Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Krom için Kazıyıcı Nasıl Kullanılır?

Çevrimiçi verilerin artmasıyla işletmelerin çeşitli veri . Bu tür verilerin elde edilmesinin en iyi yollarından biri,  web hurdası aracılığıyla yapılır. Web sitelerinden veri toplamayı ve kullanılabilir bir biçimde kaydetmeyi içerir. İşte Chrome için Grepsr'in bulunduğu yer, diğer klasik sıyırıcıların aksine ek kurulum işlemleri gerektirmez, yapmanız gereken tek şey Chrome mağazasından bir uzantı indirmek ve güncellenmiş bir koşu sağlamaktır ve gidebilirsiniz.

Neden Grepsr?

Grepsr'ı kullanarak, farklı verileri manuel olarak kopyalayıp yapıştırmanın tipik engelleri olmaksızın çevrimiçi verileri taşımanın ve tüketmenin yollarını bulacaksınız. Verilerin yerel olarak saklanması gerçeği, ona haksız erişime sahip olacak ve onu çeşitli uygulamalar ve projelere dışa aktarma yeteneğine sahip olacaksınız.

Chrome için kazıyıcı nasıl kullanılır

Chrome'a uzantıyı ekledikten sonra (Grepsr.com/chrome-extension), mavi "G" logosunun açık olduğunu görmelisiniz. üst Chrome görev çubuğu. Artık verilerinizi toplamaya hazırsınız.

Bunu yapmak için, verileri ayıklamak istediğiniz web sitesine gidin. Web sitesinde gezinirken, verileri ilk aramayı deneyin, bir siteden sabit bilgi aramak istediğinizi varsayarsanız, ilk arama web sitesinde bu tür verilerin bir listesini gösterir.

Arama tamamlandıktan ve sonuçlar görüntülendikten sonra, "G" simgesini tıklayarak Grepsr uzantısını başlatınız. Bu, arama sonuçlarını seçilebilir hale getirir, onları seçmeye devam eder ve Grepsr otomatik olarak içindeki farklı öğeleri tanıyacaktır.

Burası tüm sihirin gerçekleştiği yerdir: kazıyıcı, tıkladığınıza benzer yapılara sahip tüm unsurları tanımlar ve benzer öneriler sunar.

Seçimi daha da hassaslaştırmak istiyorsanız ikinci bir öğeye tıklayın ve algoritma önerileri otomatik olarak tercihinize göre geliştirir. Ardından yeni öğe grubunuzu adlandırmaya devam edin (otomatik olarak seçilen öğeleri içerir). Kazıyıcı, bir sonraki aşamaya geçmeden önce seçimleri önizlemenize izin verir.

Ek veri çıkarma ihtiyacı ortaya çıkarsa, tekrar başlamak zorunda değilsiniz, ekstra veri noktalarının bir listesini görüntülemek için "EXTRACT" altındaki oku tıklayın. Bunları eklemek için, ⊕ simgesini tıklayarak listeden her öğeyi ekleyin.

Bu işlem tamamlandıktan sonra, seçilen tüm öğeleri inceleme ekranında göreceksiniz. Ardından alan adlarını tercihlerinize uyacak şekilde düzenleyebilirsiniz. Her şeyin doğru yerde olduğuna eminseniz, "DEVAM" ı tıklayın. Bu, daha sonra giriş yapabileceğiniz veya yeni bir hesap oluşturabileceğiniz Grepsr hesap sayfasını başlatır, seçiminize bağlı olarak, ikisinden birini seçip proje ayarları ekranına devam edin.

Projenin adını verdikten sonra, "taramayı başlat" düğmesine tıklayın, ardından Grepsr verilerinizi otomatik olarak işler. Veriler daha sonra "Rapor verileri önizleme" sekmenizde otomatik olarak akışa başlayacaktır. Herhangi bir sorunun olması durumunda düzenle üzerine tıklayın, işlem çıkış ekranına geri dönecektir. Bu işlem tamamlandıktan sonra, verileriniz "CSV" dosyaları veya JSON özet akışı olarak indirmenize izin verecektir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport