Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Anahtar kelimeleri ve Amazon mağaza SEO'yu bana anlatabilir misin?

Amazon mağazası SEO söz konusu olduğunda, anahtar kelimeleri unutmak, örneğin dinlenmekte olduğunuz bir park tezgahında kendi cüzdanınızı terk etmek gibidir. Demek istediğim, bir süredir aptalca davranmaya hiç dikkat etmeyebilirsiniz. Yine de, yakında bu hareketin parayı kaybetmenize neden olduğunu kaçınılmaz olarak fark edeceksiniz. Neredeyse aynı şey, Amazon mağaza SEO anahtar kelimeleri hakkında - ürün listeleme optimizasyonu için ana hedef anahtar kelimeleri doğru odaklamayı unutursanız, o zaman orada ürün aramasında bulunmazsınız. Bu kadar!

Aşağıda, size ürün listelemenizdeki Amazon mağaza SEO'yu ilgili ürün aramasında daha iyi maruz kalmanın kesinlikle yeni bir seviyesine çıkarmak için size birkaç iyi anahtar kelime araştırma tekniği göstereceğim. Peki, araştıralım!

Kendi Deneyiminiz

Anlamsız bir ses gibi gelebilir, ancak mecazi bir şekilde kendinizi müşterinizin ayakkabılarına koyabilirsiniz - hala oldukça iyi bir tavsiyedir . Tıpkı Amazon'daki damla nakliye ürün mağazasında bir alıcı olduğunuz gibi, ürününüzü hangi yoldan ararsınız diye düşünmek için biraz zaman ayırın. Kutunun dışında düşünün; muhtemelen, ürün listelemenizde bulunan aynı ürünü arayan canlı alışverişçiler tarafından hangi anahtar kelimelerin ve uzun aralıklı arama isteklerinin kullanılacağını belirleyeceksiniz.

Autocomplete Option

Google arama motoruyla çok benzer bir şekilde, Amazon, rekabetçi bir anahtar kelime araştırması söz konusu olduğunda oldukça iyi bir yardımcı olabilir. Her şey çok kolaydır - tek ihtiyacınız olan şey, Amazon'un arama kutusundaki birkaç harfe dokunmaktır; böylece, önerilen en iyi ürünlerin bir listesi önerilen teklifler olarak görünür. Kim bilir, ancak eğer orada gerçekten değerli bilgiler edinebilir veya şu anki anahtar kelime araştırmanıza yeni bir yön vermek için iyi bir fikir edinirseniz, tamam mı?

Rakip Ürünler

Kesin olarak hedeflenmiş bir anahtar kelime araştırması için gerçekten iyi bir kaynak haline gelebileceklerinden rakip ürününüz asla hafife alınmamalıdır. En yakın niş / ürün kategorisi rakiplerinizin en iyi ürün tekliflerine göz atın ve ürün başlıklarını ve ürün açıklamasını kendi avantajınıza kullanın. Önemli olan, en çok satanlara ait ürün başlıklarıyla dolaşmak bile, daha başarılı piyasa muhalifler tarafından zaten kullanılan bazı oldukça iyi performans gösteren anahtar kelimeleri ve uzun kuyruklu ürün arama kombinasyonlarını almanızı sağlayabilir.

Thesaurus

Sonuncusu ve muhtemelen Amazon mağaza SEO anahtar kelimeleri araştırmanın en hafife alınmış yolu. Önemli olan, anahtar kelime önerileri ve sözlük tarafından sağlanan farklı dilbilgisi çeşitlemelerinin kullanılması, özellikle de muhtemelen tek bir addan daha fazlasına sahip olan ürünlerin tanımlanması söz konusu olduğunda veya herhangi bir uyuşmayan bağlam varyasyonlarına veya farklı yazım yollarına sahip olabilmesi açısından özellikle yararlı olabilir (örneğin, Amerikan İngilizcesi / İngiliz İngilizcesi).

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport