedium, private Medium API piyasaya sunuldu. PyMedium, orta ölçekli sitelerdeki bilgileri ayrıntılı ve post listelemenizi sağlar.

Pymedium Nasıl Çalışır

PyMedium, Ortamdan gelen bilgilere erişmek için kullanılan salt okunur bir Uygulama Programlama Arayüzü (API) 'dir. PyMedium, web kazıma gereksinimlerinizi karşılamak üzere özelleştirilebilen gelişmiş bir  web kazıma  aletidir. BT başlayanlar için, web kazıma, web sitelerinden ve sayfalardan okunabilir formatlarda veri ayıklamak için en iyi çözümdür.

PyMedium  web kazıyıcı  artık pazarlamacılar tarafından içeriğin ayrıştırılması için yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Tarayıcı eklentilerini sitelerden veri çıkarmak için kullanmayı biliyorsanız, PyMedium'u kullanarak bir ilerleme olacaktır. Başlamak için, hedef içeriği sağ tıklayın ve bir sayfada kullanılan etiket kalıbını tanımlamak için "İnceleme unsuru" nu seçin. Etiket desenini almak ve yazdırmak için bir Python kodu çalıştırın.

" None "sonucunu alırsanız, Google Chrome'unuzu başlatın ve etiket kalıbını doğru bir şekilde aradığınızı doğrulayın.Hedef kalıbı elde etmek için" Kaynağı göster "seçeneğini de seçebilirsiniz. "Kaynağı göster" ve "İnceleyin unsuru" çalıştırdıktan sonra görüntülenen sonuçların arasındaki farkı bulacaksınız.

Yazıların basit statik siteler veya JavaScript ile üretilip üretilmediğini bilmek için Google Chrome'u kullanabilirsiniz. kolayca etiket kalıp bulmanıza yardımcı olacak iki basit yol.

Inspect öğesi - "Inspect element", JavaScript de dahil olmak üzere bir web sayfasının HTML'sini almanıza yardımcı olur .Ancak basit bir web kazıma aracı Dinamik web sitelerinden veri alamaz Bu işlev, bir öğeyi sağ tıklatıp "Öğeyi incele" seçeneğine giderek tarayıcınızda kolayca çalıştırılabilir.

Kaynağı görüntüleyin - "Kaynağı Göster" işlevi sağlar bir web sayfasının doğru kaynak kodunu almanız gerekir.Bu durumda herhangi bir komut dosyası çalıştırmak zorunda değilsiniz bir kaynak kodu edinin. Basit bir web kazıyıcı kullanıyorsanız, bu dikkate alınacak bir işlevdir. "Kaynağı Göster" etiketli bir etiket bulamazsanız ve etiketli öğeler inceleme öğesinde hazır bulunuyorsa, JavaScript yükleme sitelerini kazıyabilen bir web kazıma aleti kullanmayı düşünün. Selenium, web'den veri ayıklamak için çalışan, yaygın olarak kullanılan bir web kazıma aracıdır.

Orta Posta Etiketleri Almak İçin Selenyum Kullanma

Bu durumda, Selenium web sayfalarından orta düzeyde içerik etiketi almanıza yardımcı olacaktır. Bununla birlikte, tarayıcınızda çalışmasına izin vermek için yazılımı indirip yüklemeniz gerekir. İster sabit veya dinamik bir web sitesini kazıyorsanız, Selenium istenen sonuçları verecektir.

Günümüzde, Selenium yazılımından HTML etiketleri almak için bir teknik kullanabilirsiniz. Bununla birlikte, önce eleman özelliklerini bulmanız gerekir. Chrome tarayıcınızda Selenyum'la yazılım kodunu çalıştırın ve etiketleri almak ve ayrıştırmak için hedef URL'nizi yükleyin. İçerik etiketlerini yayınladıktan sonra, istediğiniz posteri almak için Orta mesajda ayrıştırma işlemini gerçekleştirin.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport