Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO'yu mahvetmeden işletme markanızı nasıl oluşturacaksınız?

Temel düzeyde, SEO dostu bir web tasarımı, arama botlarına site genelinde web sayfalarını ayrıştırma ve dizin verme olanağı sağlayan bir web tasarımından biridir. Web sitenizin arama botları tarafından taranması ve site ziyaretçileriniz için anlaşılır olmasını sağlamanız gerekir. Arama sonuçları üzerindeki varlığınızı artıracak ve daha hedefli trafik çekecektir. Ancak, birçok teknoloji, web sitesi geliştirme için hizmet vermektedir ve hepsi akılda arama motoru optimizasyonu ile oluşturulmuştur.

SEO dostu bir web tasarımı geliştirmek, dikkatli bir planlama ve perakende ürün veya hizmetleri temsil etmek için yapılandırılmış bir yaklaşım gerektirir. Her web tasarımında kolaylık sağlamak için her zaman kolay bir iş olmadığı için, tüm arama motoru optimizasyon kurallarını takip eden bir web tasarımı geliştirilmesi, karmaşık bir görev olabilir; optimize edilmiş web sitesi yapısı arasında gezinmek kolay. Web sitenizin açık bir iş modeli ile sağlam bir dijital pazarlama planı üzerine inşa edilmesinin nedeni budur. Bu yazıda, SEO dostu bir tasarım başlatmak veya akılda arama motoru optimizasyonu teknikleri tutarak bir web sitesi yeniden tasarımı oluşturmak için size yardımcı olacak bazı temel bilgiler bulacaksınız.

web design and seo

Web tasarımı ve SEO için temel esaslar

  • Alanlar

Sitenizi SEO dostu hale getirmek için küçük başlamalısınız. Örneğin, alan adınızın işletmenizle alakalı olduğundan emin olun. Alan adınızın belirli bir anlamı olmalıdır ve öncelikle yaptığınız şeyle ilgilidir. Ayrıca, tüm site alt alanlarınız ana web sitenize doğru şekilde yönlendirmeli ve kullanıcıları sitenin belirli bir kurallı sürümüne yönlendirmelidir. Bir alanda pek çok arama teriminin olması sitenizin SEO çabalarına katkıda bulunabileceğine inanmak akıllıca değildir. Gerçekte, size herhangi bir değer vermez ve anlamsızca bakar.

  • Hosting

Sitenizin hosting web tasarımı SEO için daha az önemli değildir. Yavaş bir site kullanıcıları şaşkın yapar ve sitenizin SEO potansiyelini kötüleştirir. Sitenizin hızlı ve platforma özgü olması ve ayrıca kitlenizin ihtiyaçlarıyla ilgili olması gerekiyor.

  • İçerik yönetim sistemi

Sitenizi temel alan içerik yönetim sistemi bir web sitesi gelecekteki promosyonunda önemli bir rol oynamaktadır. Web sitesi sahiplerine bazı optimizasyon araçlarını sağlayan en SEO dostu CMS, WordPress olarak bilinir. Google'ın tüm optimizasyon prosedürleri için en iyi seçim olduğunu anlaması ve sunması için tasarlanmıştır. Kuşkusuz doğru seçilmiş bir içerik yönetim sistemi çoğu çevrimiçi işletmenin iyi bir başlangıç noktasıdır.

seo web

  • Indexation

Indexation, kullanıcının sorgusuna uygun bir cevap vermek için web sitesi içeriğini arama botlarıyla ayrıştırma işlemidir. Sitenizi, arama botlarına tüm sitenizdeki sayfalarındaki içeriği okuma yeteneği sağlayacak şekilde tasarlamanız gerekir. Bu nedenle web sitenizin ana içeriği olay yerine yerleştirilmelidir. Web yazı tipleri gibi kullanışlı ve kullanışlı bazı araçlar vardır, bu da resimlerinizin bir yeri olduğunu gösterir. Bununla birlikte, arama botlarının teklifinizi okumak ve anlamanız için ne yaptığınızı net bir şekilde açıkladığınızdan emin olmalısınız. Resimler, videolar, içerikler ve PDF'ler gibi web sitesi öğelerinin, sizi satışa dönüştürecek sabit bir trafik akışı sağlayabileceği için dizine eklenebilir olması gerekir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport