Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Arama dostu videolar web sitemin pazarlama kampanyasına nasıl katkı sağlayabilir?

Son on yılda, videolar, web sitesi sahiplerinin daha fazla potansiyel müşteri çekmek ve gelirlerini artırmalarını sağlayan güçlü bir pazarlama tekniği haline geldi. Video promosyonunun popülaritesi sadece daha fazla büyümek için planlanıyor. Şu anda, istatistiksel verilere göre, çevrimiçi tüccarların% 60'ından fazlası, bir pazarlama aracı olarak vides'i kullanıyor ve haftada birkaç kez arama dostu videoları yüklüyor. Video içeriği, tüm web trafiğinin yaklaşık% 64'ünü oluşturur ve tüm İnternet trafiğinin% 80'ine kadar büyüyeceği tahmin edilmektedir. Bu sayılar kullanıcıların video içeriğini algılamaları ile açıklanabilir. Kısa, ilgi çekici ve unutulmaz, böylece kullanıcılar herhangi bir yaş ve cinsiyete sahip kullanıcılar tarafından kolayca algılanabilir.

search friendly videos

Video reklamcılığının hızla büyümesinin başlıca nedeni, bu tür promosyonların etkililiğidir. Bir kısa tanıtım videosu ile iş hedefleriniz hakkında tonlarca değerli bilgi aktarabilirsiniz.

Bu yazıda, videoları pazarlamada o kadar güçlü kılan sorulara ve arama dostu videolar aracılığıyla hedef kitleyi çekmek için neler yapılması gerektiği sorularına cevap vereceğiz.

İşiniz YouTube'da sıralama ile nasıl yararlanabilir?

YouTube, Google'ın ardından dünyadaki ikinci büyük arama motorudur. Bir gezegendeki hemen hemen her kişi en az bir kez bu uygulamayı arama ve eğlence amaçlı kullandı. İstatistiksel verilere göre, günlük kullanıcılar YouTube'da yüz milyonlarca saatlik videoyu izlemekte ve bu da tanıtılan alanlara çok sayıda hedefli trafik getirmektedir. Bu yüzden bu medya platformunda güçlü bir varlığa sahip olmak size trafik ve dönüşüm şeklinde çok değer katabilir.

Video içeriği sayesinde, müşterilerinize ürünleriniz veya hizmetleriniz hakkında bilmek istedikleri şeyleri tam olarak gösterebilirsiniz. Onlara ürünlerinizin her iki yanını gösterebilir ve onlar için değerli olabileceklerini gösterebilirsiniz. Örneğin, giysileri perakende ederseniz, potansiyel müşterilerinize gündelik hayata nasıl baktıklarını veya kişilerin perakende personelinizin farklı unsurlarını nasıl karıştırdıklarını gösterebilirsiniz. Dolayısıyla, müşterilerinize statik bir resim gösterin ya da karmaşık bir konuyu yazılı olarak sunmaktan ziyade, arama dostu bir videoda, alan adınızı takip etmelerini ve sipariş vermelerini teşvik eden tüm yararlı bilgileri sunabilirsiniz.

Potansiyel müşterilerin video içeriğini YouTube'da bulmasına yardımcı olduğu için, video başlığınıza ve açıklamanıza özel dikkat gösterilmelidir. Video açıklamanızdaki pazar niş arama terimlerinizle alakalı bazılarını kullandığınızdan emin olun. Ayrıca, bu açıklamayı kısa, alakalı ve ilgi çekici hale getirmeye çalışın.

Videolarınızdaki BTÖ'leri, izleyicileri markanızın YouTube sayfasını tıklamaya ve ardından birincil alan adınıza yönlendirmeye teşvik etmek için kullanın.

seo friendly video

Videolarınızı daha iyi hale getirmek için, izlemeye değer içeriğin olduğundan emin olun. Her şeyden önce, videonuz kullanıcının arama sorgusuyla alakalı olmalı ve yalnızca değerli bilgiler içermiyor, ancak yalnızca reklamcılık bilgilerini içermiyor.

Pazarlamacılar, en etkili videolar kullanıcılara duygusal tepki veren videolardan ve insanlara bir şeyler yapmaktan nasıl insanlara öğrendiklerinden oluşan iki baskın video türü üzerinde duygusal ve eğitsel bir vurgu yapmalarını önerir. Bu iki tür video içeriği sayesinde, YouTube'da kazanan bir pazarlama kampanyası oluşturabilir ve hedef kitlenizi web sitenize çekebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport