Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Backlink satışından nasıl yararlanabilirsiniz?

İnternette para kazanma fırsatlarını arayan birçok insan var. Nişanlı olabileceğiniz yüksek derecede talep edilen bir hizmet, geri dönüşümü satmaktır. Birçok çevrimiçi tüccar, bağlantıları göndermek için büyük paralar ödemeye hazırdır. Web sitenize sahip olmanız veya bazı ürün veya hizmetleri satmanız gerekmez. Dahası, gerçek bir iş yapmak zorunda değilsiniz. İhtiyacınız olan her şey sadece gerekli içeriği doğru sosyal medya hesaplarına, bloglara, forumlara ve diğer kamusal kaynaklara yapıştırır. Ancak, gerçek olamayacak kadar iyi geliyor. Satışa geri dönüşler, ilgilenmeniz gereken şey değildir. Tabii ki, geri bağlantıları satma konusunda para toplayabilirsiniz. Bununla birlikte, zamanınızın ve çabanızın değmeyeceği için birden fazla neden var.

sell backlinks

Bu yazıda, geri bağlantıları satma konusunda para kazanmanın olası yollarının ve bu faaliyetlerde bulunma cezalarının nasıl kaçılacağı tartışılmaktadır.

Link yayını için kime para ödeyebilirim?

Link deftere naklet hizmetlerine kimlerin ihtiyaç duyabileceğini ve onlara neden ödemeleri için hazır olduklarını yakından inceleyelim.

En büyük online işletme miktarı, arama sonuçlarında yüksek sıralamaya ve web sayfalarına organik (arama) trafiğinin sürekli akışını almak eğilimindedir. Daha iyi rütbeler daha fazla müşteri anlamına gelir ve ardından daha fazla müşteri marka otoritesi, dönüşüm ve gelir anlamına gelir. SERP'de yüksek rütbeli kazanmanın mükemmel yolu, web sitenize bağlantılar kazandırmaktır. Bu geri bağlantılar diğer insanların oyları olarak hizmet eder ve arama motorlarına sitenizin güvenilir, güvenilir ve yetkili olduğunu gösterir. Bu sinyaller sayesinde arama motorları sitenizin kalitesi hakkında görüşlerini belirler ve SERP'de sitenizi daha yüksek sıralamaya başlarlar. Birkaç yıl önce çevrimiçi tüccarlar, sıralamalarını iyileştirmek ve marka bilincini artırmak için alanlarında bu "oy" alanlarını öğrendiler.

buy backlinks

Son zamanlarda, bağlantı suyu elde etmek için etkili bir teknikti ancak artık işe yaramıyor. Google, sıralama algoritmasını değiştirdi ve backlink satın alma gibi etkinliklerde bulunan web sitelerini bulan ve cezalandıran bir Penguin filtresi oluşturdu. Hala bağlantı ilanıyla ilgilenen bazı web sitesi sahipleri var, ancak günümüzde bu endüstri ölü olarak değerlendiriliyor. Arama motorları, insanları doğal olmayan sahte bağlantı kurma uygulamalarını uygulamaktan alıkoymak için milyonlarca yatırım yapar. Örneğin Google, ücretli bağlantıların web sitesi yetkisini belirlemediğini ve bir PageRank alanını etkileyemediğini gösteriyor. Dahası, modern arama motoru filtreleri daha akıllı hale gelir ve hangi web sitelerinin bağlantı satın alımına girdiğini tespit edebilir. Bu, Google'ın sizi puanlama pozisyonunu düşürerek sizi yansıtacağı ve sizi ücretli bağlantılar için cezalandırdığı anlamına gelir. Bağlantı suyu satın alarak, tüm arama motoru optimizasyonu çabalarını harap edebilir.

Günümüzde çevrimiçi promosyonlarına akıllıca yaklaşan şirketler, çevrimiçi işlerinin ne kadar riskli olduğunu bildikleri için geri dönüş satın almıyorlar. Bununla birlikte, bazı çok meraklısı işletmeler hala kuralları çiğnemek ve kendi web sitelerine organik bir bağlantı suyu satın alarak Google hile çalışmaya söylemek gerekir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport