Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SMM SEO'nun en büyük yararı nasıl elde edilir?

Muhtemelen dijital bir endüstride en çok tartışılan konulardan biri. Bir uzman, sosyal medya pazarlamasının doğrudan bağlantı kurma stratejileri ve kullanıcı etkileşimi yoluyla web sitesi sıralamalarını etkileyebileceğini iddia ederken, diğerleri SMM'nin sıralamada herhangi bir etkisi olmadığını ve yalnızca sosyal bir arka plan üzerinde marka bilincini artırabileceğini belirtti. Bu makalede, sosyal medya pazarlama kampanyasının arama motoru optimizasyonu çalışmalarınıza katkıda bulunup sunamayacağını öğrenmeye çalışacağız.

SMM sitenizi nasıl etkileyebilir?

Son zamanlarda bu soru birçok kez Google webmasterlarına soruldu ve defalarca bize sosyal sinyaller doğrudan derecelendirme faktörleri olarak kabul edilemeyeceğini söyledi. Google temsilcisi Gary Illyes ile bu konuyla ilgili son tartışma 2016'da gerçekleşti. Sosyal bir sıralama faktörü olmadığını söyledi. Bununla birlikte, sıralamaları etkileyebilir çünkü sıralama pozisyonları ile sosyal sinyaller arasındaki korelasyon çok yüksektir. Kural olarak, birinci sınıf web siteleri diğerlerinden daha fazla sosyal sinyaller verir ve takipçileri tarafından iş hesaplarıyla dolu kalabalığına güçlü bir sosyal varlığa sahiptir.

seo smm

Tüm web sitesi sahipleri bildiği gibi, geri bağlantıları SERP web sitesinde doğrudan etkiler üst Google sıralaması faktör vardır. Google, sosyal bağlantı suyunun bir sıralama faktörü olarak sayılmadığına dikkat çekti. Ancak burada, korelasyon hakkında konuşmalıyız. Sürekli olarak kaliteli içerik üretirseniz, büyük olasılıkla kullanıcılar arasında paylaşılabilir ve popüler olur. İçeriğiniz paylaşılabilirse, alan adınızı gösteren ilgili bağlantıların sayısı yüksek olur. Sonuç olarak, sitenizin sıralaması çizmelerine neden olur.

Yani, sosyal medya sinyallerinin site sıralamalarını doğrudan etkilemediği halde içeriğinize işaret eden kaliteli geri bağlantılarla hala SERP'deki sitenizin konumunu iyileştirebileceklerine karar verebiliriz.

Sosyal medya pazarlama ve SEO

olsun Faydaları Kaliteli bir sosyal medya etkinliği SEO çabalarına nasıl yardımcı olur bazı yollar vardır.

  •  Bağlantılar potansiyel 

Sosyal medya platformlarındaki içerikleriniz çekici ve kalıcı olmalıdır. Her şeyden önce markanızı pazar niş rakiplerinizden daha iyi yapar. İkincisi, potansiyel müşterilerinizin içeriğinizi göreceği ve ona bağladığı daha fazla paylaşım elde edecek ve daha fazla fırsat elde edecektir. Başka bir deyişle, sosyal medyada popüler ve paylaşılabilir içerik sahibi olmak, birincil alanınıza potansiyel bağlantılar çekmek ve sıralamalarını iyileştirmek için yardımcı olur. Potansiyel müşterilerinizi çekebilecek nitelikte bir içerik oluşturursanız Instagram, Facebook veya Twitter'da ticari hesabınızı tanıtmak istersiniz, o zaman diğer web sitelerinden de bağlantılar alırsınız.

seo marketing

Markanızı unutulmaz kılın

Marka bilinci, herhangi bir çevrimiçi iş için çok önemli. En kaliteli hizmetleri veya ürünleri satabilirsiniz, ancak potansiyel müşterileriniz bunu bilmiyorsa, rekabet edebilecek ve gelirinizi artıracak şansınız yok. Bu nedenle, bulundukları kişilere ulaşmanız gerekiyor. Bir kitle bulup kurabileceğiniz mükemmel bir yer sosyal medya platformlarıdır. Örneğin, Facebook'ta düzenli olarak en az iki milyon kullanıcı sosyalleşiyor. Bu nedenle, SMM'nin yardımıyla dünya çapında bir bilgiye sahip olursunuz ve markanızın çevresinde hızla ilgili bir kitle oluşturabilirsiniz.

Ayrıca, sosyal medya pazarlaması, kullanıcıların markanızın arama sonuçlarındaki içeriğini tıklama ve TO'yu ve dönüşümünüzü yükseltme şansınızı artırabilecek marka bilinirliği oluşturmanıza yardımcı olur.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport