Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Onları çevrimiçi satın almak dışında kaliteli geri almanın yolları nelerdir?

Backlinkler, arama motorlarında optimizasyonda önemli bir rol oynamaktadır; çünkü arama motorlarında görünür bir web sitesi yapıyor ve Google'a web sitesi otoritesi ve alaka düzeyi hakkında bilgi veriyor. Sayfanızdaki optimizasyonunuz mükemmel bir şekilde yürütülse bile, arama motorları ve kullanıcılar tarafından takdir edilemez, ancak ilk SERP sayfasında sunulmaz. Birçok SEO uzmanı, hedeflenen trafik elde etmek için birincil bir yol olarak harika içerik oluşturmayı önerirken, çoğu web sitesi sahibi, kaliteli içeriğin kendisinin nadiren çalışacağı sonucuna varmaktadır. Her zaman güçlü bir bağlantı kurma kampanyası ile tamamlanmalıdır.

buy backlinks online

Bu makale, çevrimiçi geri bağlantı satın almak gibi siyah şapka optimizasyon yöntemlerine atıfta bulunmaksızın kaliteli geri almak için kullanılan yöntemlere ayrılmıştır.

Kaliteli geri almak için yollar

  • HARO aracıyla bağ yapınızı basitleştirin

HARO (Bir Raportör Yardım Edin), gazetecileri uzmanlar ve içerik yazarlarıyla buluşturan hizmettir. Gazeteciler genellikle kaynaklarını gösterdikçe, otomatik olarak geri bağlantıları çevrimiçi satın almadan otoriter bir web sitesinden bir söz veya kalite geri alabilirsiniz. Giriş yaparak bir Reporter Çıktı aracı yardımında, makalelerinden bir kaynak isteyen tüm gazetecileri içeren günlük e-postaları almaya başlarsınız.

  • Pazarınızdaki içeriği aramak niş

Kaliteli bir geri dönüş elde etmek için diğer bir yol da, sizinle aynı fikir fikrini taşıyan içeriği aramaktır. Üstelik, konunuza dayalı konu kaynaklarına dikkat etmeniz ve sitenizi yazar yazarına önermeniz gerekir. Bu tür içeriği bulmak için mükemmel bir yol, şu kombinasyonları kullanarak bir pazar araştırması yapmaktır: "bu yıl en iyi bloglar", "okunacak en iyi bloglar" vb. Bağlantı toplama makalelerini bulmak için, "arama teriminiz" + "toplama toplama" "arama teriminiz" + "en iyiler" olmak üzere aşağıdaki soruları ekleyebilirsiniz. Eğitim kaynakları araştırırken, bu tür kombinasyonları "site: .edu "arama teriminiz", "site.:edu:"arama teriminiz"+"diğer siteler."

buy backlinks

Bir kere, işletmeniz için mükemmel bir yazı bulacaksınız; yazarla görüşün ve öneriniz içeriğinizi önermeden önce yazarın olumlu bir şekilde takviye edilmesi önerilir Uzun vadede, bu kişi ile iyi bir iş ilişkisi kurmanıza yardımcı olacaktır.

  • Misafirten fayda Popüler niş ilgili bloglar gönderme

Bazı değerli niş ilgili web sitelerinde konuk yazar olmak sorunlu bir görev değildir.Anahtar çok iyi bildiğiniz pazar niş sopa etmektir. Okuyucularınızı endüstrinizde uzman olarak yararlı içerikli olarak sunun Blog gönderilerinizi yayınlayabileceğiniz kaynaklar Google'da bulabileceğiniz kaynaklar "konunuz" + misafir yazısı "konunuz" + misafir yazar vb. gibi kombinasyonları ekleyerek bulabilirsiniz. ihtiyaçlarınızı karşılayan bir kaynak görüyorsunuz, bir sonraki adım blog sahibiyle iletişime geçmek ve onun için yazmayı isteyin.

  • Kırık linkleri ara

Pazar alanındaki kırık linkleri araştırmaya başlayın ve bağlantılarınız şu anda kırılmış olan bağlantılar için mükemmel bir yedek olarak önerin. Ancak, işiniz daha rekabetçi olmayan bir pazar nişini temel alıyorsa, kırık bağlantılar bulmak kolay bir iş değil. Kırılmış linkleri bulmak için aşağıdaki soruları kullanabilirsiniz: "anahtar kelime" + kapanış; "Anahtar kelimeniz" + yeniden markalaştırılmış vb.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport