Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

E-ticaret web mağazam için en iyi arka plan oluşturucuyu nasıl seçebilirim?

Bağlantı kurmanın Arama Motoru Optimizasyonu alanındaki muhtemelen en zorlu görev olduğunu söylemene gerek yok. Çoğu zaman, web sayfalarınıza işaret eden güçlü bağlantılar olması, Google'da yüksek rütbeli bir konuma gelmek için başarının özünü oluşturur. Şey sayfası SEO konsepti aksine, evrensel bir rehber, yapılacaklar listesi veya en iyi backlink oluşturucu aracı web sitenizin sıralamalarını olumlu bir etkisi yapmak ve nihayet tırmanmaya yardımcı olmak için üst kısmında arama sonuçları.

best backlink builder

Doğru bağlantı kurma kampanyasını yönetmek yalnızca yaratıcı yaklaşıma ihtiyaç duyuyor demektir. Kutunun dışında düşünmeye başlamak zorunda kalacaksınız. Böylece, yalnızca belirli ve tek tek sıralı bağlantılar, sonunda e-ticaret sayfalarınızın önceliğini alıp arama rekabeti dışında kalmasını sağlayacak bir takım rasgele bağlantılar elde etmek asla mümkün olmayacaktır. Tabii ki, kalite geri bağlantıları gerçekten sofistike bir Google'ın arama algoritmasının yalnızca tek bir kritik unsurudur. E-ticaret web mağazanız için bu ne anlama gelir? Evet, açılış sayfası optimizasyonunuz, ürün ve kategori sayfanızın SEO'su, doğru site yapısının oluşturulması ve benzersiz kaliteli içerik gibi hala yapmanız gereken çok şey var. Ancak, e-ticaret işi açısından, yüksek bir arama sıralaması pozisyonuna sahip olmak, projenin hayatta kalması için gerekli olan en önemli şey, tam anlamıyla vazgeçilmez bir parçadır. Niye ya? Daha fazla hedeflenmiş web trafiğini almak her zaman zengin bir profilin, yüksek yetkili çeşitli alanlardan gelen birçok bağlantı ile oluşturulması gerekiyor.

Bu noktaya geri dönelim, e-ticaretteki modern çevrimiçi ticaretin ana özelliklerini göz önüne alarak en iyi arka plan oluşturucuyu seçmeye çalışalım. Diğerleri arasında kendime web mağazam için aşağıdaki bağlantı kurma araçlarını denedim: Ahrefs, Semalt Analyzer ve Moz'un Açık Site Explorer. Aşağıda her biri için kısa bir genel bakış edeceğim.

  • Ahrefs, e-ticaret web mağazasının hızlı bir performansı için ideal olacaktır. Bu araç, ortaklıklarının tutarlı bir sıralama büyümesine hizmet etmesini sağlamak için SEO'yu ve içerik pazarlamacılığını birleştirir. Ahref'leri kullanarak web sitenizin performansının herhangi bir yönünü, hızlı geri bildirim gerektiren tüm geri bağlantı sorunlarının yanı sıra, geri bağlantı, ek açıklama ve anahtar kelimelerle ilgili uyarılara hızlı bir şekilde bakarak eksiksiz bir tarama raporu sunarak kaçırmayın.
  • Semalt Analyzer, geri bağlantılarınızı ne şekilde yönetmeniz gerektiğini anlamanıza ve maksimum sıralama avantajı için davranış kalıplarını ayarlamanıza yardımcı olan çok yönlü bir çevrimiçi iş aracıdır. Elbette, SEO endüstrisinde yeniyseniz, ilk bakışta tüm görüntü ezici görünebilir. Yine de endişelenmenize gerek yok. Semalt Analyzer, en iyi arka plan üreticisi özelliklerini göz önüne alarak, herhangi bir web sitesinin (rakipleriniz dahil) geri bağlantı profillerini, bireysel bağlantı etkinliğini, toplu check-in'leri, çapa özelliklerini ve URL'lerin listesini araştırmanın yanı sıra, üzerinde faydalı öneriler sunarken en güçlü yanları gösterir. geri bağlantılar için metin içeriği.

seo backlinks forecommerce

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport