Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Rakiplerimin Amazon satış verilerini mümkün olan en iyi şekilde nasıl izleyebilirim?

Kesin rekabetçi bir araştırma yürütmek söz konusu olduğunda, pazar rakiplerinizin aşağıdaki Amazon satış verileri, bir numaralı öncelikler arasında kalmalıdır: Şu anda en çok satanlar Amazon'da, en iyi performans gösteren anahtar kelimelerle ve uzun kuyruk kombinasyonlarında görülen rakip ürünler Amazon pazarında karara bağlanan gerçek anlamda rekabetçi pazar rekabeti altında rekabet gücünüzü korumak için gerekli olan gerçek fiyatlandırma verilerinin yanı sıra, canlı aramacılar tarafından alakalı arama için sıklıkla kullanılır.

Potansiyel Kârlı Ürünler

Kapsam, çevrimiçi platform veya Google Chrome uzantısı yoluyla gelir; Amazon en çok satan ürünlerin yanı sıra, hedef anahtar kelimeleriniz için veya sıralamanız gereken uzun kuyruk kombinasyonları için mevcut üst düzey listeleri izlemelisiniz. Kapsam'ın temel sürümü ücretsiz olarak sunulurken, tam yağlı versiyonu ayda yaklaşık 60 dolardan ücret almaktadır. En güçlü yanları arasında, yeni karlı ürünler için araştırma fırsatları, Amazon'da zaten bir profesyonel satıcı olmanıza gerek olmayan gerçekten yararlanıcı bir seçenektir. İhtiyacınız olan tek şey, Amazon'da satılan bir işadamı olarak, doğru ürünlerin satışı yolunda ilerlemeye başlamak ve sonuçta doğru arama terimlerini sıralamak için zaman ve çaba harcamaktır.

Kparser, sağdaki Amazon satış verilerini takip etmek için bir zorunluluk olduğunda ve bu yüzden gerekli kazanılması gereken anahtar kelimeleri bulmak için özellikle yararlı olan rekabetçi bir anahtar kelime araştırma aracıdır. ürün listeleme optimizasyonunuz. Bu araç, yalnızca Amazon'da değil, eBay, Walmart, Alibaba mağazası gibi diğer kalabalık pazardaki rakiplerinizin en iyi anahtar kelime ve uzun kuyruk anahtar kelime bulgularını bir araya getiriyor.

Amazon'da yeni başlayan bir satıcıysanız, ilk denemenizi yalnızca bu araçla yapmanızı öneririm. Bunun nedeni, pazar nişinde veya ürün kategorisinde önde gelen satıcıların zaten kullanmış olması gereken zorunlu anahtar kelime kombinasyonlarını ve en iyi performans göstergelerini keşfetmenize yardımcı olmasıdır.

Rekabetçi Fiyatlandırma

Rakiplerinizin rekabetçi fiyat bilgilerini izlemek söz konusu olduğunda, seçtiğiniz iki iyi ve kullanılmış kanıtlanmış araç vardır: Keepa ve Camelcamelcamel. Gerçekten çıldırmış isimleri olsa da, her ikisini de en yakın pazar rakiplerimin Amazon satışlarını ve fiyat verilerini izlemek için gerçekten etkili buldum. Mesele şu ki, paranızı tasarruf etmenizin yanı sıra, bu araçlar bir dizi başka güzel ses avantajı da sunuyor: geniş ve kapsamlı fiyat geçmişi grafikleri, fiyat düşüşlerinde gerçekten kullanışlı ayarlanabilir uyarı ve stok stok değişiklikleri, en sıcak ürün kategorinizdeki önde gelen satıcıların sunduğu fırsatlar ve bu araçların her biri için çok kullanışlı bir tarayıcı uzantısı. Bu şekilde, gerçekten büyük ve sürekli güncellenen Amazon ürün fiyatlandırma veritabanlarını kullanabilirsiniz - tek bir tıklama yapmak.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport