Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Siteniz hangi SEO İpuçları Verebilir?

 Semalt'te , SEO'nun yalnızca kapsamlı bir yaklaşım kullandığınızda çalıştığını düşünüyorum. Sadece sayfa başlıklarınızı ve meta açıklamanızı optimize etmek yeterli değildir. SEO da site hızı, kullanıcı deneyimi ve harika içeriklerle ilgilidir. Bugün, web sitenizi fırlatacak SEO ipuçlarını sizinle paylaşacağım. Hepsini keşfetmek için okumaya devam edin. 

seo your site

Web sitenizin sıralamasını iyileştirmek için olağanüstü SEO ipuçları:

 Akıllı içerik oluştur 

Neden web kullanıcılar bazı web sitelerinde uzun süre kaldıkları ilgileniyorlar. Onları nasıl heyecanlıyorsun ve ilgileniyorsun? Cevap basit: değer katan yararlı ve ilgi çekici içerik üretmek. Web siteniz için içerik oluştururken aşağıdaki önerilere uyun:

  • Derin konulara girerken net ve basit bir dil kullanın;
  • Okuyucuya bakın. Doğrudan okuyucunuzla konuşmak için zamirleri kullanın;
  • Esprili kullanın. Unutma, gülümseyen bir okuyucu, dikkat etmeye ve okumaya hevesli olan bir kişidir;
  • Web sitenizde en iyi kalitede görüntü ve videoları kullanın. Web sitenizi daha unutulmaz kılar ve okuyucularla duygusal bir bağ kurmaya yardımcı olurlar.

Kişiselleştirilmiş içeriğin web sitenizin performansını ve ziyaretçilerinizin katılımını önemli ölçüde arttırdığı kanıtlandı.

 Başarılı bir site yapınızı öncelikli yapın 

Ziyaretçileri web sitenize mümkün olduğunca uzun süre tutmaya çalışın. Onları, keşfedilecek çok şey olduğuna ikna edin. Bu, geri dönüş olarak da adlandırılan arama sonucu sayfalarına geri tıklamasını önlemek için gereklidir. Bildiğiniz gibi, yüksek hemen çıkma oranı, SEO'nızı olumsuz etkileyebilir. Arama motorlarına web sitenizin ziyaretçilerinizin arama sorgusuna cevap vermediğini gösterir.

Sayfanıza açıkça yansıyan yapı yapısı, sıçramayı önlemenin en iyi yoludur. Kullanıcılar ve arama motorları için web sitenizin menüsünü optimize etmeye odaklanın. Ayrıca, anahtar kelime araştırması yapın. Unutmayın, doğru site yapısını kurmak, mümkün olduğunca netleştirmek içindir. Menünüzü yansıtıyor olduğundan emin olun. Hiyerarşik bir site yapısı oluşturarak arama motorlarının sayfalarınızı verimli bir şekilde taramasını sağlayın ve ziyaretçiler kolayca aradıklarını bulabilir.

 Web sitenizin hızında çalışın 

Web sitesi yükleme hızı SEO'nızı etkileyen başka bir şeydir. Kullanıcılar içeriğinizin yüklenmesini beklemekten hoşlanmazlar. Bu nedenle, sitenizi optimize ederken, sayfalarınızın 2 saniye veya daha kısa bir sürede yüklendiğinden emin olun. Size tavsiyede bulunduklarını görmek için Google'ın PageSpeed Insights hizmetini kontrol edin. Ayrıca, sayfanızın boyutuna bir göz atın. Kod ve görüntüleri sıkıştırarak mümkün olduğunca tıraş olunuz.

Site hızı için ne gider, mobil web sitenizin tamamı için geçerlidir - hızlı olmalı, ancak iyi hazırlanmış olması ve iyi bir navigasyon yapması gerekir; böylece kullanıcılar ve Google aradıklarını bulabilir bir kalp atışı için.

seo for site

 Özetleme 

Anladığınız gibi, kullanıcılarınız için yaptığınız neredeyse tüm optimizasyon, SEO'nızı olumlu etkilemektedir. . Yukarıda belirtilen önerileri beğendiğinizi umarız. Uygulamaya bu SEO ipuçları koyun ve ne sitenizin sıralamalarını görmek için.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport