Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kaliteli geri bağlantıları doğru şekilde nasıl oluşturabilirim?

Bunlar, kuşkusuz, iyi bir SEO'nun tüm temelini oluşturan önemli yapı blogları arasında olduğundan, kalite geri bağlantıları oluşturmanız gerekir. Tabii ki, İnternet'te her web sayfası için bir sıralama kararı almak için Google tarafından kullanılan birçok farklı faktör var. Ve her gün yayınlanan çok sayıda önemli içerik yayını var, ancak, organik geri bağlantılarla desteklenmeksizin bütün işlem hiçbir şey yapmaz.

Bu nedenle, başka herhangi bir şeyden önce, mümkün olduğunca çok bağlantıya sahip olmak için zaman ve çaba harcamayın. Bu işe yaramaz. Ayrıca, web sitenizin Google cezaları ile sıralamasında da sorun oluşturabilirsiniz. Bu nedenle çıplak miktar yerine kalitelerine konsantre olmanız daha iyi olur. İşte kalite geri bağlantılarını doğru şekilde nasıl oluşturabileceğiniz - yalnızca önde gelen SEO ajansları ve optimizasyon sağlayıcıları tarafından kullanılan en iyi uygulamaları izleyerek. Aşağıda, kendi blogum için test ettiğim birkaç makul bağlantı kurma stratejileri bulunmaktadır.

build quality backlinks

Ziyaretçi Blog Çıkmak

Senin niş konuk mesaj web sitenize kaliteli geri kurmak için en iyi yollarından biridir. Dahası, bu bağlantı kurma stratejisi çoğu dijital pazarlama ajansı ve SEO sağlayıcıları tarafından sıklıkla kullanılır. Doğrudan daha geniş bir kitleye ücretsiz bir fikir edinmek için tek ihtiyacınız olan şey, kaliteli misafir mesajlar yazmaya biraz zaman ayırmak ve web sitenize karşılık gelen bir geri bağlantı istemektir. Bu şekilde konuk bloglama, yalnızca kaliteli geri oluşturmak için değil, aynı zamanda web sitenizin alan adı yetkisini de pasif bir şekilde geliştiren konuyla ilgili güçlü uzmanlığınızı göstermek için bir altın madeni fırsatı haline gelebilir.

Sosyal Siteler İşbirliği Siteleri ile İşlem

Sosyal yer imi ekstra bir çok ekstra geri almak için makul bir stratejidir..Aslında, sosyal bookmarking kaynakları ile uğraşmak, genellikle bir off-page Arama Motoru Optimizasyonu ile ilgilidir. Bu nedenle, SEO uzmanları tarafından daha fazla trafik çekmek ve geri kalitede geri yükleme yapmak için yaygın olarak kullanılıyor. Önemli olan, sosyal web sitelerinin (Digg, Reddit, Delicious, Stumbleupon, vb.). Sürekli olarak Google ve diğer büyük arama motorlarının taradığı ve dizine eklenmesidir. Dolayısıyla, web sayfalarınızı sosyal yer imi sitelerine gönderdiğinizde, içeriğinizin yanı sıra bağlantılar da bulunabilir ve dizine eklenebilir.


quality backlinks

Makale ve Belge Paylaşım Dizinlerinden Yararlanma

Belge paylaşım siteleri, kaliteli geri bağlantıları bir dolara harcamaksızın güvenle inşa etmenin başka bir yoludur. Onları bağlantı oluşturma için harika bulduğum Docstoc ve Scribd'yi ziyaret etmenizi öneririm - burada ihtiyacınız olan tek şey, ilgili blog yazılarınızı PDF formatına dönüştürmektir. Makale pazarlama dizinlerine de gidebilirsiniz, çünkü çok uzun bir süre bu strateji firmanın sağlam bir otoriteye sahip kaliteli geri dönüşler kurmanın en etkili yollarından biri olmuştur.

Bununla birlikte, her dizinin orada zaman harcamak için yeterli olmadığını unutmayın. Sadece konunuzla alakalı olduğunu ve doğru niş veya hedef kitleye sahip olduğunu bir kez daha kontrol ettirin. Bunu yaparken, ana web sitenize ya da blogunuza geri bağlantı kurmanız gereken bağlantı metninizi unutmayın. Unutmayın ki, iyi optimize edilmiş çapa olmadan, geri bağlantınızın değeri boş ve geçersizdir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport