Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

EDU geri bağlantılarını nasıl satın alabilirim?

Arama Motoru Optimizasyonu sektöründe yıllardır çalıştım, bu nedenle, özellikle ölçeklenebilir bir bağlantı kurma kampanyası söz konusu olduğunda, EDU geri bağlantılarının ne kadar önemli ve güçlü olduğunu anlıyorum. Aşağıda, EDU geri bağlantılarını satın almayacak iyi bir stratejiyi paylaşacağım, ancak bir dolar harcamaksızın kendi başınıza inşa edeceğim. Konuyu derinlemesine incelemeye başlamadan önce, yalnızca bir tane küçük ama yine de çok önemli bir tanımın açıklığa kavuşturulacağım.

Yüzleşelim - aslında EDU geri bağlantılarını satın alamazsın. Elbette sadece siz değil. Bunun nedeni, burada ihtiyaç duyduğunuz parayı almakta imkansızdır karşılığında yalnızca gerekli bir nakit parayı ödemek. Demek istediğim, size EDU geri bağlantılarını nasıl alacağınızı söylemek yerine size yaklaşık üç ay boyunca 14 değerli bağlantıyı başarıyla elde etmem için kısa bir kılavuz göstereceğim - sadece bursları kullanıyorum.

buy edu backlinks

İlgili Kitleyi Hedefleme

Konunuzla tam olarak ilgili doğru hedef kitleyi belirlemek, başka herhangi bir şeyden önce yapılması gereken en önemli şeydir. Baştan itibaren doğru yolda ilerlediğinizden emin olun. Doğru kitleyi ele almak için "ideal" kitlenizi iyi düşünün. İhtiyacınız olan tek şey, burs programını ilgi duyan öğrencilere odaklamaktır; bunlar genelde işletme, pazarlama ve reklamcılık derslerini içermektedir.

Burs Oluşturma Sayfası

Bu türden bir içeriğin geliştirilmesi kolaydır, ancak her şeye dikkat edin. Burs sayfanızla ilgili aşağıdaki önemli ayrıntıları göz önünde bulundurun:

  • şirketiniz hakkında kısa bir açıklama yapın;
  • ana sayfanızla ve daha fazla bağlantı suyu almak için gereken diğer ana sayfaların bağlantılı yeni sayfayı elde edin;
  • uygunluk bölümünüzde iyi çalışıyorsa, hedef başvuru sahiplerinizi mümkün olduğunca açık ve özel olarak ifade etmeye dikkat edin;
  • bütçeniz için uygun bulduğunuz burs tutarını (genellikle 500 - 1000 dolar arasında) tanımlar ve makul bir ödül vermeyi küçümsemezsiniz veya önemli bir eğitim kurumunu pek çekemezsiniz;
  • , sayfanın hemen sağında bir iletişim formu izlemek üzere gerekli tüm ayrıntıları (örneğin, kısa denemelerin veya video cevaplarının, son başvuru tarihlerinin, ödül günlerinin sunulması) içeren bir başvuru bölümü sağlayın..

Tahmini Fırsatlar

EDU web sitelerinin burs sayfanıza uyması için ilgili listeleri bulunmadığı nokta budur. Böyle bir şey olursa, iki farklı bağlantı araştırma yöntemi vardır: Doğrudan etki alanı yetkisini kontrol etmek için çevrimiçi araçları kullanan arama motorlarıyla veya basım sayfaları için ters mühendislikle bağlantı listenizi genişletin, diğer web sayfaları nokta EDU'ya atıfta bulunur. Her şey hazır olduğunda, ana e-tablonuza tüm bilgileri eklediğinizden emin olun.

buy backlinks

Öğrenme Çıktıları Bulma

Doğru kişinin belirlenmesi, kolejlerdeki ve üniversitelerdeki personel üyelerine ulaşmanın tek yoludur. Ya basit bir düz mesajla e-postayla veya genel e-posta mektubuyla düzgün bir sohbet ayarlamayı düşünün. Ayrıca, iletişim bilgilerini talep eden standart bir formu kullanarak da yapabilirsiniz. Bu şekilde, üniversiteden veya üniversiteden olumlu bir yanıt aldıktan sonra bursunuzla ilgili tüm ayrıntıları göndermeniz gerekecek. Her şeyden önce, burs verildiğinde size bildirim yapılmalıdır. Bana gelince, geri dönüşleri izlemek için bir kaç çevrimiçi araç kullanarak bu işlemi biraz daha kolaylaştırdım.

Birkaç mermi daha:

  • EDU'nun geri bağlantılarının, tam burs başlığı ya da çıplak URL'ler gibi farklı çapa metinleri olduğunu unutmayın.
  • Web sitenizi burslara özel arama motorlarına göndermeye çalışın.
  • Belirli ve tematik olarak ilgili bir kursla uğraştığınızdan emin olun.
  • Bilirsiniz, burs miktarı EDU geri almak anlamına gelmez, onları almak için tek yol. Sonuçta, tek bir doları ödemeden gelir, değil mi?

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport