Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO ve Arama Pazarlaması üzerine nasıl odaklanılmalı?

Günümüzde işletme sahiplerinin arama motoru optimizasyonu (veya SEO) ve arama motoru pazarlaması (veya SEM) olmak üzere arama programı çalışmalarını genişletmek için iki seçeneğiniz var. SEO, web sitesini arama sonuçlarının tepesine çıkarmayla site ziyaretçilerinin artan miktarı hakkında. Bir başka, SEM, reklamların ve organik arama motoru sonuçlarının SERP sıralamasını arttırarak web sitelerinin tanıtımını içeren bir İnternet pazarlama şeklidir.

SEO ve arama pazarlaması arasındaki temel fark, ilki SEM'in bir bileşenidir: arama motoru pazarlaması PPC ve SMM gibi ücretli arama öğelerini içerir. Elle iş yapıyor olsanız bile, aynı olmadıklarından yukarıdaki terimleri birbirinin yerine kullanmamalısınız.

seo search marketing

Şirketler nadiren SEO ve SEM'i kullanıyorlar. Bununla birlikte, sizin için böyle olması gerekmez. Gerçek şu ki gerçek SEM, organik SEO kullanmadan başarılı olamaz. Peki, daha önemli bir trafik artışı sağlamak için hem organik hem de ücretli aramayı kullanmıyorsunuz?

 SEO'nun Faydaları küçük işletmeler için 

Küçük işletmeler arama motoru optimizasyonu yararlanmak için çok şey var. Daha iyi ve daha kullanıcı dostu bir web sitesi oluşturmanın yanı sıra, başarılı bir SEO kampanyası, daha iyi dönüşüm oranları elde etmenin yanı sıra daha iyi sıralamalarla marka bilinirliği oluşturmaya da yardımcı olur. Semalt uzmanlar, web sitenizdeki her sayfayı optimize etmenizi önerir. Potansiyel müşterilere yönelik optimize edilmiş ve hedeflenen içeriği düzenli olarak üretirken, içerik yaşlandıkça bu yayınlardan daha fazla organik trafik getirmeye başlayacaksınız.

Küçük işletmeler için SEM'in Faydaları

Arama motoru pazarlaması, işletme sahiplerine reklamlar ayarlama ve görüş ve ziyaretler için ödeme yapma avantajı sağlıyor. Hedef anahtar kelimeler için heyecan verici metinler ve doğru tekliflerle iyi hazırlanmış reklamlar oluşturmaya odaklanın. Bu, araştırmacıların önüne geçip sitenize getirmenize yardımcı olacaktır. Reklamlarınızla iyi bir şekilde ilişkili olan iyi tasarlanmış açılış sayfalarının oluşturulmasına zaman ayırmak, her zaman büyük bir karardır. Böyle bir şekilde, reklamınızda belirli sayıda tıklama alırsınız. Bu da daha fazla trafiğe neden olacaktır. Blogunuza veya web sitenize biraz sağlam dönüşümler yapmak istiyorsanız, web sayfalarınız için bazı reklamlara yatırım yapmak tam ihtiyacınız olan şeydir.

seo marketing

Sarma

Kısaca anlatmak gerekirse, SEO ve arama pazarlaması, bağımsız olarak çalışan iki strateji olarak görülmemelidir. bir diğeri. Bunun yerine, birincil hedef doğrultusunda çalışan iki benzer trafik yönlendirici çözüm olarak düşünün: mümkün olan en fazla trafiği yakalayarak Google'daki ve diğer arama motorlarındaki kaynak görünürlüğünüzü optimize edin.

SEO, doğru anahtar kelimeleri hedefleyip optimize etmenizi sağlamak için bazı ön araştırma gerektiren uzun vadeli bir çaba iken, arama pazarlaması bu hızlı kazanımlar ve yeni web sitenizin sayfalarına erken trafik gelişi açısından mükemmel. Bu ikisini birleştirmek, yalnızca daha iyi sıralama yapmakla kalmaz, daha yüksek düzeyde arama trafiği kazanmanıza yardımcı olur, aynı zamanda kitlenizi büyütmenize ve ulaşmanıza yardımcı olur.

Artık beklemeyin - en iyi sonuçları elde etmek için SEO ve PPC kuvvetlerini birleştirin!

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport