Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Spam faaliyetleri olmadan kaliteli geri dönüş almak için?

Geri bağlantılar, çoğu arama motoru için önemli bir sıralama faktörü olarak kullanılır. Belli bir alan adının yetkisini ve kullanıcılara verdiği değeri gösterir. Web siteniz için sonuçta bir arama motoru optimizasyonu kampanyası oluşturmak ve sürekli olarak hedef organik trafik elde etmek istiyorsanız, bağlantı kurma stratejinize özel dikkat göstermeniz gerekir. İzlemeniz gereken temel ilke, iç bağlantıların kalitesinin Google için miktarından çok daha değerli faktör olmasıdır. Diğer bir deyişle, sahip olduğunuz saygın web sitelerinden daha kaliteli geri bağlantıları, daha yüksek itibar, arama motorlarının gözünde alırsınız ve daha sonra SERP'de sıralamanız yüksek olur.

get quality backlinks

Günümüzde bağlantı kurma teknikleri genellikle Google yönergelerini ihlal etmek üzere tasarlanmış hileli spam faaliyetleriyle ilişkilidir. Ancak, böyle kabul edilmelidir. Diğer sitelere spam göndermeden web sitenizi geliştiren başka akıllı ve uygun bağlantı oluşturma teknikleri vardır. Siteniz oldukça sıkıcı veya tersine çok rekabetçi pazar niş yer alıyorsa, kaliteli geri almak için zor olabilir. Bununla birlikte, sizin için işleri kolaylaştıracak ve size en iyi geri dönüşleri elde etmenize yardımcı olacak% 100 sonuçta bağlantı kurma teknikleri var. Aşağıdaki yöntemlerin her birini daha ayrıntılı olarak tartışalım.

Kaliteli geri almak için gerçek yollar

  • Rakibin geri bağlantılarını kullanın

Rakiplerinizin geri bağlantılarına farklı çevrimiçi araçlar yoluyla veya el ile erişebilirsiniz Belirli taş ocakları için web'de arama yapma. Yalnızca arama sonuçlarında çevrimiçi işletme görünürlüğünüzü geliştirmek isteyen siz değil, rakipleriniz, özellikle de en çok pazarda yer alan ve piyasada bir yıldan fazla var olan kişiler üzerinde de çalışılmaktadır. Zahmetsizce rakibinizin geri bağlantılarının bir listesini alabilir ve onlardan en iyi kaliteyi bulabilirsiniz. Google kurallarını ihlal etmeyen tamamen hukuki bir meseledir. Bununla birlikte, optimizasyon kampanyanız için değerli olabileceğini düşünün. Rakibin geri bağlantılarını ödünç alarak, yeni bağlantı kurma fırsatları bulabilir ve SEO'nuzu geliştirebilirsiniz.

Bir pazar alanı araştırması yapmaya başlamak için, nişinizdeki TOP beşincil rakipleri aramaya değer. Bu web sitelerinin sizinkinden daha iyi bir bağlantı profili var ve burada kampanyanız için en kaliteli geri bağlantıları alabilirsiniz.

Birincil niş rakiplerinizi bulur bulmaz, onların geri bağlantılarını analiz etmeye başlamanız gerekir. Bu görevi basitleştirmek için Semalt Auto SEO, Monitor Backlinks veya Moz gibi mevcut optimizasyon araçlarını kullanabilirsiniz.

Rakip alanlarınızı bu araçlardan birine eklemeniz gerekir; hangi geri bağlantıların ödünç almaya değer olduğunu belirlemek için sağlanan metrikleri kullanın. Şüpheli görünebileceği ve hepsinin kalitesinin bulunmadığı için hepsini çoğaltmaya çalışmayın. Normal olarak, tüm web kaynaklarının kötü bağlantıları vardır; en yüksek PageRank değerine sahip en yetkili alan adları bile olabilir. Genel bir resmi görebildiğiniz için yalnızca en yüksek yetkiye sahip olan bağlantıları ödünç almanız gerekir. Kural olarak, bir web sitesi için bir geri bağlantı elde etmek daha karmaşıktır, daha yüksek bir değere sahiptir.

Rakiplerinizin bağlantı kurduğu alan adı yetkilileri formunu kontrol edebilirsiniz. Bu bilgiyi kontrol etmek için, çevrimiçi olarak bulabileceğiniz - Semalt Web Analyzer ve Moz Domain Authority adlı bu iki analitik araçları kullanmanızı öneririm. Bu değerli ölçümleri alarak, bu sitelerin üçüncü taraf web sitelerine nasıl bağlandığını anlayabilirsiniz..Arama motoru optimizasyonu için en büyük değere sahip olduklarından dofollow bağlantılar için özel dikkat gösterin.

İsteklerinizi karşılayan metriklerle web siteleri bulduğunuzda, bu sitelerin sektörünüzle alakalı olup olmadığını kontrol etmeniz gerekir. Üstelik, rakibinizin bu bağlantıyı nasıl aldığını kontrol etmeniz gerekiyor. İki cümlede bir blog yazı, makale veya referans olup olmadığını kontrol etmeniz gerekir. Bu web sitesine kaliteli ve tematik olarak ilgili içerik sağlayıp sağlayamayacağınızı düşünün ve katkıda bulunan bir kişi olun. 

  • Rakiplerinizin bahsettiği içeriği analiz edin

Pazar niş rakipleriniz için casus yeterli olmayabilir. Geri bağlantılarından yararlanmak için, marka adının web'den nerede bahsedildiğini bilmeniz gerekir. Bu bilgileri daha önce bahsettiğim araçları kullanarak kontrol edebilirsiniz. Rakip firmanıza yönelik tüm açıklamaları bulun ve başkalarından daha önde olmaya çalışın. Bunu yaparak, daha kaliteli geri almak için fırsatlarınızı geliştireceksiniz.

get backlinks

Infographics, istatistiksel bilgileri sistematik bir biçimde sunmanın en mükemmel yoludur. Huffington Post, Girişimci, Forbes ve diğerleri gibi tanınmış çevrimiçi yayıncılar makalelerine düzenli olarak bilgi grafikleri kullanıyor. Bu şekilde bilgi sunmak, bağlantı oluşturulması için mükemmel bir seçenektir ve sosyal kanallardan trafik çekmektedir; bu, oldukça paylaşılabilir bir içerik türüdür.

Ziyaretçi blogging, çevrimiçi iş varlığını iyileştirmek isteyenler için mükemmel bir fırsattır. Bu bağlantı kurma tekniğini kullanarak, potansiyel müşterilerinizle etkileşim kurabilir ve onlarla sadık ilişkiler kurabilirsiniz. Google'ın iç bağlantıları elde etme yöntemini takdir etmediği konusunda yaygın bir inanç vardır. Bununla birlikte, Google'ın kendisi konuk katkıda bulunanları kabul etmektedir. Bu nedenle, konuk yayınlarınıza reklamlar ve spam bağlantıları ile aşırı yükleme yapılmazsa, cezalar hakkında endişe edemezsiniz. Ziyaretçi yayınlarınızda, okuyucular için değerli olabilecek, yalnızca yüksek kaliteli içeriği yayınladığınızdan emin olun ve muhtemelen onları müşterilerinize dönüştürün. Aksi takdirde, bu bağlantı kurma tekniği, web sitenizin SEO'su için anlamsız olacaktır.

  • İç bağlantı yapısını oluşturun

Bağlantı kurma kampanyanızdan kar elde ettiğinizden emin olmak için sağlam bir iç bağlantı yapısı oluşturmanız gerekir. Ani bir sıralamada artış sağlamaz, ancak sitenizdeki kullanıcı deneyimini artıracak ve tercih ettiğiniz çapa metnini uygulamak için bağlantılar kurma şansı tanıyacaktır.

Sonuç

Sonuç olarak, kazanan bir bağlantı kurma kampanyası oluşturmak için bağlantı satın almak veya diğer ücretli ve sahte teknikleri kullanmaya gerek olmadığını belirtmek isterim. Yukarıda bahsedilen yöntemleri uygulayarak hedefinize kolayca ulaşabilirsiniz. Bunlar faydalı, sonuçta ve en iyisi, onları uygulayarak Google ceza almayacağınız. Bağlantı kurma süreci çok zaman alıcı ve karmaşık olabileceği için sabırlı ve kalıcı olun. Bununla birlikte, uzun vadede, en yüksek yatırım getirisini elde edersiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport