Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hangisi en iyi arka plan oluşturucu aracı ve nasıl kullanılacağıdır?

Benim için gelince, bağlantı kurma süreci birçok insanın düşündüğü kadar acı verici değil. Bir yandan, seçim yapabileceğiniz yüzlerce farklı çevrimiçi çerçeve vardır, aslında çoğu açık erişime açıktır. Öte yandan, ancak, muhtemelen herhangi bir koşulun altına sığacak tek bir evrensel arka plan oluşturucu aracı bulunmamaktadır. Niye ya? Sadece temel temel bilgiler 9'u aşkın bağlantı kurma stratejisi için çok benzerdir. Hemen hemen her bağlantı kurma aracı internette bulundu - doğru umutları bulmak, onları incelemek, bir kişi oluşturmak ve nihayet iyi cilalanmış bir bağlantı güvence - hepsi aynı çalışacaktır.

Bununla birlikte, doğru bağlantı kurma aracını seçmek, işleri daha rahat yapabilir. Aşağıda, genel olarak alınan bağlantı kurma araçlarının üç ana kategorisi hakkında kısa bir tartışma yapılacaktır. "İdeal" backlink kurucu aracı için mevcut düşünceyi sona erdirmek için size her kategoride en iyi ve kullanılmış seçenekler listeleyeceğim. Bu şekilde, şu an için mevcut en iyi araçların etkili, pratik bir şekilde kullanılabilmesi için onlara gerçekten niye ihtiyaç duyduğunuzu daha iyi anlayacaksınız.

backlink builder tool

Her şeyden önce, karşı karşıya kalalım - bağlantılar satın almak veya dahili PBN bağlantıları için başvurmak son derece riskli olacaktır. Bu nedenle, yalnızca manuel olarak çalışan her bağlantı oluşturucu aracına odaklanacağız. Yani yeni fırsatları araştırmak, değerlendirmek ve atlamak için kullanılan en popüler çevrimiçi çerçeveleri inceleyeceğim. Dolayısıyla, ilgili tüm araçların üç ana kategoriye ayrılmasını öneriyorum: geri bağlantı dizini, işleme araçları ve erişim yönetimi araçları.

 Backlink Dizinleri 

Backlink dizinleri, tek tek bir URL veya etki alanına giden tüm geri bağlantıları bulmak için kullanılır. Dizine erişmek gibi, bu tür bir geri bağlantı oluşturucu aracı, temel bağlantı umutlarını ve niteliklerini (örneğin çapalar) bulmak ve değerlendirmek için son derece yararlı olabilir.

Bağlantı dizinleri söz konusu olduğunda, her biri ayrı sayfa güvenliği ve etki alanı yetkilileri ile ilgili tek bir benzersiz metrik kümesini koruyan üç ana seçenek vardır. Dolayısıyla, bir arka plan oluşturucu aracı seçme seçeneklerinizin, Ahrefs, Majestic veya Moz arasında da olması muhtemel.

 Backlink İşleme Araçları 

Backlink indekslerinin aksine, bu işleme araçları farklı verileri (dizinler de dahil olmak üzere) değerlendirmek için kullanılır. Çeşitli kaynaklardan gelen bilgiler, analiz edilmek ve ölçekte işlenmek üzere bir araya getirilir. Geri bağlantı işleme araçları, ham verileri daha kullanışlı ve uygulanabilir bir bilgiye dönüştürmek için de mükemmeldir. Diğerleri arasında, URL Profiler, Alexa, Semalt Analyzer veya Scrapebox işleme araçlarını farklı eklentilerle, özellikle kırık bağlantı ve sayfa yetkilendirme denetimi için denemenizi öneririm.

link building

 Outreach Yönetim Araçları 

Her erişim backlink builder aracı özellikle standart el kitabı söz konusu olduğunda talep edilecektir taktikleri. Demek istediğim, geri bağlantı işlemi sonunda tamamlandığında, etkin iletişim alanını ölçekte işlemek ve ayarlamak için kesinlikle özel bir performans aracı gerekir. Gözünüz için tavsiye ettiğim birkaç seçenek: Pitchbox, Buzzstream, Ninja Outreach, Mailshake veya Gmass.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport