Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Çalışan geri bağlantıları yapmanın en iyi yolu hangileri?

Web sitenize daha fazla trafik çekmeye gelince, burada Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) gelir. İster kişisel bir blog, küçük bir e-ticaret mağazası veya kendi çevrimiçi web mağazanız olsun - web projenize daha fazla trafik çekmenin tek yolu, çevrimiçi görünürlüğünü artırmaktır. Bu şekilde, web sitenizin nihai hedefi SEO'nun Google arama sonuçlarının ilk sayfasının üst kısmında gösterilmesi. İyi SEO ne yapar? Başarılı bir optimizasyona gelince, bağlantı kurma stratejisi liderliği ele geçirmek ve rekabette yer almayan en kritik unsurlar arasındadır. Ama bunun için etkili olan geri bağlantıları mümkün olan en iyi şekilde nasıl verebilirim? Bakalım.

make backlinks

Haydi karşı koyalım - tüm geri bağlantıları sağlıklı değil. Demek istediğim, geribildirim kalitesini miktarlarından ziyade öncelikli öncelik haline getirmelisin. Aksi takdirde, web sayfalarınıza inilebilecek potansiyel olarak güvenli olmayan bağlantılara sahip olmak, mevcut SEO ilerlemenizi hızla bozabildiğinden, iyi şeylerden daha fazla zarar da verebilirsiniz. Dolayısıyla, yeterince dikkat edin ve nihayet geri bağlantıları yaşatmadan önce bir kez daha kontrol ettirmek akıllıca olacaktır.

Bu şekilde bağlantı kurma ve araştırma sürecinde size yardımcı olması için şu çevrimiçi araçlardan birini kullanmanızı öneririm: Majestic, Semalt Analyzer ve Ahrefs. Her şeyin yerinde olduğundan emin olmak için çeşitli araçları birleştirebilirsiniz. Bunu yaparak, ne yapılacağını ve ne pahasına olursa olsun kaçınılacak şeyi anlamalısınız. Aşağıda, ilerlemeniz için çalışan en iyi kalite bağlantıları ile her ne pahasına olursa kaçınmanız gereken en kötüsü olanları veya en azından kısa sürede kaldırmak arasında net bir fark sıralayacağım.

 İyi Geri 

Geri dönüşün kalitesini - güvenilirlik, alaka düzeyi ve sayfa konumu - oluşturan üç temel faktör var. İyi güvenilirlik, çalışmanın geri bağlantılarının dünyanın ünlü medya kaynakları, PR web siteleri veya önde gelen sosyal platformlar gibi yalnızca yetkili ve güvenilir alanlardan olması gerektiği anlamına gelir. Bağlantı alaka, geri bağlantıların daima web sitenizin ana konusuyla alâkalı olması gerektiğini gösterir. Yani, mühendislik web sitenize işaret eden bir teknoloji bloguna bağlantının olması tamamen uygun olur. İlgisiz bir şeyi kullanarak, örneğin, arkadaşınızın kış sporlarıyla ilgili blog yayınları asla yapmaz. Sayfa konumu da önemlidir - doğru pozisyonlar, geri bağlantıları Google için daha değerli yapar. Örneğin, altbilgi, kenar çubuk veya yazarın biyolojisinde bulunan her zaman daha az ağırlık olacaktır. Aynı zamanda bağlamsal bağlar genellikle en yüksek değere sahiptir. Temel olarak, kötü geri bağlantıların açıkça yapay görünümleri, manipülatif davranışları ve aldatıcı amaçları ile bilinirler. Kötü Bağlantılar

seo backlinks

Kötü Bağlantılar

Temel olarak, kötü geri bağlantıların açıkça yapay görünümleri, manipülatif davranışları ve aldatıcı amaçları biliniyor. Bu şekilde Google, tüm "doğal olmayan" geri bağlantılarla ilgilenir ve genellikle sıralamadaki konumlarını aşağı çekerek web sitelerini cezalandırır. Geri bağlantıları güvende yapmak için, daha önce bahsettiğim çevrimiçi araçlarla her zaman iki kez kontrol ettirin. Daha spesifik olarak, ücretlendirilen, değiştirilen geri bağlantılarınızın veya alakasız geri bağlantıların yanı sıra (örn., Anahtar kelimelerle dolu çıpa metinleri olan) aşırı optimize edilmiş geri bağlantılarınız olmamalıdır. Bunu yaparken, bağlantı kurma çiftlikleri, spam gönderilen misafir postaları, düşük kaliteli dizinler ve geri dönüşüm üretmeyi kendine özgü bir şekilde yapmak için tasarlanmış otomatik yazılımlar gibi agresif çözümlerden uzak tutun.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport