Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web geliştiricileri için SEO standartları nelerdir?

Web tasarım ve geliştirme için baştan beri arama motoru optimizasyonunu düşünmeniz gereken mükemmel bir web sitesi oluşturmak için. Ancak, her zaman böyle değildir. Sitenizin iyi kodlanmış ve mükemmel bir tasarıma sahip olsa bile, SEO'sız arama motorları tarafından olduğu gibi potansiyel müşterileriniz tarafından da değerlendirilmeyeceğinin farkında olmalısınız. Bazı durumlarda, bir web sitesine sahip olmamanız, ziyaretçileri olumsuz bir deneyim bırakan ve zihninizi kuruluşunuz hakkında değiştiren zayıf bir web sitesi tasarımına sahip olmaktan daha iyidir. 

seo web development

Arama motoru optimizasyonu tasarımı görsel açıdan çekici ve aynı zamanda basit gezinmeyi sağlayan bir web sitesi tasarımı sürecidir. Akılda sadece renkler, grafikler ve düzenleri içeren bir web sitesi tasarımı düşünmek doğru değildir. Ayrıca, arama gezginlerinin nasıl ayrıştırılacağını ve kullanıcıların bu sayfaya nasıl gideceğini düşünmelisiniz. Sitenizin mimarisinin kullanıcı dostu olması gerekir. HTML kodundan birbiriyle bağlantı kurmaya ve daha fazlasına her açıdan dokunmaktadır.

Bu makalede, web geliştirme için arama motoru optimizasyonu oluşturmak için nelere dikkat etmeliyiz.

Ön uç SEO standartları

Aşağıdaki SEO ipuçları, web sitesi oluşturma sürecinde ön ve arka uç geliştiriciler için yararlı olacaktır. CSS / Tablets

Geliştirilmiş web sitesi geliştirmek için bir tablet yapısı yerine CSS uygulamak önerilir. Bir sayfada içerik öğelerinin geliştirilmesine izin verir. Stil öğelerini uygulama

Sözde güçlü etiketler ve H etiketlerinin tekrarlamayan içeriğe sınırlandırılması mantıklıdır. Kenar çubuklarına, site genelindeki başlıklar veya web sitesi sayfalarının sayısında görünen diğer tekrarlanan içerik türlerine HTML etiketleri kullanmamalısınız. Alternatif olarak, normal div kullanabilirsiniz. Bu etiketleri her sayfada benzersiz içerik için ayırın.

  • Görsel içerik

Tüm web sitesi stil öğeleri için CSS arka plan görüntüleri uygulayabilirsiniz. Bununla birlikte, metin gövdesinde bulunan içerik öğeleri için normal resim etiketleri kullanmanız gerekir. Örneğin, logolar için, metin değiştirme yerine resim etiketlerini kullanmak daha iyidir.

seo development

  • Site hızı

Arama motoru kurallarına göre, ortalama bir sayfa yükleme süresi üç saniyeden fazla sürmemektedir. Tabii ki, kodlayıcılar ve ön uç geliştiriciler doğrudan web sitesi yükleme süresini etkileyemez. Ancak yine de oynayacakları küçük bir role sahiptirler. Kendi parçalarını oluşturun; CSS ve javascript dosyalarını birleştirip sprite oluşturabilir ve sayfanın sonunda javascript yükleyebilirler. Web geliştiricileri, makine tarafından okunabilen yazı tiplerini uygulayan bir web sitesi arama motoru optimizasyonuna katkıda bulunabilir. Yazı tipi

Metni görüntülemek için @ yazı tipi yüzü veya resim gibi ön değiştirmeyi kullanmak makul. CSS kullanmak yerine, resim etiketlerini, resim içeriğini tekrar eden alt düzende sürümüyle uygulayın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport