Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web sitenizi geri almanın olası yolları nelerdir?

Bütün sıralama sistemi geri bağlantılara dayanmaktadır. Bu nedenle, sitenize dış bağlantılar ve iç bağlantı her zaman önemlidir. İnternette çevrimiçi işinizi görünür hale getirdiği için web pazarlama stratejinizin önemli bir parçası olmalıdır. Web sitenizi basit ve etkili şekilde geri nasıl bağlayacağınızı tartışalım.

Nasıl web sitenize geri bağlantı?

Google'ın arama motoru yönergelerini karşılayan geri bağlantı kurmanın bazı basit yolları var. Kazanan ve sonuçta ortaya çıkan bir arka plan bina stratejisi geliştirmek için bu adımları uygulayabilirsiniz.

how to backlink your website

Her şeyden önce, yetkili web siteleri ile yakın ilişkiler kurmanız gerekir. Web sitesi sahipleri karşılıklı yararlı işbirliği koşulları önerirseniz genellikle uzlaşmayı kabul ettikleri için karmaşık bir görev değildir. Örneğin, bazı bilgilendirici veya eğitimli kaynaklar, okuyucuları için ücretsiz değerli bilgiler taşıyan makaleleri yayınlamayı kabul eder. Diğer kaynaklara yerleştirdiğiniz geri bağlantılardan trafik almak istiyorsanız, içeriğinizin reklam olarak gelmediğinden emin olun ve potansiyel müşteri bilgileriniz için çok değerli bilgi taşıyın.

Başka bir adım, yalnızca işletmenizle veya ürünlerinizle ilişkili olan kelimeleri kullanmaktır. Geri bağlarınızın metni bağlamasına dikkat edin. İdeal olarak, yüksek sesle hedeflenmiş anahtar kelimeniz gibi görünmelidir. Böyle bir şekilde, bu bağlantı üzerinden trafik almak için şansınızı iki katına çıkarırsınız.

Ayrıca, sektörünüzdeki diğer sitelerle iletişim kurmanız gerekiyor, çünkü hem sizin hem de iş ortaklarınızın bağlantı kurma konusunda karşılıklı yararları olması için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Daha önce belirttiğim gibi başarılı bir bağlantı kurma kampanyası için kaliteli içerik zorunluluktur! Yayınladığınız bir içeriğin okuyucular için bir değeri varsa, büyük olasılıkla aralarında paylaşılacaktır. İlgi çekici içerik oluşturarak, daha fazla organik geri dönüş alma şansınızı artırabilir ve markanızın bilinirliğini artırabilirsiniz.

Ve son olarak, potansiyel müşterilerin çevrimiçi olarak toplandıkları yerlerde markanızı pazarlayın. Sayfa yetkisi yalnızca dofollow bağlantılarının yardımı ile oluşturulamaz. Ayrıca trafik tarafından oluşturulabilir. Potansiyel müşterilerinizi hedeflemek için nereye yerleştirildiğini kendinize sorun. Örneğin, bir dijital pazarlama kampanyası yürüttüyseniz, hizmetlerinizle ilgili olabilecek kullanıcılar, e-ticaret ve dijital pazara ayrılmış farklı forumlarda, çevrimiçi işletme ve web geliştiricileri topluluklarıyla ilgili bloglarda belirlenir. Bu nedenle, onlarla bazı ticari ilişkiler kurmak için bu forumlarda insanlarla sosyalleşmemiz gerekiyor.

seo backlink

Sitenizi geribildirim göndermeniz akıllıca bir karar. Sitenizi nasıl geliştirmek istediğinize dair kısa bir açıklama ile gönderin. Birkaç faydalı ipucu ve birkaç bağlantı alacaksınız.

Ayrıca, çeşitli sektörlerde kaliteli bloglar listeleyen toplayıcıya web kaynağını eklemenizi öneririm. Sitenizi gönderin ve bir onay aldığınızda, bir takip linki alırsınız.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport