Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı Veri Kazımadan Nasıl Yararlanacağını Bilir

UiPath Studio, idari görevler, BT görevleri, iş süreçleri ve veri kazıma için kullanılan önde gelen otomasyon yazılımlarıdır. Bu üçüncü taraf uygulaması, anahtar kelime tabanlı veri çıkarma özelliklerine sahiptir ve işletmeler, BT uzmanları, programcılar, grafik tasarımcıları, web ve uygulama geliştiricileri için uygundur.

Kazıma aracı, kural tabanlı süreçleri otomatikleştirmemizi sağlar ve yürütme süreçlerini tam olarak kontrol eder. Bu yazılım ilk olarak bilgileri okur, farklı web sayfalarından toplar ve ihtiyaçlarınıza göre sıyırır.

UiPath Studio, 3 farklı projeyi üstlenebilir:

Diziler - Doğrusal işlemler için uygundur ve sorunsuzca ve herhangi bir sorun yaşamadan bir etkinlikten diğerine geçmenizi sağlar.

Akış Şemaları - İşadamları ve büyük ölçekli şirketler için uygundur. Bu, kararları entegre etmenizi ve etkinlikleri kapsamlı ve farklı bir şekilde bağlamanızı sağlar. İşinizi tamamlamak için birden fazla dallanma mantığı operatörü kullanabilirsiniz.

Devlet Makineleri - Devlet makinaları büyük ölçekli projeler için uygundur. Programcılar ve geliştiriciler yürütme projelerinde sınırlı sayıda devlet kullanabilir ve aynı anda çeşitli görevleri gerçekleştirebilirler.

Kullanıcı dostu arayüz:

UiPath Studio en çok kullanıcı dostu arayüzü ile bilinir. Farklı paneller içerir ve bir dizi seçeneğe kolayca erişmenizi sağlar. UiPath Studio'nun anahtar kelime kısayollarının tam listesi aşağıda verilmiştir:

Ctrl + D - Bu, Açıklamalı Kabı içerisindeki etkinliği içerir.

Ctrl + E - Etkinliği Açıklamalı Kabı kaldırır.

Ctrl + T - Bu etkinliği Try Catch alanına yerleştirebilir.

Ctrl + ÜstKrktr + N - Yeni projeler oluşturmanıza yardımcı olur.

Ctrl + N - Mevcut projenizde sekans diyagramları oluşturabilirsiniz.

Ctrl + O - Daha önce oluşturulan projeyi görüntülemenize ve yalnızca XML dosyalarını desteklemenize izin verir.

F1 - Bir dizi UiPath Studio öğesine erişmenizi sağlar.

Veri kazıma için UiPath Studio'yu kullanın:

UiPath Studio'da yeni bir proje başlattığımızda bir klasör oluşturmalı ve kazınmış verileri% UserProfile% \ Documents \ UiPath dizinine kaydetmeliyiz.

Bu dizin, birincil bir XML dosyası ve İş Akışı Çalıştırma Dosyası etkinliklerini gerçekleştirmek için kullanılan küçük dizinlerden oluşur. Buna ek olarak, otomatik olarak işinizi yapmak için bir ekran görüntüsü klasörü ve bir Project.JSON dosyası vardır.

1. Google Chrome'u açın ve amazon.com'a gidin.

2. Bir sonraki adımda, arama kutusuna "voleybol topu" yazıp Enter tuşuna basmanız gerekir. Sonuçlar hiçbir zaman gösterilmeyecektir.

3. UiPath Studio'da Tasarım sekmesine gidin ve Veri Kazıma seçeneğine tıklayın.

4. Kazıma sırasında verileri önizlemek istiyorsanız, Önizleme seçeneğini tıklatmanız gerekir. Vurgulanmış verileri görürsünüz. UiPath Studio tüm küçük dilbilgisi ve yazım hatalarını düzeltir.

5. Veriler kazınca Bitir düğmesine tıklayın. UiPath Studio'nun Veri Kazıma konteyneri altında Excel Uygulama Alanı etkinliğini sürükleyin.

UiPath Studio ile çok sayıda veri kazıma ve web tarama görevi gerçekleştirebilir ve nette daha fazla potansiyel müşteri oluşturabilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport