Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Dental web sitem için kaliteli geri dönüş almak için?

Bildiğiniz gibi, Google ve diğer büyük arama motorları, şüpheli bağlantı kurma uygulamalarıyla mücadele etmek için algoritmalarını sürekli geliştiriyor ve kuralları ihlal edenleri cezalandırıyor. En çarpıcı eylemler 2013'te top pozisyonlarına yerleşen SERP hakimiyetinin gece boyunca yetkilerini kaybetmesiyle gerçekleşti. Google, tüm bağlantı ağlarını tespit etti ve devalüasyon yaptı ve geri bağlantıları satanlara ceza verdi. O zamandan beri bağlantı kurma uygulamaları dramatik bir şekilde değişti. Akıllı pazarlamacılar, bu önemli Google güncellemesinden değerli bir ders aldı ve web siteleri için kaliteli ve organik geri bağlantıları teşvik eden yeni bağlantı kurma ortamına uyarlandı.

backlinks for my website

Dental endüstrisi, çok yüksek rekabet gücüyle ve işletmeler için aynı yüksek gelirlerle ayırt edilen özel bir çevrimiçi pazar nişidir. Her geçen gün daha fazla diş hekimi, potansiyel müşterilerinin kolayca bulup onlarla iletişime geçeceğini umarak küçük işletmelerini çevrimiçi kurmaya karar verir. Bununla birlikte, çoğu şirket aynı soruna da rastlar - arama motoru standartlarını takip edecek güçlü bir optimizasyon kampanyası oluşturma yeteneğinin yokluğu.

Uygulamamızda karşılaştığımız en yaygın problem bağlantı kurma yöntemlerinin yanlış yerleştirilmesidir. Web sitelerinin sahipleri, organik bağlantı kurma kampanyasını kendilerine mükemmel bir sonuç getirecek şekilde bilmiyorlar. Bunun yerine, arama motoru cezalarına neden olduğu kadar hızlı ancak kalitesiz sonuçlar getiren siyah şapka optimizasyon uygulamalarına da düşüyorlar. Bununla birlikte, bağlantı bina temizlemek, kalite ve organik bağlantı ağları geliştirmek ve Google SERP yüksek rütbe SEO ve bağlantı bina son trendleri takip etmek mümkündür.

Bu yazıda, özellikle bağlantı kurma uygulamaları yoluyla diş hekimliği çevrimiçi iş geliştirme için bazı değerli ipuçları bulacaksınız.

Neden bağlantı ağlarına gitmiyorsun?

Bağlantı ağları üzerinden bağlantılar kurmaya devam eden çok sayıda diş web sitesi var. Geri alımı satın alarak, marka bilinirliğini artırmayı ve kaliteli trafiği çekmeyi umuyorlar. Ancak, çoğu durumda Google, toplu bağlantı satın alımlarında, bağlantı değiş tokuşlarında veya diğer sahte tekniklerle uğraşanlara gelince, sıralamada düşüş ve cezalarla sonuçlanır.

Bağlantı ağı birbirine bağlı bir grup web sitesidir. Bu siteler tek bir şahsa veya bir grup şahsa ait olabilir. Kural olarak, tanımlanıp kendileri tarafından cezalandırılmaktan kaçınmak arama motorlarından dikkatle gizlidir.

Yeni Panda algoritması güncellemesine göre, bağlantı ağlarıyla ilgili web siteleri, arama sıralamalarına göre cezalandırılmayı hak ediyor. Link şebekeleri, içerik ve sosyal sinyaller açısından çoğaltılmaya maruz kaldıklarından, bağlantı kurma kampanyanız için herhangi bir değer getiremez. Dahası, siteler arası çapraz bağlamayı yaygın bir şekilde kullanıyorlar.

Diş web siteleri için ne bağlantıları değerlidir?

Bağlantı kurma kampanyanızın birincil amacı bağlanabilir varlıkları oluşturmak ve olabildiğince kaliteli bağlantılar elde etmek olmalıdır. Kazanan bir bağlantı kurma kampanyası oluşturmak için, kaliteli ve değerli içeriklerin yanı sıra bir sunum oluşturmalısınız. İçeriğinizi kullanıcılar arasında paylaşılabilir hale getirmenize yardımcı olacaktır. Aksi takdirde, kalite geri bağlantılarını organik olarak kazanmak oldukça karmaşık olacaktır. Dışı web sitenizin optimizasyonunu sonuçlandırmak için kullanabileceğiniz bir başka yol da, önemli etkilenenlerle iyi ilişkiler kurmak ve bunları diş web sitenize bağlamaya ikna etmektir.

Başka bir dişhekimi web sitesinin neden sizinle bağlantı kurması gerektiğine dair bir sorunuz varsa, aşağıdaki üç nedeni size bir cevap bulmanıza yardımcı olacaktır.

Her şeyden önce, okuyucularınız için içeriğinizi değerli hale getirmelidirler. Fikirleriniz, diğer blog yazarlarının ve işletmelerinin müşterilerine sunmak istediklerini desteklemelidir. İnanç temelli inançlarınız aynı sayfadaysa, büyük olasılıkla etkilenenler web sitenize değerli bilgi kaynağı olarak bağlanma eğiliminde olacaktır. Demek istediğim, kaliteli ve iyi araştırılmış bilgiler sunarak, bazı mesleki çevrelerde önemini ve otoritesini yükseltiyorsun.

Başka bir niş ile ilgili web sitelerinin alan adınıza bağlayabileceği ikinci durum, bildikleri zaman güvenmek ve yaptıklarınızı beğenmektir. Kullanıcılara kaliteli içerik, müşteri desteği ve diş hekimliği hizmetleri sunarsanız, büyük olasılıkla medya etkileyen kişiler sizi değerli bir iş ortağı olarak görecektir. Üstelik kullanıcılar markanıza güveniyorsa ve sunduğunuz hizmetleri değerlendirirse, yayınlarınızı paylaşıp sayfalarındaki sitenize bağlantılar koyma şansınız olur. Büyük bir kitleye veya yerel düzeyde büyük bir ilişki içinde olan yerel web sitelerine sahip diş bloglarından kaliteli bağlantılar kazanabilirsiniz. Sonuç olarak, daha hedefli yönlendirme trafiğinizi getirecek ve SERP sıralamalarını iyileştirecektir.

Pazar niş rakiplerinin sizinle işbirliği yapmayı arzulamasının bir başka nedeni, geri bağlantılardan karşılıklı yarar sağlar. Onlara teklif ederek kolayca geri alabilirsiniz..Geri bağlantılarınız iletilen konuyu destekliyorsa, arama motorları bağlanmakta olduğunuz web kaynaklarını ödüllendirecektir. Pazar nişinizdeki diğer web sitelerinin alan adınızı kendileriyle bağlantı kurmak için değerli bir kaynak olarak görmelerinin nedeni budur. Bu işlemi hızlandırmak için, şahsen, olası ticari ortaklarınızla iletişime geçebilir ve bunlara sağlayabileceğiniz yeni geri bağlantıları söyleyebilirsiniz.


backlinks for website

Diş web siteleri için mükemmel bir geri dönüş

Diş web sitenizi geliştirmek için şu bağlantı kurma fikirlerini kullanabilirsiniz SEO ve markanızın farkındalığını artırmak.

  • Güvenilir kaynaklara bağlantı

Google'ın gözünde, yetkili web siteleri PageRank ve bunlara işaret eden güvenilir kaynakların sayısı bakımından çok yüksek sıralamaya sahip web siteleridir. Yüksek yetkili web kaynakları diş web sitenize bağlanırsa, alanınıza mükemmel SEO değeri katacak ve alanınıza kaliteli trafik çekecektir.

  • Hedef trafik üreten geri bağlantılar

Bağlantı kurma kampanyanızın önemli bir unsuru, alan adınızı gösteren alakalı ve mantıksal bağlantılar elde etmektir. Bu bağlantı, değerli ve alakalı içerikle çevrelenmeli ve bağlantı çapa metni, yüksek hacimli anahtar kelimenizle aynı olmalıdır. Bu tür bağlantıların Google'ın bakış açısından değerli olup olmadığı önemli değil, eğer iş başarınıza yol açarsa, şiddetle takip edilmelidir. Sosyal medya bağlantı

Sosyal medya platformlarından ve forumlardan alabileceğiniz organik bağlantılar, arama motoru optimizasyonu çabalarınıza önemli ölçüde katkıda bulunabilir. Google, sosyal medya ve toplumsal ağ etkinliklerinin ve sosyal medya bağlantılarının tadını çıkaran büyük web sitelerinin değerini takdir ediyor.

Sonuç

Sonuç olarak, mevcut dijital pazar paradigmasının kullanıcı deneyimine dayandığını belirtmek isterim. Bu nedenle, öncelikle tanıtmak istediğiniz bilgilerin kalitesini ve sitenizi birbirine bağlamak istediğiniz ortak sitelerin yetkisini düşünmelisiniz. Optimizasyon kampanyanızdan mümkün olan en iyi sonuçları almak için, SEO ve halkla ilişkiler arasında entegre olmalısınız. Dental iş, sosyal medya pazarlaması, e-posta pazarlaması, blog yayınlama ve benzeri birçok tanıtım kanalıyla bağlantı kurabilir. Sonuçta, tüm bu kanallardan kaliteli geri ulaşmayı bırakabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport