Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana dizin sunma fikrini açıklar misiniz?

Backlink sunumu, bir web sitesi sıralamasında büyük bir etkiye sahip önemli bir optimizasyon işlemini tanımlayan bir terimdir. Genel olarak konuşursak, web sitenizin bağlantısını çeşitli çevrimiçi dizinlerde görünür hale getirme sürecidir. Düşündüğünüz gibi zaman alıcı bir süreç değildir. İhtiyacınız olan her şey, dizinlere yapılan her bağlantı ile birlikte gelen çekici başlığa sahip kısa bir açıklama oluşturmak ve göndermektir. Arama botları için hem anahtar kelimeleriniz hem de başlıklarınız görünür olmalıdır. Bunun temel amacı siteniz için oluşturulan yüksek kaliteli geri almaktır. Geri gönderim yöntemini uygulayan bir sürü hedefli ve kaliteli dış bağlantılar elde edebilirsiniz.

backlink submission

Nasıl çalışır?

Saygın kaynakları geribildirim geri arama motoru optimizasyonu kampanyasının başarısı için gereklidir. Bununla birlikte, soru arama motoru kurallarına uyarak, sitenize kaliteli bağlantı suyu elde etmektir. Bağlantı kurma süreci, sitenizde çalışan SEO uzmanları tarafından tamamen kontrol edilemez. Geri bağlantılar başka bir web kaynağından başlar ve kullanıcıları sitenize yönlendirir. Bununla birlikte, SEO danışmanlarınızla birlikte, sitenizle ilgili diğer hususlara karar verebilirsiniz.

Bağlam geliştirme projesinde, deneyimli web geliştiricileri ile birlikte çalışmanız önerilir; bu web siteleri, geri bağlantılardan sağlanan kazançları toplayıp sitenize trafik kazandırabilir. Bu, web sitenizi kontrol etmeyeceğiniz anlamına gelmez. Uzmanlara zaman kazandıran ve zorlayıcı bir işleme güvenin, diğer tüm yönler sizin kontrolünüz altındadır.

Bağlantı kurma kampanyanızın ilk aşamasında, kaliteli geri bağlantıları nereden bulabileceğinizi bulmak zorundasınız. Bazı profesyonel çevrimiçi araçlar arama yaparken size yardımcı olabilir. En kullanışlı araçlardan, Semalt Web Analyzer, Ahrefs ve Moz gibi bağlantı kurma kampanyalarınız için kullanabilirsiniz. Kendiniz için uygun bir yazılım seçtikten sonra, web siteniz için anahtar kelime veya kelime grubu girmeniz gerekir. Yazılım, sitenize yönlendirilen geri bağlantılarıyla makaleler, yorumlar veya blog yazıları gönderebileceğiniz çeşitli platformlar sağlayacaktır.

backlinks seo

Sırtlarınızı koyabileceğiniz web sitelerinin bir listesini bulduktan hemen sonra, her bir web kaynağını incelemeniz ve içeriğinizi arka bağlantınız ile en uygun olanlara koymanız gerekir. Pazar nişiniz için bir web sitesinin ne kadar alakalı ve üzerine hangi geri bağlantıların konulduğunu kontrol etmeniz gerekiyor. Sayfalarında yasa dışı veya çöp içeriği yayınlayan düşük yetkili sitelerden kaçının.

Bazı çevrimiçi araçlar size ücretsiz geri dönüş imkânı sağlayabilir. Genellikle, alan adları için kaliteli içeriğe ihtiyaç duydukları için böyle fırsatlar önermektedirler. Bu nedenle, içeriğinizi özgürce yerleştirebilir ve birbirinize yardımcı olan piyasa niş ortaklarıyla sıcak ilişkiler kurabilirsiniz. Geri bağlantınızın tıklanabilir olmasını sağlamak için, potansiyel müşterilerinize ilginç olacak ilgi çekici ve güncel postalar oluşturun.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport