Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web sitenize daha fazla dofollow geri almak için?

Online işinizi kurduğunuz anda, arama sonuçlarında en üst sıralarda yer almak istemektedir. Bununla birlikte, geceleyin yüksek rütbeli bir şekilde alınmasının imkansız olduğunu bilmelisin. Faaliyetlerinizin ilk sonuçlarını gözlemlemeye başlamadan önce güçlü bir bağlantı kurma kampanyası oluşturmanız gerekir.

Herkes linklerin farklı şekillerde kazanılabileceğini biliyor. Diğer sitenizin sıralamalarını incitebilir ve marka itibarınızı mahvederken, bazı geri bağlantılar belirli sitenizin değerini getirebilir. Tüm bağlantılar dofollow ve nofollow olarak ikiye bölünmüştür. Bu makalede, bu kavramların her ikisine de değinecek ve SEO faaliyetlerinizi nasıl etkileyebileceklerini açıklayacağım.

backlink dofollow

Dofollow geri bağlantıları

Bu tür geri bağlantıları, arama botlarının bağlantıları izlemesine izin vermek için kullanılan HTML özniteliğine atıfta bulunur. Birisi alan adınızı bir dofollow bağlantısı ile takip etmeye karar verirse, arama botları ve ortalama kullanıcılar sitenizi takip etme fırsatı bulacaktır. Dofollow link bağlantı suyu geçer ve web sitenize SERP sıralamasında konumunu artırmak için hedefli trafik getirir.

Arama motorları, dofollow bağlantılarını farkeder ve sitenizin ne kadar yetkili olduğunu anlamak için kaç kullanıcının sayfanıza bağlandığını kontrol eder. Sitenizin aldığı daha kaliteli dofollow geri dönüşleri, Google'dan elde edebileceğiniz daha fazla puan.

Dofollow bağlantıları elde etmek için en basit yöntem, ilgili arama terimini çapa metni olarak kullanmaktır. Bununla birlikte, dofollow geri bağlantıları elde ettiğiniz web kaynaklarını dikkatlice seçmelisiniz. Saygın, çok güvenilir ve yetkili olmalılar. Üstelik, yalnızca pazarınızla ilgili kaynaklarla işbirliği yapmalısınız. Forbes, Girişimci, New York Times gibi kaynaklardan bir geri dönüş alırsanız, yüz binlerce kalitesiz çöp geri dönüşünden daha fazla değer ve popülerlik kazandıracaktır. Bu nedenle, güvenilir web kaynaklarından gelen dofollow bağlantılar, Google'ın güvenilirliğinin gerçek oylamasına hizmet ediyor.

link building

Kaliteli dofollow geri almak için birincil yol, iyi çevrimiçi içerik yayınlamaktır. Web siteniz, bilgilendirici değeri olan alakalı ve ilgi çekici içeriğe sahip kullanıcılara sahipse, diğer web kaynakları onu değerli bilgiler olarak algılar ve istekli bir şekilde başkalarıyla paylaşır. Sitenize organik bir bağlantı suyu elde etmek için organik bir yöntemdir. Doğal bağlantı kurma kampanyasında karşılaşabileceğiniz tek sorun, web sayfalarınızın düşük bir sayfa sıralaması ile başlayacağından biraz zaman alacağıdır.

Ancak, bu süreci hızlandırmanın bazı yolları vardır. İçeriğinize dofollow geri getirmek için diğer web sitelerini davet ederek dofollow geri bağlantılarınızı alan adınıza teşvik edebilirsiniz. Sitenize olabildiğince kolay bir geri dönüş yapmalısın. Örneğin, içeriğinize ve web sayfanızın URL adresine bağlanmak için bir davetiye oluşturabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport