Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Artan sıralamalar ve trafik için başlık etiketi SEO'u olan herhangi bir kesmek biliyor musunuz?

Günümüzde, başlık etiketi SEO Arama Motoru Optimizasyonu modern kavramın hala önemli bir parçasıdır. Bununla birlikte, son zamanlarda önemli sayıda ilgili çalışmaların son zamanlarda bir şekilde azaltıldığını fark ettim. Ve birçok kişinin başlık etiketiyle çok fazla deney yapmasına rağmen SEO, değiştirilen kitapların SERP'lerdeki sayfa sıralamalarında kesinlikle ölçülebilir bir ilerleme sağladığını başarıyla kanıtladı.

title tag seo

Ve işte buradayız, fakat yine de acemi webmasterların yanı sıra, çevrimiçi ticaret sahiplerinin aslanın payı da ihmal edilmektedir. Aslında, başlık etiketi SEO (doğru yapılırsa) hemen hemen her web sitesini, TO'lar üzerinde büyük bir etkiye (tıklama oranları) getirebilir; bu da, organik trafik ana akışına bir teşvik sağlar. Tabii ki, daha yüksek TO ile ölçülebilir trafik kazanımları, yalnızca belirli koşullar altında sayfa sıralamanızın gerçekte artmasına neden olabilir.

Peki çift fayda elde etmek için? Başlığı etiketi SEO konusuna inceleyelim. Bu saldırıları denemekte özgürsünüz ve tabii ki hepsi web sitenizde kesinlikle çalışmayacak. Sadece bunlardan birini deneyin ve başlık etiketi SEO ile sonraki denemelerinizde nereden başlayacağınıza dair fikrinizi edinin. Bazen belirli koşullar altında, birçok web sitesi, başlık etiketlerine sayıları ekleyerek, önemli ölçüde daha yüksek bir tıklama oranı görebilir. Hüner sayıların web sayfanızı arama sonuçlarındaki rekabette öne çıkma ihtimali daha yüksek olmasıdır. Sayılar nihai olarak, farklı bilgilerin o muazzam kitleleri arasında kullanıcının gözü tarafından yakalanan özel şeyler.

Tarihler

WordPress kullanıyorsanız, burada başlık etiketi SEO ile web siteniz için mükemmel çalışmak için sonraki kesmek. Her bir başlık etiketini karşılık gelen bir tarih özelliğiyle güncellemek için WordPress'deki Yoast eklentisini kullanmanızı öneririm. Ayrıca, sadece başlık etiketlerinizi aydan aya veya yıldan yıla kendi kendine tahrikli bir şekilde kullanıyor olmanız yeterlidir. Bir kez daha - bu "kesmek" tüm davalar için doğru değildir, ancak bazı bireysel sorgular için oldukça iyi performans gösterdi.

Uzunluk

Görünüşe göre, daha uzun başlık etiketleri daha sık görüyoruz. Peki ya onlara daha kısa sürede devam edersek, sıralamada hızlı bir artış sağlayabilir? Başlık etiketleriniz çok uzunsa, bunun ne hakkında olduğunu anlamamız bizim için zor olabilir. Bu şekilde, bir daha okumayı denemek olasılığınız yüksektir. Arama motorlarını da yapın! Bu nedenle, kazanan başlık etiketi gerçek arama motorlarında kullanılan en iyi anahtar kelimelerle zengin 50-60 karakter arasında en uygun uzunluğa sahip olmalıdır.

title seo

BTA

Herhangi bir harekete geçirici kelime ve cümleciklerin genellikle araştırma anahtar kelimesi aracılığıyla bulunmadığını göz önüne alarak, Onları kullanmak ve insanlara tıklamaya yardımcı olmak için harika bir fikir. Arama yapılan anahtar kelimenin ötesinde daha heyecan verici bir şey sunma ihtimalleri olduğu için, en sezgisel eylem fiillerini (go, find, indir, izle, öğren gibi) kullanmayı tercih ederim. Bu şekilde, ziyaretçilere "küçük ilave" vererek tıklama oranlarınızı önemli ölçüde artırabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport