Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Google tarafından cezalandırılacak daha az riskli geri bağlantıları nasıl satın alabilirim?

Google gibi büyük arama motorlarının, kendilerine işaret eden kalite geri bağlantılarını göz önüne alarak, her web sitesinin veya blogun otoritesini ve sıralama pozisyonlarını değerlendirdiği biliniyor. Organik bağlantılar bu işlem için uygundur. Ancak sıralamada hızlı bir artış elde etmeye karar verdiyseniz, geri bağlantıları nasıl satın alacağınızı ve Google'ın cezalarını aynı anda kaçıracağınızı bilmelisiniz.

Ve her koşulda, özellikle kamu ağlarından gelen bazı geribildirim kaçınılmalıdır. Aksi takdirde, Google bunları tespit edip sıralamalarını düşürürdü. Peki, yakalanmadan geri bağlantıları nasıl satın alabilirim? En azından bu üç tür geri dönüşten sakınmak için elinizden geleni yapmanızı öneririm. Şimdilik sadece verimsiz değil, aynı zamanda sıralama cezası almak için de basit bir yol olmuşlardır. Aşağıda, ne pahasına olursa olsun kaçınılmalıdır.

how to buy backlinks

  • Spam içerikli dizin ve düşük kaliteli web sayfası gönderimleri ile daha yeni başa çıkın. Yani, web sitenizde veya blogunuzda hiçbir zaman kopya metin içeriği bulunmamalıdır. Aksi takdirde, çevrimiçi işlemleriniz kaçınılmaz olarak arama motorları açısından zayıf bir görüntüye sahip olacak. Dolayısıyla, karşılığında DoFollow geri göndermeleri sunmak için düşük kaliteli makaleler yayınlayan spamsiz dizinlerden kaçının.
  • Büyük geri bağlantı değişimi planları da önlenmelidir. Elbette, bu bağlantıların bir kısmı web siteniz veya blogunuz için oldukça iyi işleyebilir. Yine de, her şeyin, sıralama penaltı kazanmakla sonuçlanması daha muhtemeldir. Mesele şu ki, geri bağlantı profiliniz esas olarak aktarılan bağlantılar, spam gönderen bloglar, otomatik ulaşım e-postaları veya ilgili karşılıklı bağlantılar türünde şekillendiyse - Google'ın sizinle birlikte gelmesi için kırmızı bir bayrak tırmandırıyorsunuz.
  • Yüksek PR ile ücretli bağlantılar özel bir dikkatle kullanılmalıdır. DoFollow bağlantılarıyla uğraşırken (satıyor veya satın alıyor olun), ayak izi bırakmadığınızdan emin olun. Yani sponsorluğunuzdaki tüm geri bağlantıların "nofollow" etiketi ile işaretlenmesi önerilir. Aksi takdirde, arama motorları, onları cezalandırma sıralamasında geçerli olan kesinlikle manipülatif şemalar olarak görürdü.

Geri bağlantıları nasıl alabilirim? Her şeyden önce, karşı karşıya kalalım - kalite geri bağlantıları hiç ucuza gelmiyor. Ne kadara mal olacak? Bu bağlıdır. Şimdi, Google'ın sıralama cezasını kazanmak için daha az riskle geri bağlantıları nerede ve nasıl satın alacağınız konusunda en az yaklaşık bir vizyon elde etmeniz için bazı tipik örnekler görelim:

buy backlinks

  • Geri almak için tamamen kabul edilebilir bir çözüm olurdu. Her şey oldukça basittir - yalnızca blogunuza veya web sitenize göndermenizin yanı sıra bir incelemeye göre sıklıkla ücretlendirilen ücretleri ödersiniz.
  • İnsanlar PR1 ve PR2 kaynaklarının yaklaşık 25-30 dolardan 100 dolara veya daha fazlasına geri bağlantı teklif edeceğini söylüyorlar. Elbette, bu geri bağlantılar kaliteli ve görünüşte organik olmalıdır. Bununla birlikte, onları satın almak, web sitesi sağlayıcılarının, arka bağlantıları genel olarak satmadığından emin olun; çünkü Google'ın bunları algılaması çok kolay olacaktır.
  • Yüksek yetkili alan adı web siteleri, aylık bir ödeme için geri almak için makul bir çözüm olabilir. Bu şekilde, doğru kaynağa hitap ettiğinizden emin olun - çok fazla site saldırıya uğradı ve yüzü aşağı bakacak şekilde oynandığından, çifte kontrol yapmaktan çekinmeyin.
  • En güvenli seçenekler arasından, nişinizdeki diğer blog yazarlarından geri bağlantıları makul olarak satın alabilirsiniz. Evet, açıkça karşılığında biraz para istiyorlar. Sonuçta, işin hepsi işle ilgili, değil mi?

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport