Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO için geri bağlantı satın almak akıllıca mı?

SEO için geri bağlantı satın almak için bir karar almak, pek akıllıca veya akıllı bir fikirden uzak olduğunu söylememek için, iyi oluşturulmuş bir sonuç değildir. SEO için geri almak gerekir mi? Bu, kısa bir cevap gerektiren çok basit bir sorudur. Asla! Hiç SEO için geri bağlantı satın almayın. İlk bakışta ne kadar çekici görünseler de, her şey kaçınılmaz olarak tehlikeli bir karmaşa ile sonuçlanacaktır. Yani, web sitenizin Google'daki uzun vadeli sıralamalarını gerçekten önemsiyorsanız şunu unutmayın. Aksi halde, arama devi hile yapacağınızı bildiği için, SEO'daki genel ilerlemenize zarar vereceksiniz, sadece zaman meselesi.

purchase backlinks seo

İşte niçin SEO için geri almak için dışarı çıkmadan önce iki kez düşünmelisiniz. Sadece aşağıdaki basit terimleri ve önerileri göz önünde bulundurun:

  • Basit bir İngilizce koyarak, geri bağlantıları basitçe Google'daki "oy" ile karşılaştırılabilir. Sahip olduğunuz bağlar ne kadar fazlaysa, web siteniz "seçim kampanyası" nı kazanmak için o derece olası olacaktır. Ve burada oldukça hassas bir kavşak noktasına giriyoruz - çoğumuz yanlışlıkla bu "seçim" sürecinde başkalarını alabilir inanıyoruz ödenen "oy kullandı. Fakat sistem aslında çok daha karmaşıktır, bu yüzden SEO için geri bağlantı satın almak için bir karar almak madalyanın iki tarafına sahiptir.
  • Bazı bağlantılar her zaman Google tarafından daha güçlü olanlar olarak kabul edilmektedir, tabii ki yüksek alan adı yetkisine sahip güvenilir kaynaklardan gelmektedirler. Aynı zamanda, geri bağlantıların etrafındaki metin içeriği de arama motorları tarafından düşünülür. Örneğin, dünyanın önde gelen e-ticaret mağazası Amazon, "kitaplar" gibi anahtar kelime talebi üzerine Google'da doğal olarak sıklıkla gösteriliyor. Aynı zamanda, örneğin "araba" gibi başka bir anahtar kelimenin geri kalanı için görüntülenmesi pek mümkün değil.
  • SEO için geri bağlantıları satın aldığınızda, Google'ın kendisine güvenileceğine dair bir garanti verilmez. Öte yandan, önde gelen arama motoru açısından sadece geçersiz ve geçersiz olabilirler. Öte yandan, bu berbat kaliteli bağlantılara sahip olmak, kuşkusuz Google'ın şüphesiz manipülatif eylemler veya bir tür istismar olarak tanınabilir. Bu şekilde, tüm web sitesi sıralamasındaki ilerleme, Google'ın cezasına başvurma olasılığı yüksek olacak.
  • Dünyanın önde gelen arama motorlarının bile sınırlı kaynakları olduğunu düşünürsek, backlink satış ağlarını ve diğer Gray-Hat SEO şemalarını rapor eden ilgili kişilerin, arama optimizasyonu hizmetleri sağlayan dolandırıcılık ve diğer vicdansız yetkilileri almalarına yardım etmeleri önerilir.

SEO Links

  • Tabii ki, başarılı bir şekilde SEO için geri satın alabilirsiniz ve "seçim kazanan" için kısa bir kısayol keyfini çıkarabilirsiniz. Bununla birlikte, asla bilemezsiniz tüm bunlar ya bağlantı çalışmıyor ya da hatta öngörülebilir gelecekte SERPs web sitenizin sıralama promosyon ağır hasar getirerek biter. Düşündüğünden çok daha erken.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport