Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web sitemin off-site SEO stratejisini sürükleyerek kalite geri bağlantılarını nasıl yaratabilirim?

Doğru, kazanılan konumu elde etmek ve rekabetten uzak durmak için off-site SEO stratejisi içinde organik kalite geri üretmek gerçekten çok önemlidir. İdeal olarak, işletmenizin ilgili arama sonuçları listesinde (Google'ın SERP'leri) en üst sırada yer alması bekleniyor. Bu web sitenizin yan yana ele alınması için neden gerek - hem kalite geri bağlantıları ve SEO strateji bütün. Şans eseri, bazı bilgilerim var ve birkaç ay önce başa çıkmamı sağladığım uzman SEO ajanslarından birkaç mantıklı düşünceye kapıldım. İşte buradalar!

backlinks seo strategy

 Çeşitliliğe Odaklanma 

Etkili SEO stratejisi sürmek için kalite geri bağlantılarına yönelik kritik konsept doğru bir geri bağlantı portföyü oluşturmaktır. Yani her şey doğal görünmelidir - geri dönüşleriniz kümesi, Google'la ödüllendirilen ödüllendirilecek olabildiğince çeşitli ve orijinal görünmelidir. İdeal olarak, backlink profiliniz, en yüksek yetkili alanlardan (EDU web siteleri, en yeni haberler ve modaya uygun medya sayfaları, viral bloglar, B2B kaynakları, vb.) Sanayile ilgili sayfalara, dizinlere ve GOV web sitelerine dağılmış olacaktır.

 Alaka Alma 

Geri bağlantılarınız ve SEO stratejiniz arasında iyi hizalanan performansın keyfini çıkarmanın tek yolu alaka düzeyini korumaktır. Görünüşe göre, web mağazanız elektronik veya donanımla ilgiliyse, sağlık hizmetleri veya kiralama hizmetleri gibi herhangi bir web sitesinden veya dizinden hiçbir zaman sayfalarınızı bağlamayın. Evet, bazen birçok alakasız kaynak, yüksek sayfa yetkilileriyle oldukça cazip görünebilir; bu, 80 puanın civarında bir yerde bulunabilir. Ancak, herhangi bir koşulda alaka düzeyinin korunması ZORUNLUdur. Aksi halde, arama tarayıcıları, sıralamayla hile yapmaya çalışmak için yaptığınız zavallı girişime uyumsuz olan ancak tamamen güçlü ters bağlantıları söyleme olasılığı yüksek olacak.

 İlgili Çözümler 

Fakat hala meydan okumayla rahatlıkla karşılaşabilirsiniz. Web sitenizin SEO stratejisini artıran daha alakalı ve çekici geri bağlantıların bir profilini almak için endüstrinizdeki bazı popüler konuların etrafında dönen modaya uygun ve güvenilir bloglardan bağlantı oluşturmanızı öneririm. Bu şekilde, bu bağlantının doğru çözümleri, cevapları, önerileri veya en azından yakından ilgili bazı hususları sunması beklenen web sitenizin açılış sayfasını işaret etmesine izin verin. Geri bağlarınıza daha fazla ağırlık vermek için çeşitli anahtar kelimelerden oluşan çeşitli bir set kullanabilirsiniz. Yani onları orijinal (kısa) hem de uzun kuyruklu formda özgürce dolaşıyorsun demektir. Ayrıca, tam anahtar kelime öbekleri kullanmayı düşünebilirsiniz. Bunu yaparken, geri bağlantınızdaki anahtar kelimelerin, web sayfalarınızdan, diğer bir deyişle site dışı içeriğin geri kalanından geldiğinden emin olun.

backlinks strategy

 En İyi Çapa Alın 

Elbette, çapa metinlerinin en iyi tipi web sitenizin birincil amacı tarafından belirlenecektir. Bununla birlikte, elbette, gelişmiş bir açılış sayfasını şekillendirecek kadar akıllı olmadığınız sürece, tüm genel bağlayıcıların yapmayacağını unutmayın. Yani açılış sayfasını gelen pazarlama dönüşüm huninize çevirip ziyaretçilerinizin abonelik yapma, bir formu doldurma, bazı değerli içerikler indirme gibi belirli bir işlem için çağrılmasını veya anında karar vermenizi düşünmelisiniz. seninle satın al. Sonuç olarak, aşağıda belirtilen özelliklere işaret eden çapa metinleri hakkında bazı genel hususlar verilmiştir: tam eşleme, markalı özellik, genel görünüm, öbek eşleme ve LSI.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport