Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web sitem için mükemmel bir backlink profili nasıl oluşturabilirim?

Mükemmel bir geri bağlantı profili nedir? Ne yazık ki, "ideal" profil sadece doğal bağlantılar içermesi nedeniyle neredeyse imkansız uyluk gibidir. Demek istediğim, bu süreç, dahil edilen her bağlantı üzerinde hiçbir zaman tamamen denetlenebilir bir eylem olamaz. Aşağıda, dikkate alınması gereken bazı ipuçlarını listeleyeceğim. Mümkün olduğunca mükemmel bir geri bağlantı profiline mümkün olduğunca yakın olmanız için size yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Bu, web sitenizin ana hedef anahtar kelimeler için en yakın rakibinizden daha yüksek sırada olacağı anlamına gelir. Her neyse, her modern online iş için bir alt çizgi var, değil mi?

backlink profile

Herşeyden önce, "ideal" geri bağlantı profiline yaklaşmak, ücretli bağlantı kurma, bağlantı dizinleri için başvurma veya herhangi biriyle yönlendirilen gibi en kötü şeylerden uzaklaşmak demektir blog içeriği esas olarak spam faaliyetlerine bahis. Her bir geri dönüşün değil, bütün web sitesi geri bağlantı profilinin bütünün üzerinde titiz bir gözlem yapılması gerektiğini göz önünde bulundurarak, aşağıdaki madde işareti noktalarını ve önerileri göz önünde bulundurun:

  •  Yüksek Yetki Bağlantıları  

Görünüşe göre iyi bir backlink profili daima yüksek yetkili bağlantılara dayanmaktadır. Yani bağlantı oluşturma stratejiniz yalnızca en güvenilir, güvenilir ve saygın web sayfalarına güvenmelidir. Unutmayın - web sitenizin yetkisi çok mantıklı bir şeydir. Kesinlikle olumsuz bir şekilde web sitenizin sıralamasını etkileyen, yüksek kaliteli ürününüze karşı kaçınılmaz olarak engel olacak herhangi bir çöp bağlantısına zaman ve çaba harcamayın.

  •  Çapa Metni 

Buradaki tartışmalı konulardan biri de backlink bağlantı metnidir. Anahtar kelimeleri zengin metinlerle bağlantılarınızı gömmenin belirli bir hedef anahtar kelime veya anahtar ifade için daha üst sıraya yerleşmenin en güçlü yollarından biri olarak iyi tanıntığını söylemeye gerek yoktur. Bununla birlikte, zaten her şey yeterli olmaz..Aslında, kusursuz kusursuz backlink profiliniz, web sayfalarınızda görülebilecek farklı çapa metin türlerine ihtiyaç duyacaktır. Bu yolla, sulandırılmış çapa metinlerinin yalnızca anahtar kelimelerle değil, genel içerik konunuzla alakalı çeşitli semantik yazılarla da markalandırıldığından emin olun.

  •  Taze Backlink Profili 

Hadi yüzleşelim - "ideal" backlink profilini tam olarak tamamlayamayız. Demek istediğim, her zaman daha taze bağlantılar kazanmayı amaçlayan, uzun süreli ve sürekli bir çaba. Aslında, en yetkili web siteleri bile Google'ın arama sonuçlarının en üstünde yer alıyor olsa da, sürekli olarak yeni bağlantılar elde etmelidir. Aksi halde, çok zayıf bağ kurma faaliyeti kaçınılmaz olarak SERP'lerdeki çevrimiçi görünürlüğün azalmasına neden olacaktır.

backlinks seo

  •  Link Algısı 

Sadece unutmayın - neredeyse rasgele bağlantı kurma eski zamanlar var çoktan geçti. Miktar önemli değil, kalite. Her pozitif ve performanslı geri bağlantı profili her zaman alan ve web sayfası özelliklerinden daha fazla olması gerektiğinden, artık bu nokta değildir. Herhangi bir umut vaat eden üçüncü parti ortaklığı için bağlantı alaklığı göz önüne alındığında, genel olarak bu web sitesinin içeriğinden bahsedilen şeyleri ve tam olarak hangi anahtar kelimelerin sırada olduklarını kontrol edin. En yaygın olarak, SEMRush veya Semalt Analyzer gibi çevrimiçi bir araç kullanmak, her şeyi kolaylaştırabilir, en azından bağlamsal olarak alakalı anahtar kelimeler, çevrimiçi kaynak yetkisi ve sayfa içerik kalitesi gibi en kritik konularla ilgili olanlar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport