Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kaç tane geri bağlantı siteme işaret etmeli?

Dijital alanda en çok sorulan soru "Siteme kaç tane geri bildirim" sorusu. Müşterilerimizden günde en az birkaç kez duydum. Backlink'ler doğrudan iş hedeflerinize bağlı. Ne kadar çok ulaşmak istediğiniz, sitenize daha fazla geri dönmeniz gerekir. Başarılardan bahsederken, sıralama, hedeflenen anahtar kelimeler, ziyaretçi sayısı, dönüşüm yüzdesi vb. Günümüzde Google, sıralama algoritmasını değiştirdiği için nicelik üzerine kaliteyi arttırarak sitenize yönlendiren binlerce geri bağlantıya sahip olmak için nedensiniz. Yüksek yetkili kaynaklardan sitenize birkaç kaliteli geri dönüşüme sahip olabilirsiniz ve arama motorlarının sitenizi SERP'de yüksek olarak sıralaması için yeterli olacaktır. Ve aksi takdirde, yalnızca sıralamalarınıza zarar verecek ve SEO çalışmalarınızı bozacak düşük kaliteli spam alanlarından sayısız geri dönüşünüz olabilir.

how to backlink your website

Arka arkaya genel bir sayı% 100 doğru olamaz, çünkü işten işletmeye büyük ölçüde farklılık gösterebilir. Örneğin, büyük işletmeler için aynı sayıda geri dönüşün herhangi bir görünür sonuç vermeyeceği halde, yerel işletmeler 50 kalite geri almayla belirli sıralamalar alabilir. 50 kalite geri bağlantı ile, ortalama rekabet seviyesine sahip üçten fazla arama terimi için ilk sayfa sıralamalarını beklemek mantıklı olacaktır.

Bu soru için doğru bir cevap bulmak için hedef belirlemenize gerek yoktur. Bunun yerine, doğal olarak ve istikrarlı bir şekilde istikrarlı bir şekilde harici bağlantılar kurmalısınız. Bu süreci devam eden ve istikrarlı bir şey olarak almanız gerekir..Bağlantınızı büyütmeyi bırakır durdurmaz, yetki ve sıralamalarınızı kaybetmeye başlayacaksınız. Bu nedenle, sitenize daha fazla dış link almak için yeni fırsatlar aramaya devam etmelisiniz.

Bu yazıda, "Kaç tane geri bağlantı siteme işaret etmeli?" Sorusu üzerine doğru bir cevap ararken düşünmeniz gereken bazı değişkenlikleri tartışacağız.

Hangi yönler etkileyebilir? İhtiyacınız olan geri sayısının sayısı?

  • Rekabet düzeyi

Sıralamanız gereken geri bağlantı sayısı, hedeflenen arama terimlerinizin rekabet edebilirliğine bağlıdır. Rakiplerinizin anahtar kelimelerinin her biri için birçok geri bağlantıları varsa, sıralamanın potansiyelini geri sayısını iki katına çıkarmanız gerekir. Pazar alanınızı araştırıp, Google SERP'nin üst sıralarında yer alan her bir sayfaya kaç bağlantı geldiğini kontrol etmeniz gerekiyor. Bu araştırmanın yürütülmesinde, en geri bağlantıya sahip web sitelerini ve en geri bağlantılı siteleri yok sayın. Ortalama miktar 8'e bölünmelidir. Elde edebileceğiniz son sayı, bu bağlantıların kalitesini bilmediğinizden kesin olmayacaktır.

  • Geri bağlantı kalitesi

Geçerli Google algoritmasına göre, bağlantı kurma işleminin en önemli yönü kalite olarak geri bağlantı sayısına birincil vurgu yapmamalısınız geliyor link suyu. Kural olarak, binlerce düşük kaliteli geri bağlantıya sahip bir tane yüksek kaliteli geri bağlantı. Olası en iyi varyasyon, dış bağlantılar kalitesi ve miktarı arasında altın bir ortalama bulmaktır.

backlinks for website

Sitenize yönlendiren geri bağlantıların belirli ölçütleri izlemesi gerekir:

  • hedef trafiği gönderin;
  • alakalı ve nitelikte olması;
  • kaliteli içeriğe yerleştirilmiş;
  • güvenilir kaynaklardan gelir;
  • yüksek PageRank'li bir sayfaya yerleştirilmelidir;
  • karşılıklı olmamalıdır;
  • kolayca elde edilemez.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport