Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ticaret SEO'yu Nasıl Güçlendirebilirim?

En güvenilir e-ticaret SEO stratejileri mi arıyorsunuz? Bu yazının dışında başka bir yere bakmayın. Bugün, e-ticaret SEO'nuzu geliştirme konusunda sizinle bazı faydalı ipuçlarını paylaşacağım.

Tüm öneriler anahtar kelime araştırmasıyla ilgilidir. Mağazanızın Google trafiğini artırmak için onları takip edin.

commerce seo

E-ticaretinizi artırmak için adım adım rehber SEO

Aşağıda nişiniz için en değerli anahtar kelimeleri listelemek için daha az bilinen yollar verilmiştir.

 At gözlüklerini çıkar

Sıralama etmek istediğiniz bazı temel anahtar kelimeler olabilir: ürünleriniz, hizmetleriniz, markalarınız, kategorileriniz ve hattınız devam ediyor. Tabii ki, bu önemli ifadeler için mağazanızı optimize etmeniz şarttır. Ancak, değinmeye değer başka bir husus var - rakiplerinizin bu tam terimleri hedeflemesi muhtemeldir. Güçlü bir bağlantı profili olması durumunda geride kalma şansınız yüksektir. Bu nedenle, rekabetçi olmayan bazı anahtar kelimeler bulmanız kesinlikle önerilir. Bu tür anahtar kelimeleri ararken, iyi bir ses düzeyine sahip olduklarından ve potansiyel müşterilere müşterilere dönüşme olasılığından emin olun. Ayrıca, rakiplerinizin aynı cümleleri hedeflemediğinden emin olun.

Uzun kuyruk anahtar kelimelere odaklanma

Uzun kuyruk anahtar kelimeleri, sattıklarınıza çok özeldir 3-4 kelime öbekleri. Uygulama gösterirken, web kullanıcıları son derece özel bir arama kelimesi kullandıklarında, tam olarak ne alacaklarını arıyorlar. Bu tür aramaların jenerik olanlara göre satışa dönüşme ihtimalinin çok daha yüksek olduğu kanıtlanmıştır. SEO uzmanları, çevrimiçi kullanıcıların bir satın alma kararı verirken genel genel aramaların genellikle Google arama kutusu içine yazıldığını söylüyor. Dahası, istatistikler, son derece spesifik çok kelimeli ifadelerin daha genel tekli anahtar kelimelere veya çift anahtar kelime öbeklerine göre daha iyi sıralamayı kolaylaştırma eğiliminde olduğunu göstermektedir. Hizmetinizin eşsizliğini düşünmek için zaman ayırın ve yazınız. Kalite uzun kuyruk anahtar kelimeler kesinlikle e-ticaret SEO kadar güç olacaktır.

Amazon ve eBay'i kullanarak araştırma

EBay.com ve Amazon.com'daki arama kutusuna nişiniz için en genel anahtar kelimeleri yazarak başlayın; bir öneri listesi göreceksiniz. Bu "önerilen" listelerin amacı, alışveriş yapanlar tarafından kategorilerden hizmet veya ürünler aramak için en sık kullanılan cümleleri yansıtmaktır. Herhangi bir değerli sonuç almadığınız durumda, Google'a veya başka bir büyük arama motoruna gidin ve nişinizden en genel kelimeyi arayın. İşiniz bittiğinde, eşanlamlıları kontrol edin ve bu anahtar kelimeleri kullanarak eBay ve Amazon aramalarını tekrarlayın.

Daha da fazla öneri almak için uzun kuyruklu anahtar kelime araştırma araçlarını kullanın veya profesyonel bir SEO danışmanı çalıştırın.

ecommerce website

Tamamlama

Umarım yukarıdaki SEO stratejilerini severdiniz. Bu eylemlerin çoğu sadece e-ticaret SEO sıralamalarını artırmakla kalmayıp aynı zamanda web sitenizde daha etkili bir pazarlama stratejisinden biri olan daha iyi bir kullanıcı deneyimi oluşturmanıza yardımcı oluyor. Sonuç olarak işinize yardımcı olmak için SEO sıralamalarınızı, müşteri dönüşümü ve tekrar müşteri sayısınızı artırır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport