Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Rakiplerimle geri arama yapmak için gidebilir miyim?

Evet, backlink arama için rakipleriniz üzerinde casusluk yapmak harika bir fikirdir. Aslında, Arama Motorları Optimizasyonu alanında benim en iyi özellikli ve kanıtlanmış numaralarım arasındadır. Rakibinizin geri bağlantılarını kendi sıralamanız avantajında ​​kullanmanız yeterlidir. Akıllı ücretsiz araç kombinasyonunu kullanarak gelişmiş backlink aramasından yararlanırsınız ve gerçekte ne kadar sıkı olabiliyorsa yarışma dışı kalmasını kontrol edebilirsiniz.

Rekabetçi bir geri arama çalıştırmanın bu kadar etkili olabileceğini kim bilebilirdi? En yaygın olarak, her yeni çevrimiçi projede bu stratejiyi öncelikle kullanıyorum. Peki, onu alalım - rakip geri arama arama herhangi bir eğirme veya çok gelişmiş yazılım araçları öğrenmek gerekmez. Aslında, bağlantı kurma sürecinde hala yeni olan bu adamların yanı sıra SEO kavramı için bile mükemmel olurdu. Sonuç olarak, kendi şanslı web sitenize öncülük eden en iyi 10 pazar muhabirinin en iyi geri bağlantılarından yararlanacaksınız.

backlink search

Her şeyden önce rakiplerinizi nasıl bulacaksınız geri bağlantıları? Geri dönüş aramanız için bu basit eylem setini takip etmenizi öneririm:

  1. En etkili rakiplerinizin ana URL listesini oluşturun.
  1. Ücretsiz veya ücretli bir çevrimiçi denetleyicisi aracını kullanarak tüm rakiplerin geri bildirimlerini algılayın.
  1. Her şeyi rakip URL'ler ana listenizde birlikte atın.
  1. Tam bir geri analiz yapın.
  1. Rakiplerinizin geri bağlantılarını web sayfalarınıza çoğaltın.
  1. Gelecekteki referanslar için tüm arka bağlantı verilerinizde tek bir depolama alanı oluşturun.

Adım 1

Her şeyden önce, hedeflediğiniz belirli bir anahtar kelime sıralaması için en iyi 10 organik arama sonucunu elde etmeniz gerekecek. Google'da hızlı bir arama tamamlandıktan sonra, bulunan her bir URL'yi, arka bağlantı kontrol yordamıyla devam etmek için ana listenize yerleştirin.

backlink seo

Adım 2

Ve burada rakiplerinizin geri dönüşleri için bir kontrol yapacaksınız, böylece geri arama aramanız sürülecek çevrimiçi denetleyicisi araçları ile. İpucu: Mümkün olduğunca çok sayıda farklı araç kullanarak tekrarlanan bir test yaptırmaya çekinmeyin. Yani, ilgili her çerçeve aynı problemden muzdariptir - bunların hiçbiri URL'ye göre bir geri bağlantı profilinin tam olarak genel bir görünümünü sağlayamaz..Niye ya? Basitçe, her biri çeşitli veri tabanı teklifleri sunarlar çünkü her biri tek tek veri tabanı ve benzerleri tarafından yürütülür.

Ve burada oldukça hassas bir kavşağa giriyoruz - rakip arka bağlantı arama için kullanılacak en iyi checker araç seti (hem ücretli hem de açık erişim için ücretsiz olanlar) hangisi? Daha önce de söylediğim gibi, karar vermek yalnızca size ait. Aşağıda, en özellikli araçlarımın yanı sıra test ederek kendim denedim kalan seçeneklerim de vardır. Benim için normalde şu üç çevrimiçi çerçeveyi kullanıyorum: Görkemli SEO, Ahrefler ve SEO Spyglass. Kullanılan diğer kanıtlanmış çözümler arasında Açık Site Explorer, Backlink İzleme, Bağlantı Tanılama, Küçük SEO Araçları ve Semalt Analizörü için de başvurabilirsiniz.

Adım 3

Google'ın mümkün olan en üst düzeyde rakiplerinden gelen tüm geri bağlantıları topladıktan sonra, arka bağlantı arama ana listesini oluşturmaya devam edebilirsiniz. Yani, burada her şeyi rakip URL'lerin ana listesine atmanız yeterlidir. Devam ederseniz, tek bir ana liste (.txt dosyası) oluşturmak için not defterini kullanın, bulmak için yönettiğiniz tüm bağlantıları kopyalayın ve kaydedin. Sonra kopyaları hariç tutmanız gerekir. Bana gelince, kopyaları kaldırmak ve her şeye sahip olmak için Dupe Remove ücretsiz online aracını kullandım.

Adım 4

Ve burada nihayet noktaya geliyoruz - rakip geri arama ve analiz kendisi. O an için ana bağlantı listenizin büyük kısmı oldukça hantal hale gelecektir. Bu nedenle maksimum verimlilik elde etmek için yalnızca en iyi örnekleri seçeceğinizden emin olmak için bir kez daha kontrol etmeniz gerekir. Bu şekilde dikkat edin ve hangi geri bağlantıların Google tarafından yalnızca dizine eklendiğini ve hangisinin onlarla birlikte belirli bir PR değeri olduğunu öğrenin. Tabii ki, sonuncusu geri arama aramanız için bir numaralı önceliğe sahip olur. Aynı zamanda, yalnızca Google'da dizine eklenen herhangi bir şeyin, web sayfalarınıza bağlanacak kadar iyi olması gerektiğini unutmayın.

Bu şekilde, rakiplerinizin geri arama ve analizini tamamlamak için dört tane kanıtlanmış yöntemim var. İşte kısacası:

  • Rank Checker, tam olarak bir geri dönüşüm analizi süreci için tasarlanmış ücretsiz bir SEO yazılım aracıdır. Her şeyden önce, seçeneklerin geri kalanını keşfetmeden önce denemelisin.
  • Scrapebox mevcutsa, hangi linklerin gerçekten yaşadığı, halihazırda hangi metni çapa aldığı, Google'da ne kadar PR ve endeksleme değeri olduğu gibi farklı verilerin tüm kütlelerini yönetmek için kullanabilirsiniz.
  • Excel ve ücretsiz SEO araçlarını kullanarak güzel bir arama metni oluşturabilirsiniz. Evet, görev biraz zaman alabilir gibi görünebilir ancak yine de her çabaya değer.
  • Tamamen bir geri arama arama ve analiz için, SEO Spyglass'ı denemek daha iyi. Bu sıradan bir bağlantı denetleyicisi aracı değil, her bir URL'nin geri bağlantıları için derinlemesine bir analiz çalıştırmak ve kalite özelliklerini değerlendirmek için eksiksiz bir çevrimiçi platformdur..Ana URL'lerinizi yapıştırmanız ve her biri için görüntülenen tüm geri bağlantıların keyfini çıkarmanız yeterlidir.

check backlinks

Adım 5

Artık rakiplerinizin geri bağlantılarını kendi web sayfalarınıza kopyalamanın zamanı geldi. Tek ihtiyacınız olan her seferinde her bir bağlantı üzerinde ısrarla çalışmaktır. Rakiplerinizin bağlantı kurma sürecini inceleyin ve İnternet tarayıcısındaki her geri çevirme bağlantısını açın. Bu şekilde, her pazardaki rakibin en iyi geri bağışını ne şekilde kazandığını anlayacaksınız. Bir blog yorumu olsaydı, kendi yorumunuza yeni bir yorum göndermeniz yeterlidir. Bir forum mesajı olması durumunda, kaydı geçmek ve şu anki tartışmaya katılmak zorundasın. Bazen bir konuk blog yazısı olabilir, bu nedenle e-postayı göndermeniz ve yeni bir konuk postanızı göndermek için biraz zaman ayırmanız gerekecektir. Bu "kopya listesi" ne geçerseniz sürecin genel bir anlayışını elde edersiniz.

get backlinks

Adım 6

Gelecekteki referanslar için tüm arka bağlantı verilerinizde tek bir depolama alanı oluşturun. Sonuçta çok değerli işletme varlığınız olurdu. Böylece, çoğaltılan geri bağlantıların listesini tamamladıktan sonra, başarıyla sonuçlanan her çoğaltmanın, sunulmasının yanı sıra tüm başarısızlıklarınıza (yani sıkışmış geri bağlantılara) dikkat etmeyi unutmayın. Rakiplerinizin geri bağlantıları için toplu bir kontrol yapın, hangilerinin arkasından kök salmak için hangilerinin kullanıldığını kontrol etmeniz gerekir. Ayrı bir elektronik tablo veya geri veritabanı oluşturun ve en iyi ilerlemenin tadını çıkarın (başka projeler için bile, tekrar tekrar). Bu harika olacak!

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport