Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bir web sitesinin geri bağlantılarını nasıl göreceğinizi ve bunları kontrol ettiğinizi biliyor musunuz?

Backlinks daima ayrılmaz ve Arama Motoru Optimizasyonu'nun (SEO) kapsamlı bir konseptinin en etkili yönlerinden biri olmuştur. Şimdilik, Web'deki en iyi fırsatınız dikkatinizi arka bağlantı profilinize yoğunlaştırmaktır.

Neden bir web sitesinin geri bağlantılarını nasıl göreceksiniz? Onları her zaman zamanında hızlı bir şekilde düzeltmeleri için kontrol etmeliyiz? Daha yüksek arama sıralaması pozisyonu için büyük avantajlardan yararlanma, sağlıklı tutulması için backlink profilinize ihtiyaç duyuyor. Aslında, her web yöneticisi ve çevrimiçi işletme sahibi, web sitelerini Google'ın karmaşık sıralama algoritmasının sürekli değişimlerine göre uyarlanmak için kaliteli geri bağlantılar üzerinde çalışmaya devam etmek zorunda kalacaklar.

how to see backlinks of a website

Bu nedenle, zamanında denetim denetimi yapmak için bir web sitesinin geri bağlantılarını nasıl göreceğinizi bilmelisiniz. Bu şekilde, web sitenizin sıralamasındaki ilerlemenin iyi gittiğinden her zaman emin olabilirsiniz. Sağlıklı, kaliteli bir backlink profili oluşturmak için yeterli beceriniz ve pratik tecrübeniz yoksa, her zaman bakıma uygun olarak - o zaman doğru yerde olursunuz. Aşağıda, sana gerçek bir uzman pazarlamacı gibi, bir web sitesinin geri bağlantılarını ve doğru denetim çalıştırmanın basit yollarını göstereceğim. Bunu yaptığınızda, Google'ın alakalı bulduğu doğru öğelere odaklanabileceksiniz. Bir aşağıdaki çevrimiçi araçlar sizin için en yararlı olacağına inanıyoruz:

Google Web Yöneticisi Araçları

Görünüşe göre, soran Google nasıl anlamanın en iyi yollarından biri olabilir bir web sitesinin geri bağlantılarını - doğrudan arama motorunun kendisi açısından - görüyorsunuz. Aslında Google Web Yöneticisi Araçları, web sitenizi ve genel geri bağlantı profilini incelemenize yardımcı olacak ücretsiz bir "temel" çerçeve. Dahası, bu çevrimiçi araçlar son derece acemi yöneticileri ve yeni başlayanlar geri kalanı için SEO aşina olmayan yararlanacaktı.

Çığlık Kurbağa

Çığlık Kurbağının temel versiyonu ücretsiz açık erişimdedir. Ancak yılda 150 doları aşkın bir yerde ücretli abonelik planı çerçevesindeki bu son derece başarılı programın son fırsatlarını keşfedeceksiniz. Karar vermeniz size kalmış - ama oldukça süratli, kullanımı kolay ve kullanışlı olan sınırlamalara sahip temel sürümü buldum. Bağlantlarımı ve genel sıralamadaki ilerlememi izlemeye devam etmek çok kolay - yalnızca incelemeye ihtiyaç duyan tüm verilere Excel'e ihraç etmek.

check backlinks of a website

Semalt Analiz

Daha gelişmiş web analitik genellikle profesyonel yöneticileri tarafından tercih aracı, yanı bu hevesli bir olması var Çalıştıkları çevrimiçi işin eksiksiz bir resmini. Bu aracı sadece SEO'm değil aynı zamanda dijital tanıtım ve reklamcılık stratejisinin yarışma dışı kalması için de faydalı buldum. Onların en akıllı bulgularını kendi kullanımı yanı sıra bunların aksaklıkları ve hataları yapmak - Ben Semalt Analyzer canlı pazar izleme kapısını açabilir ve web sitem ilerleme için değil, aynı zamanda benim pazar rakiplerinin genel pozisyonları için sadece izleme olduğunu şaşırdı emin missteps kaçının.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport