Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

DoFollow ile sitenize nasıl geri dönüş yapabilirim?

Burada size birkaç ay önce kişisel blogum için yaptığım gibi, DoFollow ve yüksek Page Rank ile sitenize geri bağlantı kurmanın gerçekten yenilikçi yollarından bahsediyorum. Aşağıda, en iyi programların bazı kaliteli geri almalarını inceleyeceğim - sadece bunları aşağıdaki yerlerden kapma: Squidoo blog, EDU web siteleri ve Web 2.0 profilleri. Sonuçta, Web'de bazı kırıkların düzeltilmesi için bakarak sitenize geri dönüş alabilirsiniz.

 Squidoo 

Bu, 7 PR ile harika bir blogun yanı sıra Global Alexa Rank'ın 204'e gelmesi (ABD puanının tahmin edilmesi at 166). Squidoo ile bağlantının web siteniz veya blogunuz için gerçekten iyi olmasının nedeni budur. Tabii ki sitenize Squidoo'dan geri dönüş yapmak kolay bir iş değil. Ancak burada, kendi blogum için kullandığım bir numara - "ADD" artı "TO" artı "THIS" artı "LIST" artı "SITE: SQUIDOO.com" gibi bir istek sorgusu ile Google'ın arama çubuğunu doldurun. Böylece, siz Listeye ekleyerek, URL'inizi özel çapa anahtar kelimenizle gömülü hale getirerek, her şey yerinde olacak şekilde - ve objektifiniz tamamlanacak şekilde hile yapabileceğiniz Squidoo'daki olası tüm yerleri gösterilecektir.

 Eğitsel Bağlantılar 

Google'ın önde gelen arama motorları bakış açısıyla, nokta EDU sitelerinin muhtemelen en güvenilir çevrimiçi kaynaklar olduğu iyi biliniyor. Görünüşe göre, sitenize kesinlikle eğitim amaçlı geri dönerseniz, çok güvenilir bir kaynak olarak görüleceksiniz. Her şey çok basit - EDU web sitesinin her noktası yorum yapmak için kişisel bir hesap oluşturmak için fırsat verdiği göz önüne alındığında, onlardan bir bağlantı kapmak için oturum açma hesaplarına sahip olan kurumun saplamaları ile anlaşma yapmak zorunda kalacaksınız.

 Web 2.0 Profilleri 

Evet, önemli. Onlardan gelen her bağlantı da aynı! Ve sitenize geri dönüş almak için birçok farklı Web 2.0 kaynağı var, özellikle de DoFollow. Tek ihtiyacınız olan ücretsiz kayıt prosedürünü geçmek, kişisel profilinizi oluşturmak ve açıklamasını ve biyolojik bölümlerini backlink'inizle doldurmak. Diğerleri arasında, Flickr ve LinkedIn'i bağlamak için en çok tercih edilenler olarak gördüm.

backlinks to your site

 Kırık Linkler Fix 

Daha önce de söylediğim gibi, zaten varolan bazı yüksek otoriteden geri. Mesele herkes gibi, ziyaretçilerin bulunduğu önde gelen yüksek otoritelerin web siteleri genellikle çok fazla kırık bağlantıyla karşı karşıya. Görünüşe göre, müşterilerini 404'lere ya da şu anda kullanılamayan ya da artık operasyonel olmayan herhangi bir şey için bulmak istemiyorlar. Böylece, kırık geri bağlantıları kendi ilgili alternatifinizle değiştirmeniz için onlardan nazikçe onlardan istemekte özgürsünüz. Tek ihtiyacınız olan şey Chrome uzantısını kullanarak veya Moz'un Açık Site Gezgini, Semalt'ın Analizcisi veya Kurbağa Örümcek Örümcek Örümcek Örümcek'i gibi ücretsiz olarak kullanılabilen diğer herhangi bir geri arama denetleyicisi araçlarını kullanarak kırık bağlantılar aramaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport