Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO'lu geri bağlantıların asıl önemi nedir?

SEO ile kalite geri bağlantıları olması neden bu kadar önemlidir? İş web sitenizi rekabetten uzak tutmak isterseniz, en iyi yol, içerik oluşturma, meta optimizasyonu ve tabii ki anahtar kelime araştırması içeren SEO ile kaliteli geri bağlantı kurmayı denemektir. Peki, maksimum çevrimiçi sıralama promosyonu için yüksek kaliteli geri dönüşümü ne yapar? Bakalım neyin iyi bir geri dönüş yapıyor ve en iyi performans sonuçlarını elde etmek için bağlanma stratejinizi hangi yoldan taşımanız gerekiyor.

backlinks with seo

SEO ile Kalite Geri Bağlantıları Nedir?

Her şeyden önce, kaliteli geri bağlantı, web sayfalarınıza, geçerli olanlarınızdan daha yüksek sayfa yetkisine sahip üçüncü taraf web sitesine işaret eden bir bağlantıyı ifade eder. Aslında, Google, etkin aramacılara, yalnızca alakalı anahtar kelimeler için istedikleri istek üzerine, en uygun ve alakalı sonuçları göstermek için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bu şekilde, arama devi daha güçlü bir otoriteye sahip olan web sitelerine daha yüksek sıralamalar verecek ve bu nedenle birçok kişi için değerli ve yararlı olma olasılığı daha yüksek. Web sitenizin çevrimiçi görünürlüğünü artırmanın, SEO ile kaliteli geri bağlantıların olması gerekiyor.

İyi Bağlantı Oluşturma Stratejisi Nedir?

Bağlantı kurma stratejinizi iyileştirmek için pek çok farklı ipucu var. Ancak en iyi kalitede bağlantıları oluşturmak ve SERP'nin üst kısmında başarıyla tırmanmak için aşağıdaki yolları denemenizi tavsiye ederim:

  • Düzenli basın bültenleri üzerinde çalışmak için en güvenilir PR web siteleri ile sağlıklı ilişkiler kurma . Bu şekilde, kendi içeriğinizin yeniden dağıtılması (ücretsiz ya da makul ücretle) çevrimiçi tanıtım ve kalite bağlantı kurma için mükemmel bir fırsat verecektir.
  • Pazar nişiniz veya endüstri alanınızla en alakalı, farklı ölçekli yerel, eyalet çapında ve medya sitelerine gönderin. Bunu yaparak, daha fazla potansiyel müşteri, abonelik, geri bağlantı ve kademeli olarak artan web trafiği elde etmenin yanı sıra basın bültenlerini tanıtabilir ve yayınlayabileceksiniz.
  • Bazı blog yazıları yazmak için zaman ve çaba sarf etmeyin - bu, o ödemek, eminim. Konuk blog gönderiminde SEO iyileştirme ile bazı ekstra kalite geri almak için büyük bir oda var. Unutmayın, modern blog yazarlığı topluluğu her zaman değerli taze içerik arıyor. Dolayısıyla karşılığında bir geri dönüş almak için güçlü bir otoritenizi ve profesyonel uzmanlığınızı paylaşan bir konuk blog yazıcısı olabilirsiniz.

backlinks

  • Bağlantı kurma ve yerinde arama optimizasyonu için farklı çevrimiçi araçları kullanarak daha fazla fırsat ve isteğe bağlı gelişme yollarını keşfedin. Bunu yapmanıza yardımcı olmak için açık erişimde çeşitli çevrimiçi araçlar bulunmaktadır. Bana gelince, Yakınlarda Moz, Semalt Analyzer ve Screaming Frog SEO Spider tarafından Açık Site Explorer'ı denedim - ve daha önce hiç tanımadığım SEO'lu geri bağlantılar için çok sayıda kapalı avantajlar ortaya çıkardı.

Yani, doğru araçla uygun bir web sitesi denetiminin çalıştırılmasının web sitenizin genel performansının tam resmini elde etmesine yardımcı olabileceğini unutmayın. Bu şekilde, ayarlamaya ihtiyaç duyan her yönü takip edebilecek ve zamanında hızlı bir şekilde düzeltebileceksiniz. Bunu yaptığınızda, web sitenizin her şeyin doğru yerde olduğunu her zaman emin olabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport