Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bir profesyonel gibi geri dönüş almak için en akıllı yollar nelerdir?

Geri almak için birçok farklı yol vardır. Ancak başka herhangi bir şeyden önce, bunu kabul etmeliyiz - geri alma veya alışveriş yapma, web sitenizin sıralamasına zarar verecek çok tehlikeli. Bu yüzden muhtemelen geri dönüşü gerçek bir profesyonel gibi almanın en akıllı yolu kendiliğinden yapıyor. Evet, bu genellikle korkutucu ve gerçekten zor bir görev olabilir. Bununla birlikte, nihai sonuçlar kesinlikle sizin her çabanıza değer olacaktır. Elbette, doğru kullanıldığında. Aşağıda, bir profesyonel gibi geri bağlantıları almanın en iyi yollarını gösterecek, kullanımı kanıtlanmış birkaç eylem planı bulunmaktadır. Bu nedenle, benim için cazibe gibi çalışan aşağıdaki üç bağlantı kurma stratejisini inceleyelim. Bunlar:

ways to get backlinks

Web İçeriğinizle Gerçek Değer Artırın

İnsanlar için faydalı ve değerli olabilecek, nitelikli, benzersiz bir içeriğe sahip olmak kazanmanın anahtarıdır daha fazla geri dönüş ve daha üst sıralarda yer alıyor. Unutma, içerik kraldır, değil mi? Her şey oldukça basittir - sayfalarınızdaki daha nitelikli içerik, daha fazla kullanıcı onu sevecek ve size bağlanacaktır. Yazdıklarınızın gerçekten faydalı olduğu düşünüldüğünde kuşkusuz güvenli bir geri dönüşün sürekli ve doğal bir akışından yararlanacaksınız. Sadece en sevdiğiniz içeriği yapmak için doğru konuyu seçmeyle ilgili herhangi bir zorluk yaşıyorsanız, çevrimiçi web araç EpicBeat'ı kullanmanızı öneririm. Resmi siteyi ziyaret edin ve en eğilimli konuları, en sıcak tartışmaları ve önde gelen etkileyicileri araştırmayı deneyin. Bu şekilde, hedef kitlenizin en popüler ilgi alanlarıyla mükemmel şekilde eşleşecek şekilde içerik yayınlarınızı uyarlayabileceksiniz.

Daha Fazla Değer Verme Sürecine Daha Fazla Yatırım Yapın

Araştırma kağıtlarını, vaka analizlerini veya diğer korkunç içerik parçalarını yazmak muhtemelen geri almak için mümkün olan en iyi yollardan biridir. Evet, çok zaman alacaktır, ancak sizi, kitlenize inanılmaz bir değer katan önemli bir katkıda bulunan şey budur. Oluşturmak için çok çalıştığınız her şeyin işinizle çok alakalı olduğundan emin olun. Bu şekilde, ana web sitenizin veya blogunuzun açılış sayfasında e-posta istekleri göndermek veya araştırmanızı sunmak, karşılığında çok sayıda kaliteli geri almak için daha iyi şans verecektir.

Paylaşılabilir İçerikli Sosyal Medyada Devam Edin

Sosyal medyada büyük bir etkinlik başlatmak yalnızca geri getirmenin en iyi yolları arasında değil, aynı zamanda ana web sitenizin yetkisini daha da artırabilir, bu sayede aynı zamanda müşterilerin daha geniş bir akış, takip ve abonelik ayarlayabilir. İhtiyacınız olan şey, paylaşılabilir ses veya video podcast'leri, diğer göz alıcı görsel içeriği, farklı bilgi grafikleri, e-tablolar vb. Ile işletmenizin zengin bir sosyal profilini oluşturmaktır. Bunu yaparak, eninde sonunda ana blog'unuza veya web sitenize daha fazla geri dönüş alacaksınız. Ayrıca, özellikle podcast'lere konsantre olursanız, podcast'inizi barındıran web sitesinden hızlı bir şekilde otomatik geri bağlantı akışı alabilirsiniz. Profilinizi orada doldurun ve size işaret eden bir bağlantı ekleyin, böylece faydalı bir geri dönüş sayılır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport