Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kaç tane geri dönüşüme sahip olmalıyım?

Yakın zamanda birçok kişi kendi web sitem için kaç tane geri aldım merak ediyorum tarafından soruldu. Bu basit sorunun cevabını zorlaştıran şey nedir? Her belirli durum için ayrı ayrı düşünülmesi gereken çok değişken olduğunu düşünüyorum. Kaç geri sahibim? Evet, bir kez daha - buna bağlı. Ve her bir web sitesi önce tam bir resim elde etmek için değerlendirilmelidir. Aslında, kendi arka numaranız her zaman birçok farklı yöne bağlı olacaktır. Yani birincil iş hedefleriniz dışında, geri bağlantılarınız için kesin hedefler belirlemek kesinlikle bir şey değil. Herhangi bir uygun bağlantı kurma stratejisinin tutarlı olması, yani mümkün olduğunca istikrarlı ve doğal olarak sürülmesi gerektiği için herhangi bir hedef koymaya gerek yoktur.

how many backlinks do i have

Kalite ve Miktar

Sade İngilizce'ye koyarsanız kaç tane geri olduğum hakkında gerçek bir fikir vermez. Tabii ki, backlink sayımı kısmen web sitemle elde edebileceğim şeylere, yani anahtar kelime, sıralama ve ziyaretçi sayısı hedeflerine bağlı. Aslında, bir işletme web sitesi oldukça iyi sırada yer aldığında, sadece bir kaç geri dönüşüme sahip olmakla birlikte, biraz tipik bir durumdur.

Tabii ki, oldukça düşük arama hacimleri eşliğinde sıkı bir anahtar kelime rekabetinin olmadığı göz önüne alındığında. Bu şekilde, bu şekilde böyle bir web sitesi görünüşte çok fazla kullanıcı ziyareti almazdı. Yine de, geri bağlantıların ortalama sayısı konusunda az çok doğru tahmin yapabiliriz..Genel olarak, nispeten küçük bir çevrimiçi iş yaklaşık 50 kalite geri ile başlamalıdır. SEO kampanyası ve genel gelişimi ile devam edersem makul olarak, bu projenin sıralamadaki konumunun ilk beş arama sonucunun çevresinde görüleceğini umduğunu söyleyebilirim.

Kalite Kontrol

Peki, kaç tane geri olduğumu merak etmek yerine mevcut backlink profilinizin en önemli kalite kriterlerinin en az yarısını karşıladığından emin olabilirsiniz. İşte en kaliteli geri bağlantılarla ilgili madde imi listesi:

  • her geri bağlantı tamamen ilgili
  • yüksek PR
  • çapa metin ile güvenilir bir web sitesinden gelmelidir
  • çeşitli geri bağlantı portföyü (yani birçok farklı yerden gelen)
  • kalite geri dönüşleri

Dolayısıyla, kaliteleri yerine backlink numarasına asla odaklanmamalısınız. Bununla birlikte, tüm geri bağlantıların eşit bir değere sahip olduğuna inanmak yaygın bir aldatmacadır. Aslında, bir organik kalite geri bağlantıya sahip olmak, genellikle yüzlerce ilgisiz veya düşük kaliteli olana karşı daha mantıklı olabilir. Bu yüzden backlink sayınızla ilgili ihtiyacınız olan tek şey, ortak sayıları ile gerçek değere karşı sağlıklı bir denge sağlamaktır.

check backlinks

Yerinde Kontrol

Sonuçta, daha önce bahsedilen doğrulama prosedürünü geçtiğiniz her geri verildiğinden dolayı, yerinde optimizasyonunuzu kontrol etmenizi öneririm. Elbette, alınması gereken çok çeşitli eylemler var, ancak en azından backlink sayınızı doğrudan etkileyen en kritik olanları kontrol edebilirsiniz. Her şeyden önce gereksiz giden bağlantıların yanı sıra 301 yönlendirmeleri kaldırın. Ardından, evinizden veya açılış sayfanızdan beş tıklamayla uzakta bulunan hiçbir sayfanız olmadığından emin olun. Ayrıca, en önemli web sayfalarınıza gelen linkleri ekleme konusunda çalışın. Sonuçta, kırık linklerin hepsini hızlı bir şekilde düzeltmek için zamanlanmış bir check-in prosedürüne sahip olmayı unutma.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport