Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yüksek bir otoriteyi geri döndüren nedir?

Birçok web sitesi sahibi, etki alanlarının güçlü çevrimiçi varlığını oluşturmak için kaç tane geri alındığından şüpheleniyor. Bu soruya kesin bir cevap yok. Birçok yönden, bağlantı kurmanın bütün problemi, gelen bağlantılar miktarı üzerinde kalite etrafında döner, çünkü SEO için geri analiz zaman sormak için yanlış bir sorudur. Bu makalede, backlink tekniklerine daha yakından bir göz atacağız ve sitenize yüksek otoriteli geri dönüşlerin nasıl yapılacağını öğreneceğiz. Google'ın onları nasıl gördüğünü, hangi geri bağlantıların en kaliteli bağlantı suyu ürettiğini ve gelen bağlantıların kalitesini nasıl artıracağını tartışacağız. 

high authority backlinks

PageRank ve geri bağlantıların ilişkisi

PageRank, arama sonucu sayfasındaki bir web sayfası yerleşiminin bir Google belirleyicisi olarak hizmet eder. Bu, SERP sıralamasına karar verirken dikkate alınan en önemli göstergelerden biridir. Birçok yetkili alan tarafından yönlendirilen bir web sitesinin neredeyse SERP üzerinde yüksek olması garanti edilir. PageRank'in arkasında yer alan temel ilke, sitenizin diğer kaynaklardan ne kadar çok bağlantı aldığı o kadar çok sayfanın olması gerektiğidir. Google, dahili bağlantıların kalitesini çok beğenir ve etki alanınıza bağlantı veren saygın sayfaların kontrolünü yapar.

Google, sayfaları sıfırdan ona doğru değerlendirir. Sıfır derecedeki sayfalar, hiçbir kalite veya alakalı içeriğe sahip olmayan spam veya hurda web sayfalarıdır. PR10 sıralamasına sahip web siteleri, mükemmel şöhret ve yüksek dönüşüm oranıyla TOP sıralamalı yetkili kaynaklardır.

PageRank'in doğrusal bir ölçek değil, üstel olduğunu belirtmek gerekir. Buna göre bir PR3 sayfası bir PR2 sayfasından çok daha değerli ve alakalı olacak. Bu nedenle, yüksek PageRank değerine sahip bir sayfadaki bir bağlantı, kalitesiz kaynaklardan yüzlerce bağlantıya kıyasla sıfır PR ile daha fazla değere sahiptir.

Yüksek kaliteli geri getirme nedir?

Şüphesiz en büyük miktarda çevrimiçi tüccar Wikipedia, Facebook, Amazon veya Moz'un en yüksek PageRank değerine sahip olan dijital piyasa devleriyle doğrudan bağlantı kurmak istemektedir. Gerçekte, en büyüleyici çevrimiçi işletmeler için mümkün değildir. Neyse ki, orta sınıf web sitelerinden geri bağlantıları alabilirsiniz ve bu bağlantılar da size belirli bir değer getirecektir.

backlinks seo

Google, gelen bağlantıların kalitesini değerlendirirken farklı ölçütlerin sayısını kullanır. Her şeyden önce kaynağın alaka düzeyini ve kullanıcının genel ilgi alanını takip edip etmediğini kontrol eder. Başka bir kriter alanın güvenilirliği. Güvenilir bir web sitesi, PageRank tarafından değerlendirilebilir ve bu siteye işaret eden diğer kaynaklardan alınan linklerin sayısı ve kalitesi. Ayrıca, sevme çıpa metni bağlantılı sayfayla yakın bir eşleşme olmalıdır. Bu siteye işaret eden diğer bağlantılar, yüksek yetkili web sitelerinden olmalıdır. Bu bağlantılar çeşitli kaynaklardan alınmalı ve ödenemez.

Öyleyse, tüm bu Google ölçütlerini takiben sitenize bağlantı veren sayfa varsa, büyük olasılıkla web sitenizin sıralamasında belirgin bir iyileşme göreceksiniz. Bununla birlikte, açıkçası aşağıdaki ölçütleri karşılamamalısınız. En azından üçü yeterli olacak. Örneğin, alakalılığı büyük bir trafik hacmi ile telafi edebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport