Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web siteme kaliteli geri dönüş almak için?

Günümüzde, her zamankinden daha kaliteli geri almak nasıl bilmek önemlidir. Aslında, kaliteli bağlantı kurma, hemen her web sitesinin arama sıralamasındaki ilerlemenin yaşamsal bir bileşenidir. Ayrıca, çoğu zaman aslanın dijital pazarlama stratejilerinin payının temel bir unsuru olarak düşünülür. Bu durumda, size kaliteli geri dönüşlerin nasıl ulaşılacağını göstereceğim - görevi tamamlamak için dört basit eylem var, Google'ın kurallarını çiğnemek ve bir sıralama cezası almak için herhangi bir risk taşımıyor. İşte bunlar: yüksek otorite sayfalarıyla ilişkiler kurma, alaka düzeyini korumak ve iyi bilinen sözcükleri ve dernekleri kullanmak, popüler endüstri ile ilgili sitelerle bağlantı kurmak ve paylaşımı memnuniyetle karşılamak için değerli içerik sağlamak.

how to get quality backlinks

Yüksek Kurum Sayfalarıyla İlişkileri Ayarlama

En yüksek PR (Page Rank) web sitelerinin genellikle zor olduğunu söylemek zorunda değilsiniz. Aynı zamanda, çok fazla insan çabalarıyla bağlantı kurmak için yalnızca en üst PR sayfalarına odaklanıyor. Bu şekilde, hala yeterli alan adı yetkisine sahip olan umut vadeden web sitelerinin dinlenmesi genellikle ihmal edilebilir. Peki, neden bu fırsatı yarışma dışı bırakmak için kullanmıyorsunuz, değil mi? İşte orada kaliteli geri almak için - sadece sizinle bağlantı kurduğunuz web sayfası yetersiz PR varsa endişelenmeyin. Tek ihtiyacınız olan şey, kendi web sitenizin bulunduğu, aynı web sitesinde yüksek yetkili herhangi bir sayfadan bir DoFollow bağlantısı olduğundan emin olmaktır.

İyi Bilinen Kelimeleri ve Dernekleri Kullanma

Büyük iş markaları her zaman daha büyük ağırlık taşıyor, değil mi? Yani kendi işinizle ilişkilendirmek için bazı ünlü kelimeler kullanmak harika bir fikir olabilir - sadece kendi geri bağlantınızın ağırlığını arttırmak için. İşte neyin işe yaradığına dair basit bir örnek - Geçtiğimiz yıl, e-ticaret mağazamızın meşalelerini ve diğer bazı satış aksesuarlarını bir araya getirmek için "Duracell" adlı tek bir kelimeyi bıraktığım için yararlandım. Sonuçta, "En iyi su geçirmez meşale ve kalıcı Duracell pillerin her biri ile birlikte gelmesini deneyin" gibi bir geri dönüşüme sahibim.."Sonuçta, bir ay kadar bir süredir ilk üç Google arama sonuçlarında kalmak hoşuma gitti.

Sanayi Bağlantılı Sitelerle Bina Bağlantıları

Kalite geri bağlantılarının nasıl alınabileceğinin bir diğer iyi yolu, iş dünyanızla ilgili bazı popüler web siteleri ile dostane ilişkiler kurmaktır. Öncelikle, size her zaman DoFollow bağlantılarıyla bir profil vermek için hazır web siteleri bol vardır. İnsanlar başkalarını izleyerek ve bir dönüşüm hunisi bağlantısı kurarak bir araya getirmek için kullandıklarında sık sık çılgınca sonuçlar gördüm. Bu şekilde, bu profil, kesinlikle daha güçlü karşılıklı yarar sağlamak için pek çok farklı kaynaktan sayfa sıralaması çizebilir.

quality backlinks

Paylaşımı Hoş Geldiniz İçin Değerli İçerik Sağlama

Başka yerde kendini yönlendiren bir şekilde devam ettirebilen kalıcı bir geri dönüşüme sahip olmaktan daha ne yararlanabilir? Bu fırsat, insanlar için yararlı olan değerli bir içerikle gerçekleştirilebilir. Diğer ilgili web sayfalarında, kişisel bloglarda ve sosyal medyadaki profillerde paylaşmayı teşvik etmelidir. Burada ihtiyacınız olan tek şey, geri bağlantınızın kaliteli yayınlarınızın gövdesinde değil, web sitenizin bağlantı bölümünde de bulunduğunu unutmamaktır. Bu şekilde, içeriğinizi sosyal medyada, diğer ilgili web sitelerinde, arkadaşlarınıza ve meslektaşlarınıza daha fazla insanla davet edin ve paylaşın. Nihayet, konuk blog yazarlığında kendinizi de deneyebilirsiniz. Çoğunlukla, çok iyi öder.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport