Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Nereden web siteniz için en iyi geri almak için SEO?

Bu makaleyi okuyorsanız, muhtemelen kaliteli bir optimizasyon kampanyası oluşturmak, iyi bir içerik oluşturmak ve site hatalarını düzeltmek için yeterli olmadığını biliyorsanız, sitenizi bağlantı kurma stratejileri aracılığıyla arama motorları için görünür yapmalısınız. Orada web siteniz için SEO geri ne zaman dikkate alınması gereken farklı kriterler bol vardır. Her şeyden önce, geri bağlantıları, sitenize iyi sıralamak istediğiniz aynı ülkede barındırılan alanlardan gelmelidir. Dahası, geri bağlantıları, pazar nişiniz ve sektörünüzle alakalı olması gereken DA40-DA100 web sayfalarından gelmelidir. Web sitesinde atıf yapan bir web sayfası iş konunuzla alakalıysa, bu sayfadan gelen bir geri bağlantı, arama motorları tarafından uygun ve güvenilir olarak kabul edilir. Tüm geri bağlantılarınız, otomatikleştirilmiş komut dosyaları olmadan içeriğe manuel olarak eklenmelidir. Otomatik olarak yerleştirilen bağlantıların Google tarafından kolaylıkla algılanabileceğini ve en yeni Google Panda güncellemesine göre ağır cezalar aldığını bilmelisiniz. Geri bağlantıları hem Google tarayıcıları hem de kullanıcılar tarafından sıkça ziyaret edilen web sitelerine yerleştirmek mantıklıdır. Bu, pazarınızdaki liderlerle veya ilgili sitelerdeki liderlerle işbirliği yaparak siteniz için mümkün olan en iyi geri dönüşleri elde etmeniz anlamına gelir. Ayrıca, web sitenize veya sitelerine de bağlantı oluşturmadığınızdan emin olmanız gerekir.

best backlinks for seo

Yukarıdaki tüm hususları göz önünde bulundurduğunuzda, iş hedeflerinizi karşılayan mükemmel kaynakları kolayca bulabilirsiniz. İhtiyacınız olan her şey, bu seçim kriterlerine dayalı ayrıntılı bir plan oluşturmaktır. Yalnızca bir web sayfası Page Rank'e dayalı bağlantıları satın almanızı tavsiye etmiyorum. Bu Google algoritması artık güncellenmiyor ve gerçekçi olmayan sonuçlar gösterebilir. Yüksek arama motoru sıralamasına katkıda bulunan bir çok bağlantı kurma faktörü vardır. Dolayısıyla, yalnızca bu metriklere dayanan bağlantıları satın almak hedeflerinize ulaşamayacaktır.

SEO için en iyi geri getirme adımları

  • İlgili kaynakları seçin

Web sitenize kalite ve hedef bağlantı suyu elde etmek için ilgili sayfalardan ilgili bağlantıları satın almanız gerekir. Bu sayfalar, web sitenizin sahip olduğu ile aynı veya ilgili temaya sahip ve hedef pazarınıza ulaşmak için mükemmel bir fırsatınız var..

Alanınız için doğru arka bağlantı sayfalarını bulmak için farklı sonuç verme yöntemleri vardır:

  • Anahtar kelimeyi veya URL'leri ara

Yayıncılarınızın sitelerinin bir içeriğinde bir anahtar kelime aradığınızda en kesin sonuçları verir. Ayrıca, sitenizin linkini yerleştirmek istediğiniz alanın belirli bir URL'sini arayabilirsiniz. Bu aramalar, işletmenizle en çok alakalı web sayfalarını bulma ve bu kaynaklardan bağlantılar edinme fırsatı verir.

backlinks for seo

  • Alan adıyla ara

SEO için en iyi geri almak için bir başka fırsat da alakalı bulmaktır. farklı alan dilimlerinden web sayfaları. Aradığınız alan bölgelerini belirtebilir ve en uygun varyantların listesini elde edebilirsiniz. Google, .edu, .com, .gov gibi alan adlarını, genellikle kaliteli, güvenilir ve kullanıcılara makul bilgiler sunarken değer veriyor. Bu, bu alanlardan gelen geri bağlantıların size çok fazla değer getireceği anlamına gelir.

  • Kategorileri seçin

Endüstrinizle alakalı bir iş sınıfını seçerek ilgili bir web sitesi bulabilirsiniz. Web kaynağınız farklı nişlere uygulanabilirse, birden fazla kategori seçebilirsiniz. Alakalı web sitelerine ulaştığınızdan emin olun. Aksi takdirde, bağlantı kurma kampanyasını uygun bir şekilde inşa etmemeniz sitenizin sıralamalarını düşürebilir ve SEO çalışmalarınızı mahvedebilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport