Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

TOP geri bağlantıları nereden bulabilirim?

Backlink'ler herhangi bir web sitesi için değerlidir, çünkü bir web sitesine hedefli trafik getirir ve arama motorlarının gözünde marka yetkisini yükseltir. Geri bağlantıları kullanarak, ödeme yapan müşterilere dönüşebilecek, keşfedilmemiş bir kitleye ulaşma potansiyeliniz var.

Link-building, bu kesin sebeplerden ötürü herhangi bir arama motoru optimizasyonu stratejisinin önemli bir parçası olarak hizmet eder. Bununla birlikte, herhangi bir bağın genellikle eşit olarak yaratıldığı değere sahip olmayacağına inanmak doğru değildir. Sıralamanızı iyileştirmek için göz önüne almanız gereken bazı faktörler, özellikle hedef fırsatlarınızı bulma söz konusu olduğunda.

top backlinks

Bu makalede, harici bağlantılar türleri ve sitenize en kaliteli geri dönüş yolları hakkında bazı değerli bilgiler bulacaksınız.

Dış bağlantılar türleri

  • Dizin bağlantıları

Dizin bağlantıları, insanlar için bir dizin görevi gören web sitelerinden gelen bağlantıların en yaygın türüdür belirli bir ürün ya da hizmet türü aramak. Çevrimiçi dizinler, hem ücretsiz hem de ücretli başvuruları kabul ettiklerinden, küçük bir bütçeyle geri bağlantı kurma olanağı sağlar. Birden fazla dizin bağlantısı kurma olanakları arayanların en iyi varyantıdır. Abonelik tabanlı dizinler servisleri için yıllık veya aylık bazda ücret almaktadır.

Dizinler üzerinde yer alıyorsanız, hedefli ve alakalı bir trafiği web kaynağınıza geri götürme fırsatı verir. Web sitenizin içeriğini iyi optimize ettiyseniz ve kullanıcılara kaliteli içerik sunuyorsanız, ziyaretçilerinizin çoğu müşteriye dönüşebilir.

  • Editörün geri dönüşleri

Editöryel linkler, bir web sitesine kaliteli organik trafik çekmek ve çevrimiçi işin farkındalığını arttırmak için hizmet ediyor. Yayın bağlantıları, oldukça yetkili kaynaklardan geldiğinden dolayı çok değerlidir (örn..The Daily Mail veya The Huffington Post gibi olağanüstü yayınlar). Bu çevrimiçi platformlar, arama motorları tarafından olduğu kadar ortalama müşteriler tarafından da çok güvenilir ve beğeniliyor; bu yüzden onların geri bağlantılarının değeri hafife alınamıyor. Bu bağlantıların her biri sitenize önemli ölçüde güvenir. Bir kural olarak, editör bağlantıları maliyetlidir, ancak bunlardan elde edebileceğiniz getiri çok daha yüksek olacaktır.

buy backlinks

Sitenize TOP geri siteler için yollar

Öncelikle, dizin bağlantıları hakkında konuşalım. Bir üst dizin bağlantısını garantilemek için mükemmel bir fırsat, bazı yetkilere sahip kaliteli bir niş dizinini bulmaktır. Potansiyel müşterilerinizi hedeflemeyeceğiniz için genel dizinlerden kaçınmanızı şiddetle tavsiye ederim. Bunun yerine, pazar niş ve endüstrisine özgü dizinlere odaklanmanız gerekir. Arama motorları, niş dizin sitelerinden bazı yetkiler kazanması için çevrimiçi işinize bir fırsat tanıyarak, ilgili sitelere daha fazla trafik ve değer sağlayacaktır.

Şimdi sitemize editörlük bağlantıları hakkında konuşalım. Editörlük bağlantıları elde etmek için mükemmel bir fırsat, önemli bazı şirket yeniliklerini tanımlamak için bir basın açıklaması yaratmaktır. Markanızın bilinirliğini artırmak ve ürünlerinizi veya hizmetlerinizi gizli ve gizlice tanıtmak için ideal bir yoldur. Daha geniş kitlelere hitap etmek ve daha fazla potansiyel müşteri çekmek için basın bülteninde bazı sıkı stat ve ilginç bilgiler kullanmanız önerilir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport