Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO sistem izleme sistemi sıralamasında nasıl bir yer tutuyor?

İşletmenizi yerel bir arama sonucunda derecelendirmeye çalışırsanız muhtemelen yerel SEO uygulamaları ile ilgilenilirsiniz. Yerel işletme sahipleri, arama yapan kullanıcının bulunduğu yere göre Google'ın çeşitli alanlarda (şehirler, kasabalar, köyler, mahalle) sağladığı çevrimiçi işletme konumlarını izleyebilmenin önemini biliyor.

Maalesef, yerel izleme araçlarında zayıf noktalar var. Bu bölgesel Google sıralamalarını takip edemez, gerekli tüm arama terimlerini izleyemez ve rakip sıralamalarını karşılaştırabilirler. Yerel bir rütbenin web sitelerini doğru bir şekilde takip edip etmediğini merak ediyorsanız, cevap hayır demektir. UULE parametresini uygulayan bir işletme yeri belirleyen çok sayıda rütbeli takip sistemi vardır. Bu parametre, bir posta kodu, tam koordinasyonlar, fiziksel adres ve diğer özellikleri temel almaktadır. Bu özelliklere dayalı belirli bir parametre, Google'a arama konumunu o noktaya ayarlamasını söyler. Bu parametre, Google'ın sağladığı eski yer ayarlama özelliğini teyit eder. Bununla birlikte, izleme sistemi raporlarını ve bir araştırmacının elde edeceği verileri önemli ölçüde farklı olabilir. Arama motoru sıralamasında sabit bir akışla açıklanabilir. Ayrıca, nihai bir sonuç, zaman, yer, cihaz, tarayıcı ve arama geçmişi gibi çeşitli faktörlerin sayısına bağlıdır. Yani, bir araştırmacı aynı bölgede, aynı anda ve aynı tarayıcıda arama yaparsa büyük olasılıkla aynı sonucu alacaktır. Bununla birlikte, bu parametrelerin hiçbir koşulda aynı olamayacağı anlaşılabilir. Sıralama izleme sistemi verileri, arama cihazı ayarlarından her zaman farklı olacak.

seo rank tracking systems

Neden SEO derecelendirme sistemleri değerli?

Analizi gerektiren çok değerli ölçümler var. Pazarlama kampanyanızın başarısını izleyebilir, tıklama oranları, dönüşümler, yol tarifleri, web sitesi ziyaretçileri sayısı gibi metrikleri derinleştirebilirsiniz. Bu nedenle, birçok yerel işletme, işletmenizin çevrimiçi varlığını ve SEO'yu iyileştirmek istiyorsanız bilmek isteyecek bazı değerli veriler ve bilgiler elde etmek için sıralamalarını izlemeye devam ediyor.

Ayrıca, genel sıralama değişikliklerinin izlenmesi, web sitenizin arama motoru optimizasyonuna katkıda bulunabilir ve nerelerde bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini gösterebilir. Ve sitenizin SEO'uyla ilgilenmese bile, sitenizin sıralamasının yukarıya inip mi yoksa aşağı doğru olup olmadığını bilmek değerdir.

Rütbeniz coğrafi konumdaysa, sıralamanızın bir mahalle arasında nasıl farklılaştığı gözlemlenebilir.

SEO rütbe izleme sistemlerinin sağladığı bir diğer avantaj, sıralamaların izlenmesidir. Sıralamalarınız düştüğünde, hangi faktörlerin bu duruma neden olduğunu ve daha sonra bunu nasıl geliştirebileceğinizi gözlemleyebilirsiniz.

Yerel sıralama izleme sistemlerini kullanarak, yerel bulucuda sıralamaya giren terimlere bakma ve optimizasyon fırsatlarınızı belirleme fırsatınız olur. Üstelik, sıralama yaptığınız rakiplerinizin sıralamalarını ve arama terimlerini kontrol edebilirsiniz. Sayfalarından hangilerinin sizin ürünlerinize üstün geldiğini kontrol edebilir ve elde ettiğiniz verilere dayalı çevrimiçi iş SEO iyileştirmelerinizi yapabilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport